Nokia 5800 için keylogger

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

godzillasancak

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 için keylogger
Arkadaşlar telefonunm markası nokia 5800 express music çoğu kişide git gide kullanımı yaygınlaştı. Takip edenler bunu bilir zaten :)

Ancak telefonumda yapılan tuştan basılan herşeye kadar kayıt etmek istiyorum. İnternette neler olmuş hani mesajlar yazılmış vs vs .

Böyle bir program bilen varmı ?

Şimdiden teşekkürler...:bye2:

ayavuz25

Üye
vala herşeyi yapacak bir program yok fakat.ekranda ne olup bittiğini video seklinde kaydeden bir program var gizli olarak çalışır

ultradeniz6

Üye
o programı aradım bulamadım kardeş ismini hatırlıyor musun?

godzillasancak

Üye
    Konu Sahibi
abi yok yani sadece bastığı tuşları kaydetsede olur bana sadece o yeter

ilgilenenlere teşekkürler...

mreren38

mreren38

Üye
Yok arkadaşım öyle bir uygulama bulamazsın ama dediği gibi video şeklinde kaydeden birşeyler istersen link verebilirim.

giray38

giray38

Üye
İstekte sınır yok helal olsun kardeşim :ehe

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Yukardakı program screen snap ın otomatık halı ama faydalı. Vıdeo olarak kaydetse ıyıydi

seyfo_enkaz

Üye
abi yanlış anlamada sadece bastığı tuşları bilip napacan çok merak ettim hepi topu 8 tuş var zaten ?

seyfo_enkaz

Üye

şu bakış açısını anlayamadım diyelim ki arkadaşın istediği gibi bi program var kaydediyo ve raporu şöyle "bugün 14 kere menü tuşuna basıldı 4 defa arama cevaplama tuşuna (yeşil tuş) 4 defada arama kapatma tuşuna (kırmızı tuş) basıldı" bununla nolcak neyi saptamış olacak onu merak ettim sende bakış açısı demişsin düşünceni merak ettim açıkcası cevaplarsan sevinirim :D :D

bthn_997

bthn_997

Üye
tuştan kastı ekranda dokunulan yerler olmasın sakın? :bye2:

seyfo_enkaz

Üye
bthn_997 senin şu dokunmatik bar tuşu ile ilgili konunuda okudum sen süpersin aynen böyle devam kardeşim sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün :D :D :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Arkadaşlar ilgilenenler için teşekkürler lazım oldumu böyle ilginç şeylerde lazım oluyor işte video olarak kaydeden programı alabilirmiyim rica etsem linkini ?

----------Eklendi @ 18:40:13 ---------- Yazıldı @ 18:21:11 ----------

Verdiğiniz programı telefona yüklemeye çalıştığımda sertifika hatası diyor

güzel kardeşim o linkte altta kocamanca "konuya soru sormadan mutlaka okuyunuz" yazıyor onu okudun mu sen?

bthn_997

bthn_997

Üye
bthn_997 senin şu dokunmatik bar tuşu ile ilgili konunuda okudum sen süpersin aynen böyle devam kardeşim sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün :D :D :D

yav ben dıyorum ki sadece xm logosu değil onun etrafı da dokunmatikmiş
sadece logo dokunmatik olarak bilinir ama
sebebi de logonun altındaki dokunmatik panelin büyük olmasıymış

seyfo_enkaz

Üye
tamam arkadaşım biliyoruz zaten ondan gülüyoruz :D kapatalım o konuyu :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt