facebook tam site

Sponsorlu Bağlantılar

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
facebook tam site
facebook tam site ye girebilen varmı arkadaşlar önceden dokunmatik site daha sonra tam site olarak girebiliyorduk ancak şimdi göremiyorum sorun neden?

NeO_Revolution

Üye
bilmiyorum bende giremiyorum artık
fb touch kapandı ga:bilmmliba

_ardaa

_ardaa

Üye
bende de öyle dokunmatik siteye tıklıyorum hiç birşey olmuyor dokunmatiğe geçmediği için tam site görünümüne de geçmiyor, arkadaşında dediği gibi touch kapandı galiba.

NeO_Revolution

Üye
facebook yönetimiden kaynaklana bişey galiba :hmmm:hmmm

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
ben girebiliyorum:oke: çözümünü hemen söyliyim telefonun kendi web browser ından (operada olmuyor) mobile facebook a girin.ordan en altta dokunmatik site yazıyor ona tıklayın daha sora açılan yeni arayüzlü dokunmatik facebook sayfasının yine en altında tam site var ona tıklayın gerçek face e akın.

OğuzcanAbi

Üye
bende de girmiyor :allalla:

Febris

Febris

Üye
m.facebook adresine girin orada daha fazlası yazıyor desktop site deyin tamamdıR ;):oke:

ahmetdemircim

Üye
tam siteye girmek için opera yada kendi browserinde yazın yeter:)

----------Eklendi @ 22:15:39 ---------- Yazıldı @ 22:14:07 ----------

www. facebook. com /home.php?m2w yazmanız yeterli faceye tam sürümde girmek için. her browserde girebilirsiniz

sado826

sado826

Üye
olmuor tekrar mobil facebooka atıyor

engin_erg

engin_erg

Üye
tam siteye girmek için opera yada kendi browserinde yazın yeter:)

----------Eklendi @ 22:15:39 ---------- Yazıldı @ 22:14:07 ----------

www. facebook. com /home.php?m2w yazmanız yeterli faceye tam sürümde girmek için. her browserde girebilirsiniz

evet bu şekilde oluyor ama daha pratik bir yolu yok mu? bu arada teşekkürler :)

gitarsist

gitarsist

Üye
touch.facebook.com olarak girin direk

• Beğen
Tepkiler: olciay
accman

accman

Üye
geçenlerde 1-2 gün touch.facebook'a girince m.facebook'a atıyordu..şimdi sorun yok touch'a girilebiliyor
operada böyle yani.

• Beğen
Tepkiler: olciay

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
www. facebook. com /home.php?m2w yazın arkadaşın dediği gibi yer imi olarak kaydedin saol arkadaşım tşk ederiz

electroizm

Üye
touch.facebook sorunu giderilmiş operadan başlangıç sayfalarına uzun bastığın zaman temizle yada düzelt çıkıyor ordan adresi kaydedebilirsin operayı açtığın gibi facebook karşıda

Takipçi Satın Al

Üst Alt