nokia e72 konum paylaşma

Sponsorlu Bağlantılar

bullout

Üye
    Konu Sahibi
nokia e72 konum paylaşma
Slm, nokia e72 de "haritalar" bölümünde "konum paylaşma" ikonu var. Tıklayınca facebook şifresi istiyor, şifreyi yazınca bekletiyor ve "ağ problemleri mevcut lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" yazısı çıkıyor. Bu sorunu çözebilen var mı? Hattım vodafone, 3g ile internette her siteye girebiliyorum, yani internetle sıkıntım yok, bu özelliği kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

merve-35

Üye
ben de e72 kullanıyorum aynı sıkıntı bende de var biri yardımcı olsun lütfen :(

krakatoa

Üye
Slm, nokia e72 de "haritalar" bölümünde "konum paylaşma" ikonu var. Tıklayınca facebook istiyor, şifreyi yazınca bekletiyor ve "ağ problemleri mevcut lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" yazısı çıkıyor. Bu sorunu çözebilen var mı? Hattım vodafone, 3g ile internette her siteye girebiliyorum, yani internetle sıkıntım yok, bu özelliği kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

haritalar -----konum paylaş----ayarlar---hesap ayarları----facebok olanıda kaldır---yer imleri veya nokia hesabı olacak hepsini kaldır telefonu aç kapa---tekrar konum paylaştan yani bir hesap aç kullanmadığın bir mail adresi olsun oradan üye ol ve sonra tekrar konum paylaş de istediğin facebokk hesabını gir o zaten bağlanacaktır. yeni soruların olursa [email protected] mesaj at..

sevda07

Üye
arkadaşlar facebooktan aşağıdaki yerleri seçerek yapmıyor muyuz bendede aynı telefon var fakat yapamıyorum yardımcı olur musunuz

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
arkadaşlar facebooktan aşağıdaki yerleri seçerek yapmıyor muyuz bendede aynı telefon var fakat yapamıyorum yardımcı olur musunuz

opera mobil ile oluyordu.
Bir de haritalardan dene :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt