Fotoğraf kalitesi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gullit

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğraf kalitesi..
Arkadaşlar bazen arkadaşların profillerinde görüyorum ki fotoğraflar gayet güzel ve net.Renkler falan canlı.Kimilerinde ise arka tarafı flu yapıp kendilerini belirgin hale getiriyorlar.Bunları N8 de yapmak mümkün müdür?Arka tarafı flu yapma gibi bir mod var mı acaba N8 de.Yoksa bu fotoğraflar sadece photoshop lamı oluyor?Teşekkürler şimdiden:)

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
C7 de var ama n8 bılmıyorum..

heavenhawk

heavenhawk

Üye
C7 de var diyosun ama programla mı yapıosun yoksa kendi yazılımıyla mı yapıyorsun.eğer kendi yazılım programıyla yapıosan nasıl yapıldığını anlatırsan deneyerek bakabiliriz.

ahmetdemircim

Üye
hocam arka tarafı flu yapmak cep telefonları ile mümkün değil gibime geliyor. sadece macro yada çok yakın 1 mt'ye kadar fotolarda bir nebze olabilir.

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bazen arkadaşların profillerinde görüyorum ki fotoğraflar gayet güzel ve net.Renkler falan canlı.Kimilerinde ise arka tarafı flu yapıp kendilerini belirgin hale getiriyorlar.Bunları N8 de yapmak mümkün müdür?Arka tarafı flu yapma gibi bir mod var mı acaba N8 de.Yoksa bu fotoğraflar sadece photoshop lamı oluyor?Teşekkürler şimdiden:)

n8 de olabilir ama c7 de öule bişey olduğunu sanmıyorum dostum

----------Eklendi @ 09:45:30 ---------- Yazıldı @ 09:43:52 ----------

vay arkadaş carl zies optikli 12 mp kamerada yok standart 8 mp li kamerada var diyosun amma da sallıyorsun arkadaşım ufak at biraz

• Beğen
Tepkiler: suat1111
catdog136

catdog136

Üye
n8 de olabilir ama c7 de öule bişey olduğunu sanmıyorum dostum

----------Eklendi @ 09:45:30 ---------- Yazıldı @ 09:43:52 ----------

vay arkadaş carl zies optikli 12 mp kamerada yok standart 8 mp li kamerada var diyosun amma da sallıyorsun arkadaşım ufak at biraz

yok ya.. C7de edof kamera olduğundan istemsiz olarak yapıyor diye biliyorum ben..

Uruloki

Uruloki

Üye
istemsizle alakası yok edof hatta hiç bulanıklaştırmaz çünkü belli bir alana odaklanmadığı için bulanıklanışlanmaz o olay telefonla N8 de makro mod ile olur ama pc ile photoshop gibi programlar ile yapılabilir

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap

engin_erg

engin_erg

Üye
bunun için D-SLR makina kullanmalısınız normal makinalarla da yapmak mümkün ama istediğniz kalitede olmaz

• Beğen
Tepkiler: suat1111
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye

puhahahua konuyla ne alaka ? :kop: herzman ki halin gerci alistik

dostm n8de de var foto duzenle diye bisey var orda degisik seyler yapabilirsin resmi kesme parlatma kontrast flan veya syah beyaz..

ascada

ascada

Üye
n8 macro mod kendi çektiğim bir foto.Bundan bahsediyorsan eğer

Uploaded with

FastBreaker

FastBreaker

Üye
yakın çekim modu iste

one2one2

one2one2

Üye
n8 macro mod kendi çektiğim bir foto.Bundan bahsediyorsan eğer

Uploaded with

güzel fotoymuş tskler

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
eğer bahsettiğin arkadaşın paylaştığı gibi bir fotoysa N8 de bu mümkün ama diğer symbian3lerde yok...
eğer bahsettiğin avatarımdaki gibiyse bu cep tlefonlarında mümkün değil photoshop gibi prolarla mümkün.. ama nikonun üst seviye makinalarıyla mümkün tabiki:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt