LG optimus ONE Almayı düşünüyorum (samsung star wifim var)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KarsiyakaSk

KarsiyakaSk

Üye
    Konu Sahibi
LG optimus ONE Almayı düşünüyorum (samsung star wifim var)
Sizce almalımıyım
android olması beni çok cezbediyor
görüşleriniz neler ? :hmmm

hoss

hoss

Üye
tavsiye ederim iyi tercih olur

Elektr0

Elektr0

Üye
iyi güzelde LG GW620 de var + üç özellikle 1.si klavyeli 2.si led flaşlı. 3.sü 5MPixel kamera oda android işletim sistemine sahib...
genede siz bilirsiniz tabiki. LG optimus one da süper tercih olur. (Y)

buket2

buket2

Üye
kesinlikle iyi bir tercih olur... lg nın son zamanlarda çıkarttığı smartphoneler gerçekten güzel. ben ayrıca sana lg optimus me'yi de tavsiye edebilirim.

technoshark

technoshark

Üye
P500 mü yoksa p503 mü almayı düşünüyorsun .. ?

technoblue

technoblue

Üye
pek bir fark yok gibi aslında. p503 modelinde kamera 3.0 megapixel p500 modelinde 3.15 megapixel. p503 modelinde 170 mb dahili hafıza varken p500 modelinde 2 gb hafıza var en önemli farkda bu olsa gerek. en azından benim bulabildiğim bu kadar :)

Ocean258

Ocean258

Üye
Doğru bi tercih yapmış olursun.. p503 tavsiye ederim.. maddi durumunu bılmıyorum ama bıraz beklersen optimus black çıkacak onada bı bak derım..

spongemert

spongemert

Üye
kesinlikle iyi bir tercih olur... lg nın son zamanlarda çıkarttığı smartphoneler gerçekten güzel. ben ayrıca sana lg optimus me'yi de tavsiye edebilirim.

Katılıyorum.

buket2

buket2

Üye
ee elbetteki fiyat konusunda çok sıkıntın yoksa optimus black'i bekle 950 tl civarında ....optimus one de 550-600 tl cıvarındaydı yanılmıyorsam... black'ın çok güzel uygulamaları var... ayrıca 4 inçlik nova display ekrana sahip... biraz beklemeni ve black'ı almanı tavsiye edebilirim.

technoshark

technoshark

Üye
Tabiki optimus black beklenicekse bekle derim :) gayet hoş bir telefon ve kalite bakımından fiyat bakımından bize cazib bir smartphone ;)
ayrıca buketin dediği gibi nova display bizim günümüzün vazgeçilmezi olucak gibi geliyor. ekranı ve parlaklığı güzel bir telefon tavsiyemdir ;)

Ocean258

Ocean258

Üye
hiç pişman olacagını dusunmuyorum alırsan eğer.. en iyi smartphoneları Lg yapıyor desem abartmıs olmam.. şuan lider 3 markadan bı tanesı cunku

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt