Düzgün çalışan web tarayıcısı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Düzgün çalışan web tarayıcısı..
Düzgün çalışan bir web tarayıcısı var mı N8 için ? Kendi web tarayıcısı rezalet zaten, Opera Mobile iki sayfadan birinde dümdüz beyaz ekran kalıyor sonra atıyor. Düzgün açtıklarının da çoğunda butonlar çalışmıyor.. Başka web tarayıcı tavsiyesi olan ?

Uruloki

Uruloki

Üye
nonamqx bence senin telefonunda güç yönetim sorunu var çünkü ben operda 10 tane açtıktan sonra tıkanıyor ama 10 taneyi rahat açıyor bi servise göster derim çünkü hep ram den şikayetcisin

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Ben maxice te fln dolanmak için UcWebbrowseri kullanıyorum üst üste onlarca sekme açtım ecücük bile kasmadı ;)

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
nonamqx bence senin telefonunda güç yönetim sorunu var çünkü ben operda 10 tane açtıktan sonra tıkanıyor ama 10 taneyi rahat açıyor bi servise göster derim çünkü hep ram den şikayetcisin

Ram'den şikayetçi falan değilim kim demiş :ehe Henüz ram yetersizliği ile karşılaşmadım..

Bu arada hangi sürümü kullandığınızı merak ettim söylerseniz sevinirim :oke: , ben m.operadan indirdiğim 11.00.1448 sürümünü kullanıyorum. İnanılmaz sorunlu. :ehe (Opera Mobile de Yardım > Opera Hakkında orda yazıyor sürüm build numarası ile)

@tuzluca76

Deneyeyim bir ara teşekkürler

Uruloki

Uruloki

Üye
11.00.1396 sürümü var bende ve hayır o hatayı vermesebile işlemciden kaynaklıda olur bence bir servise gönder derim

pRime.

pRime.

Üye
Opera mobile 10 ve uc browser 7.7 kullanın. Zerre kasma donma yok!

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
http://www.maxicep.com/symbian-3-web-browser-web-tarayicilar/dmkho-mini-browser-mobile-v2-00-0-symbian-3-signed-498224.html#post3450777
Denediniz mi?

Uruloki

Uruloki

Üye
abi esas ben o mini browser ı sevmiyorum tam oturmamış galiba

pRime.

pRime.

Üye
Uc browser çok iyi, tavsiye ederim.0pera mini 6'da baya hızlı.

emre2574

emre2574

Üye
uc browser çok iyi tavsiye ederim

Devildare66

Üye
vala en iyisi opera mobile 11 gardaş.. Senin telefonun sorunlu bende de n8 var telefon oyun dolu uygulama dolu ama donmuyo kasmıyo.. Qt de yüklü xd müthiş bişey opera çok kullanışlı gerçekten götür bi servise telefonunu veya kendin flash at bişey yap..

Silinen Üye 2148459

Silinen Üye 2148459

Kapalı Hesap
:bilmm

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yaptığınız ifadelerden sıkıldım. Her konuya yapmak zorunda değilsiniz ve her konuya cevap yazmak zorunda değilsiniz. Sadece mesaj kasıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: nonamex ve Cezzbedici3
Uruloki

Uruloki

Üye
ya abi yalandan yere bizim gürkan abi de banlandı zaten bunların yaptıkları belli değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Mesela ekşisözlüğe giriyorum normal reklamsız görünümüne geçiyorum, yukarıda butonlardan birine basıyorum öyle kalıyor, hiç bir sayfayı açmaz hale geliyor zorlarsam da kapanıyor.. (Opera Mobile 11)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
arkadaşım tam olarak amacın derdin ne yani herkes senden bu kadar şikayetçiyken sen hala neden devam ediyorsun mesaj sayını arttırmak amacın tamam ama forumda binlerce başlık var sürekli aynı yere yazma bari her başlığa bir kere yazsan 1.000.000.000 mesajın olur hep buraya yazmak zorundamısın?

----------Eklendi @ 16:30:03 ---------- Yazıldı @ 16:25:53 ----------

hadi buraya yazdın ona tamam hadi konuyla alakası yok onada tamam ama hiç yoksa işe yarıcak ne bileyim gülcek eğlendircek şeyler yaz bizde tebessüm edelim o zaman kimse sana bişe demez ama sen nabıyosun hiçbir anlam taşımayan gerçekten insanı sinir eden şeyler yapıyorsun
ya bikere şunu anlaman lazım: sen yazmaktan bıkmazsın adminler banlamaktan bıkmaz nolur arada senin zamanın kaynar yaparsın 1000 mesaj hop ban yersin yaparsın 1000 mesaj hop ban yersin bu böyle gideeeeeeer gider..

bumu istediğin?

• Beğen
Tepkiler: accman

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Mesela ekşisözlüğe giriyorum normal reklamsız görünümüne geçiyorum, yukarıda butonlardan birine basıyorum öyle kalıyor, hiç bir sayfayı açmaz hale geliyor zorlarsam da kapanıyor.. (Opera Mobile 11)

Bir tek bende mi böyle merak ediyorum

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Utku™;3468921' Alıntı:
bende hangi site olursa olsun kasmıyor:hmmm

Kasma demiyorum, işlevsiz kalmak diyelim :hmmm Site üzerinde birşeye basıyorum, ama hiçbirşey olmuyor. Ayarlara falan güzelce giriyor.

Opera Mobile 10'a mı dönsem acep :hmmm

_ardaa

_ardaa

Üye
sorun çıkan siteleri yaz bizlerde deneyelim aynı sorunları yaşamıyorsak sorun senin telefonda demektir, bizlerde yaşarsak sorun tarayıcıda demektir, zaten tüm siteleri sorunsuzca açması beklenemez pc de bile tek tarayıcı ile bütün heryere giremiyorken telefondan bunu beklemek doğru olmaz, kimi site ie ile düzgün görüntülenir kimi ff ile kimi chrome ile, aşırı flash hatalı kodlama server yavaşlığı normalden daha büyük çerezler aşırı activex yada activex indirmeye zorlayan siteler falan saymakla bitmez.

bence en mantıklısı hangi sitelerde sorun yaşıyorsan siteyi ve sorunu yazarsan bizlerde deneriz sonucu anlarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt