usb bağlantısı(medya oynatıcı------->webcam)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yer6benim

yer6benim

Üye
    Konu Sahibi
usb bağlantısı(medya oynatıcı------->webcam)
s5603 telefonumu usb ıle bagladıgımda karsıma 3 secenek cıkıyor bırısı pc suıte bırısı medya oynatıcı bırısı yıgın bellek medya oynatıcıyı sectıgımde bılgısayar telefonu webcam olarak goruyor fakat kullanamıyorum bır program ıstıyor ama ne oldugunu ne anladım nede bulabıldım bılen varsa lutfen yardımcı olsun

şikir emre

Üye
:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
s5603 telefonumu usb ıle bagladıgımda karsıma 3 secenek cıkıyor bırısı pc suıte bırısı medya oynatıcı bırısı yıgın bellek medya oynatıcıyı sectıgımde bılgısayar telefonu webcam olarak goruyor fakat kullanamıyorum bır program ıstıyor ama ne oldugunu ne anladım nede bulabıldım bılen varsa lutfen yardımcı olsun

*J2ME tabanlı işletim sistemlerinde telefonda yer alan kameranın webcam olarak kullanılması mümkün değildir.Sizin telefonunuz Samsung S5603 'te de J2ME tabanlı işl.sis. mevcut.

• Beğen
Tepkiler: yer6benim

omerbaba78

Üye
samsung starda webcam olarak kullanmak mümkün mü peki?

admin-58

admin-58

Üye
Hayır mümkün youtube'a yazarsanız bulabilirsiniz :)

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye

Hayır mümkün youtube'a yazarsanız bulabilirsiniz :)

*Öncelikli olarak ben konuyu açan arkadaşımızın söylediklerine göre cevap verdim.

*USB bağlantı seçeneğini kullanarak bunu yapamazsınız.Sizin olur dediğiniz şey ancak bluetooth üzerinden olur.Arkadaşımız USB bağlantısından bahsetmiş bende ona göre cevap verdim.Denseydi ki webcam olarak kullanılır mı herhangi bir yöntemle o zaman cevap farklı olurdu.Sonuç olarak USB bağlantısı ile buna imkan yok.

*
Ayrıca bluetooth veri aktarım hızı oldukça düşük olduğu için görüntünün FPS oranı da bir hayli düşük olacaktır.Yani görüntü akıcı olmaz.

*
Zaten bilgisayarlarınızda kullandığınız webcamler de USB 2.0 'da kullanılırsa verimli çalışır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt