Masumane bir fikir :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
giray38

giray38

Üye
Samsung a ısınmadım ısınmam samsung un en kral telefonunu kullanacagıma 5800 kullanmaya devam ederim kardeşim :oke:

• Beğen
Tepkiler: Febris

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
S60 v5 kullanıcıların uyanıkken gördügu ruya dır skyfire ve flash player 10.3 . . . King android

Del Rey

Del Rey

Üye
S60 v5 kullanıcıların uyanıkken gördügu ruya dır skyfire ve flash player 10.3 . . . King android

King android mi? :ehe Yine ne içtin sen?

Dünyanın en gelişmiş işletim sistemi iOS, Bilgisayarlarda da Mac OS X'tir. Hem görsel, hem güvenlik hem de gizlilik anlamında. Aynı zamanda Symbian olmasaydı iOS, iOS olmasaydı Andoid olmazdı :) İsteyen herkes Android'i kullanır. Android aynı bir otoban gibi... Gelen geçen gidiyor. Sen hiç çin "TouchPhone"larında Gerçek iOS gördün mü? GÖREMEZSİN.

giray38

giray38

Üye
Android mi King Allahını seversen forumu koşarak terket kardeşim ya :ehe K*ç Kadar bebenin kendi telefonu için tasarladığı sonradan google tarafından sessizce satın anlınan bir işletim sisteminden Bahsediyoruz ve bu o kadar ucuz bir işletim sistemi ki Trident bile kullanıyor :kop: :d::d:

----------Eklendi @ 21:14:01 ---------- Yazıldı @ 21:13:09 ----------

Dünyanın en gelişmiş işletim sistemi iOS, Bilgisayarlarda da Mac OS X'tir. Hem görsel, hem güvenlik hem de gizlilik anlamında. Aynı zamanda Symbian olmasaydı iOS, iOS olmasaydı Andoid olmazdı :) İsteyen herkes Android'i kullanır. Android aynı bir otoban gibi... Gelen geçen gidiyor. Sen hiç çin "TouchPhone"larında Gerçek iOS gördün mü? GÖREMEZSİN.
:oke::oke:

bthn_997

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
symbianı çağdaş uygarlıklar seviyesine çıkarsalardı 1 - 2 sene önce şimdi ne ios ne android ne de bb bu kadar ünlü değildi :D

giray38

giray38

Üye
Emin ol Nokia işini biliyor kime ne satacagını çok iyi biliyor bizim düşündüklerimizi onlar düşünemeyecek kadar mı veya nokia da Iphone ye adam gibi rakip telefon yapacak kadar teknoloji yok mu ? Var hepsi var ama nasıl 3 kuruş fazla kazanırım diye kırk takla atıyor. Müşteri önemli değil nokia için her zaman bir sonraki telefonunu düşünerek iş yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: bthn_997

zatenosman

Üye

kardeşim telefonu bilemicem de linux işletim sistemi en güvenli görsel ve performanslı çalısan yazılımıdır linuxun en çok tercih edileni ubuntu ama türkler türklerin yapmıs oldugu pardusu tercih eder .

----------Eklendi @ 11:58:54 ---------- Yazıldı @ 11:57:27 ----------

bu arada ne içtiysen sözünü ben kullanıyodum bende birinden çaldım ama hatırlamıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt