SPB Shell açılışta otomatik başlama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
SPB Shell açılışta otomatik başlama
arkadaşlar spb shell kullanıyorum. Gerçekten çok güzel bir uygulama memnunum ama sıkıldım artık nokianın kendi ana sayfasını kullanmak istiyorum ama program her telefonu açtığımda başlıyor. Açılışta başlamaması için ne yapmam gerekiyor? Karıştırdım ama bulamadım programda. Programı silmekte istemiyor. Ne yapmayalım?

Kedi Yavrusu

Üye
şu an bende kurulu değil ama ayarlardan yapıldığını hatırlıyorum oyna biraz ayarlarıyla. Eğer spb'yi açtığında nasıl kapatacağını bilmiyorsan da forumda var yaz google'a çıkar.

najanaja

najanaja

Üye
ayarlarında yok öyle bi seçenek. Ben netquin mobilguard ile otomatik başlamasını iptal ettim artık açılmıyor sende bu yolla iptal edebilirsin.

Kedi Yavrusu

Üye
sen hangi sürümünü kullanıyorsun? Bende var o seçenek :hmmm

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
şu an bende kurulu değil ama ayarlardan yapıldığını hatırlıyorum oyna biraz ayarlarıyla. Eğer spb'yi açtığında nasıl kapatacağını bilmiyorsan da forumda var yaz google'a çıkar.

o kadarda değil :D seçeneklerde yok malesef..

----------Eklendi @ 09:30:17 ---------- Yazıldı @ 09:28:36 ----------

versiyon 3.7.2 bu arada..

_ardaa

_ardaa

Üye
bende bulmakta epey zorlanmıştım kapatma seçeneğini sonunda buldum ama şimdi unuttum epey zamandır kullanmıyorum çünkü senin için tekrar aktif edip bakayım şimdi cevabı yazarım 2-3 dk içinde.

Sbp Menüye gir ordan ayarlara gir orda sağ alttaki tuşa bas, yedekeleme ayarları geri yükleme ayarları ve shell'den çık yazılarını göreceksin.

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim..

_ardaa

_ardaa

Üye
ilk başta insanın aklına gelmiyor sağ alttaki yere basmak yukarıda yazdım kapatmayı.

najanaja

najanaja

Üye
bende bulmakta epey zorlanmıştım kapatma seçeneğini sonunda buldum ama şimdi unuttum epey zamandır kullanmıyorum çünkü senin için tekrar aktif edip bakayım şimdi cevabı yazarım 2-3 dk içinde.

Sbp Menüye gir ordan ayarlara gir orda sağ alttaki tuşa bas, yedekeleme ayarları geri yükleme ayarları ve shell'den çık yazılarını göreceksin.

o dediin sağ alttakinin bi adı yokmu. bende o dediin yerde sistem war oda tel ayarlarına giriyor biraz daha açıklayıcı anlatsan.

----------Eklendi @ 16:49:20 ---------- Yazıldı @ 16:47:36 ----------

pardon tamam şimdi gördüm kurcuklayınca teşekkürler bilgi için...

----------Eklendi @ 16:51:19 ---------- Yazıldı @ 16:49:20 ----------

ama bu otomatik açılmasını engellemiyor sadece çıkıyor arkadaş otomatik açılmasını nasıl engellerim diye sormuş. buda sanırım tek çözüm yine netquin mobile guard.

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım onu blyorum amd o sadce shelldn ckmak için..

serinaga

serinaga

Üye
o dediin sağ alttakinin bi adı yokmu. bende o dediin yerde sistem war oda tel ayarlarına giriyor biraz daha açıklayıcı anlatsan.

----------Eklendi @ 16:49:20 ---------- Yazıldı @ 16:47:36 ----------

pardon tamam şimdi gördüm kurcuklayınca teşekkürler bilgi için...

----------Eklendi @ 16:51:19 ---------- Yazıldı @ 16:49:20 ----------

ama bu otomatik açılmasını engellemiyor sadece çıkıyor arkadaş otomatik açılmasını nasıl engellerim diye sormuş. buda sanırım tek çözüm yine netquin mobile guard.

ARKADAŞLAR SPB Mobile Shell Ana Ekranından Başlatıcı/Ayarlar içerisine girildiğinde SAĞ alt köşedeki butona basalım. Açılan küçük ekranda "Shell'den Çık" seçeneği seçilerek NOKIA telefonunuzun Original ekranına dönersiniz. SPB Mobile Shell artık devre dışıdır, taa ki siz tekrar uygulamalar içerisinden proğramı başlatmadığınız sürece telefonu kapatıp açsanız da artık açılmaz ve devreye girmez. Evet Netqin'den de engellenebilir ama bence gerek yok, Proğramdan çıkın yeter ...
"Benim tel C7'de SPB Mobile Shell 3.7.2 Yapı 673 yüklü ve şimdi dediklerimi yapıp kapatıp açtım telefonu, SPB Mobile Shell AÇILMIYOR Arkadaşlar !" :yuru

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
najanaja

najanaja

Üye
ewet o daha mantıklı ben onu sadece prodan çıktığını düşünmüştüm kapatıp açmayı denemedim demek ki otomatik açılmasınıda engelliyor. Bilgi için teşekkür.

serinaga

serinaga

Üye
ewet o daha mantıklı ben onu sadece prodan çıktığını düşünmüştüm kapatıp açmayı denemedim demek ki otomatik açılmasınıda engelliyor. Bilgi için teşekkür.

Eywallah kardeş, yardımcı oldumsa ne mutlu bana ...

_ardaa

_ardaa

Üye
bende aynı şeyi söylemiştim, butonun adı yok bende ekstra görünüm yüklü olduğu için butonun üstündeki resmi de tarif edemedim her görünümde butonun üstündeki resimler değişiyor, neyse sonuçta kapatmışsın ben tamamen kaldırdım dış görünüşü çok güzel ama onca ayar yapıp widget'ları düzenleyip bıraktıktan sonra yeni görünüm ekleyince widget'ların yeri değişiyor birde ekran yatay konuma geçince ikonlar birbiri içine geçiyor.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Spb normal kullanımda gayet iyi aslında ama telefonu kapatıp açınca 1-2 dk beklemek zorunda bırakıyordu sırf bu yüzden kapatmayı arıyordum ben de ve bu konu sayesinde buldum :) ordaki ufacık ayar kısmı yerine açılışta başlatma seçeneği ekleseler çok daha iyi olurmuş
@serinaga nın anlatımı sayesinde hallettim şuan açılışta başlamıyor :oke: teşekkürler :))

serinaga

serinaga

Üye
Spb normal kullanımda gayet iyi aslında ama telefonu kapatıp açınca 1-2 dk beklemek zorunda bırakıyordu sırf bu yüzden kapatmayı arıyordum ben de ve bu konu sayesinde buldum :) ordaki ufacık ayar kısmı yerine açılışta başlatma seçeneği ekleseler çok daha iyi olurmuş
@serinaga nın anlatımı sayesinde hallettim şuan açılışta başlamıyor :oke: teşekkürler :))

:rica:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt