Pc suite mesaj aktarma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

feyyazemre111

Üye
    Konu Sahibi
Pc suite mesaj aktarma sorunu
arkadaslar pc suit ile msjları bılgısayarıma aktarırken sureklı donuyor . yanı bazen atıo mesajları ama sonra sureklı donuyor . cok sınır bozucu bısey bı cozumunu de bulamadım bılen yardım etsın sımdıden tesekkurlerr

CoDeYs

CoDeYs

Üye
yedeklemden mi bahsediyorsun anlamadım

dj eşref

Üye
evet kardes senın dedıgın gıbı bazen donuyor bazen ben pc den telefonun hafıza kartına 1 sey kopyalarken donuyor buda benı delı edıyor ben pc suıteyı sadece nete baglanmak ıcın kullanıyorum

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Başka bir yolla atmayı dene:oke:

61semih

61semih

Üye
hepsını bırden atıyorsan oyle yapmadan yanı 10 ar 10 ar at fazla kastırma programı

slant1111

slant1111

Üye
tlfndan kaynaklanıyor sanrm :) yüksek modellerde sorn ckarmyo

CoDeYs

CoDeYs

Üye
aynen eger yanliş anlamaysam .ben telefonumdak, 5000 den fazla mesajı sadece gelen kutusu ama kayddettim takılı kalmadan

feyyazemre111

Üye
    Konu Sahibi
telefonum e5 sanırım yuksek modelle pek bı alakası yok .e72de de aynı sorun oluyor . atıldıgı zaman 70-80 tane bırden atabılıyorum ama sonra bı donuyo teker teker bıle atamıyorum :hmmm varmı onerebılecegınız bıldıgınız bı program :bilmm ?

----------Eklendi @ 18:59:20 ---------- Yazıldı @ 18:58:39 ----------

aynen eger yanliş anlamaysam .ben telefonumdak, 5000 den fazla mesajı sadece gelen kutusu ama kayddettim takılı kalmadan

onu nasıl becerdın :d: pc suit ile kaydettın dımı ?

ayyddaann

Üye
n73 telefonum var pc suite ile tel den pc ye msj kopyalarken kopyala dedıkten sonra pc suite donuyor msj ları atamıyorum sorun neden kaynaklanıyor ve ne yapmam lzm?? yardım lütfen !

melisa gizm

Üye
ya bisey sorcam arkadaslar pc telefonumu gormuyooo:( her zman pc suite le gorurdu ama yeni format atıldı artk grmuyo ne yapmam lazm lutfn yardmmm

dj eşref

Üye
MENU/ARACLAR/VERI KABLOSU/VERI KABLOSU MODU burada PC SUITE olacak/SECENEKLERDEN CIKIS DEYIN/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt