(İSTEK) 5800 cfw.sinde 2 nci ev ekranının aktif kullanılabilmesi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D€nizhaN

D€nizhaN

Üye
(İSTEK) 5800 cfw.sinde 2 nci ev ekranının aktif kullanılabilmesi.
Arkadaşlar bilindiği üzere 5800 cfw.lerinde 2 nci ev ekranı isteğe göre boş veya saat bildirimi olarak kullanılmakta. Malum orjinal Nokia C6.da 3 ayrı ev ekranı var ve hepsi kullanılabilmekte. Ancak benim merak ettiğim şu: 2 nci ev ekranının aktif halde kullanılabilmesi mümkün müdür?

catlax66

catlax66

Üye
yabancı sitelerde de rastlanılsaydı burda kesin açılırdı kardeş. Bence ram davasına yapılmıyo malum zaten şuan gayet sömürüyo rami o yüzden olabilir kanımca.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
yapılabilir ama 10 mb den fazla ram yer zaten ram sıkıntısı olna bir telde 1 tane ev ekranı yeter :oke:

Febris

Febris

Üye
guzel olur aslinda yada saat ve bıldırm ekleyeblrmyz

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
bi hayal ya da imkansızı istiyorum belki ama hadi c6 ya 3 üncü ev ekranı eklensin bak bu da bi isttek

catlax66

catlax66

Üye
istemek güzel :)

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye

aynen kardeşim istemek güzel bu arada orjinal fw yi modlamayı öğrendim amma coo yu rofst 2 ye boşaltmayı bulamadım :hmmm:hmmm:hmmm ne iel hangi programlar birleştiriyorlar anlayaamdım :oke::oke: orjinal fw yi de düzenliyorum ama 7 mb kadar modlamaya izin var

catlax66

catlax66

Üye
aynen kardeşim istemek güzel bu arada orjinal fw yi modlamayı öğrendim amma coo yu rofst 2 ye boşaltmayı bulamadım :hmmm:hmmm:hmmm ne iel hangi programlar birleştiriyorlar anlayaamdım :oke::oke: orjinal fw yi de düzenliyorum ama 7 mb kadar modlamaya izin var

Anladım kardeşim inşallah iyi bişeler çıkarırsn bende kotukoylu kardeşin elegantı kullanıyorum araclardaki sonradan gomulu programları sildim sadece gayet stabil bir iki değiştiremediğim şey olsada bunda kalacam gibi görünüyo malum finaller yaklaşıyo artık.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Anladım kardeşim inşallah iyi bişeler çıkarırsn bende kotukoylu kardeşin elegantı kullanıyorum araclardaki sonradan gomulu programları sildim sadece gayet stabil bir iki değiştiremediğim şey olsada bunda kalacam gibi görünüyo malum finaller yaklaşıyo artık.

bende c6 kullanıyorum kendi yaptığım kardeşim unutmadan şunu söylemek istiyorum fw yi hızlandıran effek tir bence çünkü kendi attığım efekte kasılmalar var ama orjinal fw nin efektini atıyorum kullandığım c6 ya telefon uçuyo valla

_reflex_

_reflex_

Üye
BEN efffect filan kullanmıyorum :) ne grek var . sırf ev ekranı için flashlıyodum teli. sonunda sıkıldım. kendi yaptıgım orjinale döndüm:) ndesk adlı uygulama ile zaten herşey önüne seriliyor :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arda bn 10 yada 15 mb ram gitmesine razıyım 2. ev ekranını aktif olarak kullanmk için

_reflex_

_reflex_

Üye
ne gerek var kardeşim. sıfır ram yiyor. ramblow da bile gözükmüyor. bozu bosuna makineyi kasmaya gerek yok.

catlax66

catlax66

Üye
heç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt