Gizli Gerçekler...

Sponsorlu Bağlantılar

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Gizli Gerçekler...
İnternette yayılan bu video duyanları hayrete düşürüyor. İşte o video...
Windowsda Con adlı klasör açılamamasından tutunda Boğazdaki gizli hazineye varıncaya kadar birkaç gizli gerçekler bu videoda toplanmış...

Yalnızca İstanbul Boğazı'nın diplerinde bulunan gizli, radyoaktif element Contorium, dünya bilim dünyasını iştahlandırıyor.

Contorium, kullanıldığı ortamda faydalı radyasyon yayıyor.

Contorium'un İstanbul Boğazı'nda yeri belli olsun diye üzerine Erguvan ağaçlarının dikildiğini biliyor muydunuz?

Özellikle Rümeli Hisarı'nın altında yoğun bulunan Contorium, hakkında ortaya atılmış bir çok iddia var.

İnternet dünyasında konuşulan bir iddia ise bilgisayarda 'con' adında klasör açılamamasıdır.

Peki ama neden?

İşte tüm bu iddialara ışık tutacak o video...
[video=youtube;w4LrCQ969v8]http://www.youtube.com/watch?v=w4LrCQ969v8[/video]

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bunu biliyordum ama istanbulda oldugunu bilmiyordum.birde birtek windowsta con klasörü açılmıyor.ubuntu da con klasörü açılıyor :D teşekkürler...

Utku

Utku

Üye
:D güzel video

join_23

join_23

Üye
:hmmm

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
" con " Yazılamamasını Biliyodum Ama Contorium'un İstanbul Boğazı'nda Yeri Belli Olsun Diye Üzerine Erguvan Ağaçlarının Dikildiğini Bilmiyodum Öğrenmiş Oldum TeşekkürLeR...

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
arkadaşlar bu haber yalan bu videoyu yayınlayan itiraf etti contoryum diye birmaden yok

En Vatanse r Contorium

Can G. Kuseyri, eğlence için sadece Türkiye de lunan çok değerli bir element uydurdu, videosunu YouTube a yükledi. Herkes elementin peşine düşünce şaka kontrolden çıktı.

Her şey Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü öğrencisi Can G. Kuseyri nin Windows işletim sisteminde con isminde bir klasörün açılamayacağını keşfetmesiyle başladı. 2006 yılında Aktüel dergisi tarafından uydurulan, Saadet Partisi ni seçim kampanyasına giren Feomidyum şakasından esinlenen Can, biraz eğlenmek için Contorium adıyla kendi uydurduğu mineral üzerine hazırladığı videoyu YouTube a yükledi.

Türkiye nin maden zenginliği hakkında türetilmiş komplo teorileriyle dalga geçen videoya göre, dünyada yalnızca İstanbul Boğazı nın derinliklerinde bulunan Contorium 23 trilyon dolar değerindeydi ve Amerikan emperyalizmi Contorium un çıkarılmasına izin vermiyordu.

Türk Nazi Partisi nin propagandası oldu Ancak Contorium şakası bir süre sonra kontrolden çıktı. Video, Contorium a inananların bir takım eklentileriyle Google da 15 bin sonuca ulaştı. Kuseyri ye bir yandan tehdit mesajları, diğer yandan arkadaşlık istekleri yağmaya başladı. Hakkında soruşturma açılsın diye savcılığa bile başvurulurken, Contorium Türk Nazi Partisi tarafından propaganda malzemesi haline getirildi. Baştan sona inandırıcılıktan uzak olan videoda İstanbul Boğazı nın derinliklerinde Contorium isminde 23 trilyon dolar değerinde bir maden olduğu, bu madenin İstanbul dan başka hiçbir yerde bulunmadığı, ABD ve İsrail in Contorium un çıkarılmasına izin vermediği, yabancı bankaların ve Arap petrol zenginlerinin kazı yapmak için boğazdan yalı satın aldığı, erguvanların rengini bu madenden aldığına varıncaya kadar bilgiler yer alıyordu.

taraf gazetesi

----------Eklendi @ 00:52:47 ---------- Yazıldı @ 00:48:15 ----------

con windowsta komuttur (consol)oyüzden sistem müsade etmiyor daha böyle birçok kelime var klasör adı olmayan

Adilx05

Adilx05

Üye
Ey Ha Gerçek Değilmiydi Bende Saf Saf Paylaşıyom Facede :ehe

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
yanlız şöyle birşey var türkiyede bu elementi araştırmak ve bşkalarını bilgilendirmek yasak dikkatli olun derim

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
keşke öyle bişey olsa .. yasakları hertürlü çiğneriz:D

dufy85

dufy85

Üye
konuyu dağıtmak istemem ama böyle videolar izleeyince sanki dünya biz türklerin etrafında dönüyormuş gibi hissedirum :D

aslında Allah da yardımcı oluyor ama biraz kafamızı kullanabilsek :vur

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
konuyu dağıtmak istemem ama böyle videolar izleeyince sanki dünya biz türklerin etrafında dönüyormuş gibi hissedirum :D

aslında Allah da yardımcı oluyor ama biraz kafamızı kullanabilsek :vur
aynen öyle 80-90 sene önce biz türklerin etrafın da dönüyordu inşallah gene öyle olacak gibi bir his var içimde:oke:

Nef'i

Nef'i

Üye
" con " Yazılamamasını Biliyodum Ama Contorium'un İstanbul Boğazı'nda Yeri Belli Olsun Diye Üzerine Erguvan Ağaçlarının Dikildiğini Bilmiyodum Öğrenmiş Oldum TeşekkürLeR...
Erguvan ağacı dikilmemiş bu maden yüzünden orda çıkıyor ağaçlar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt