samsug galexy mini almayı düşünüyorum.......tavsiye edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnızkalp31

yalnızkalp31

Üye
    Konu Sahibi
samsug galexy mini almayı düşünüyorum.......tavsiye edermisiniz
galaxy mini nasıl almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz kullanımı nasıl birde sıkayfireyi destekliyormu yardımcı olursanız sevinirim:evet:

Narutodth

Narutodth

Üye
üstüne para ekle galaxy fit al. :oke:

rbg12

rbg12

Üye
bende arkadaşa katılıyorum eğer albilirsen galaxy FiT :pro:

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Kamera çözünürlükleri dışında donanım olarak Fit ve Mini arasında bir fark yok.Fit'in 5 Megapiksel iken Mini'nin 3 Megapiksel.Buna karşın Fit ve Mini arasında ortalama 100 TL kadar bir fiyat farkı doğuyor.Benim için telefonla fotoğraf çekmek çokta önemli değil.Bu nedenle ben Mini'yi tercih ederdim.

PureFood

PureFood

Üye
Galaxy Gio kardeş benden de bir alternatif arkadaşımda var memnun.

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Galaxy Gio kardeş benden de bir alternatif arkadaşımda var memnun.

Gio için ne gibi bir fiyat farkı çıkar bilemiyorum.Sanırım Fit'le yaklaşık ücretteler.Fit ve Mini 600 Mhz işlemciye sahipken Gio da 800 MHz'lik işlemci var.Teoride daha hızlı fakat kullanımda ne kadar fark yaratır bilemem.

kadsamuy

Üye
yazık o paralara 1 sene sonra modası gececek mını al gıtsın sınırı yok ustune 100 tl kat sunu al diye gıderde gıder...
bana soran herkese galaxy mını dıyorum...

ben bada yım merak ettıgım ıcın wave aldım ama bazen pişmanım galaxy mını almadıgıma...

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
yazık o paralara 1 sene sonra modası gececek mını al gıtsın sınırı yok ustune 100 tl kat sunu al diye gıderde gıder...
bana soran herkese galaxy mını dıyorum...

ben bada yım merak ettıgım ıcın wave aldım ama bazen pişmanım galaxy mını almadıgıma...

Samsung Bada ile alakalı hedaflerini tutturamadı.Her ne kadar Bada için uygulama yelpazesi geniş olsa da Android karşısında başarılı olamadığını söylersek yalan söylememiş oluruz.

Ben Samsung GT s5620 kullanıyorum.Bütçem ve ihtiyaçlarım gereği bu telefonu bilinçli oalrak aldım.Bütçem daha geniş olsaydı kafamda başka modellerde vardı.Yalnız tek birşey biliyorum bir daha ki telefonum kesinlikle Android işl. sistemine sahip olacak.Uygulama geliştirme potansiyelinden ötürü Android mobil telefon seçiminde ana kriterler arasına çoktan girdi bile.

PureFood

PureFood

Üye
Dostum Galaxy Gio gerçekten rahat telefon ancak dokunmatiğine ben alışamadım bir türlü 5800 daki rahatlığı alamıyorum çok hassas en ufak temasta açılıyor bence can sıkıcı bir olay bu.

kadsamuy

Üye
Dostum Galaxy Gio gerçekten rahat telefon ancak dokunmatiğine ben alışamadım bir türlü 5800 daki rahatlığı alamıyorum çok hassas en ufak temasta açılıyor bence can sıkıcı bir olay bu.

5800 rahatlıgımı kafamı buluyorsun nokıa rezitif ekran kullanıyor ıslem yapmak ıcın ustune cokmek lazım
kapasıtıf ekranda ıse parmagını dokunana bıle gerek yok gezdırsen yetıyor...
kapasıtıf ekrandan sasmayın...

• Beğen
Tepkiler: SamsungGT s5620
spongemert

spongemert

Üye
Bence de Fit al ben çok memnunum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt