[istek]opera atma mod

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
catlax66

catlax66

Üye
    Konu Sahibi
[istek]opera atma mod
s.a kardeşler opera atma sorununu en aza indirgeyen arkadaşlar gerekli düzenlemeyi paylasabilirler acaba rica etsem fıtık ediyo beni ya..

Febris

Febris

Üye
UndertakeRs in Symbian Turbo FW Sini kuLLan ! Çok az atma var 3 satte bir :D
:d:

catlax66

catlax66

Üye
    Konu Sahibi
dostum çok güzel diyorsun forumda denemediğim fw kalmadı kardeşler güzel fw yapıyo ama ben mesela orjinal ikon kullanıyorum. Arkadaşların fwsini açıp içinden cpu ile alakalı text i almak zor değil ama burda bi arkadaş paylaşırsa forum ruhunu kazanmış oluruz

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
2-3 aydır atma yoktu ama son 1 haftada cogaldı.1 saat nete girsem 3 defa atıyor en az.

catlax66

catlax66

Üye
    Konu Sahibi
ben çok yeni sekme kullanıyorum o yüzden çok sık düşüyorum netten

Febris

Febris

Üye
Operada 25 sekme actım tık yok :)

sanane1438

Üye
bendede atmıyor ramdan dolayıdır o galıba

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
kendi modifiye cfw'm açılışta 60 mb boş ramle açılıyor (c6 port) ramle bi ilgisi yoktur bence.

catlax66

catlax66

Üye
    Konu Sahibi
56_59 degerlerinde açılıyo benimkide ama atıyo malum. Ram dolunca atıyo anladıgım kadarıyla sistem bi limite indiğinde ram kazancı için göveriyo programı gidiyo ondan sonrada ramblow yapınca 48 in ustune çıkmıyo ram

----------Eklendi @ 22:45:13 ---------- Yazıldı @ 22:43:50 ----------

Operada 25 sekme actım tık yok :)

dayı opera mini mi mobile mi internete çıktığın taraycı

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
bunu tek çözümü olduğunu biliyorum arkadaşlar ön bellek artırma cup modu var onu uygulayınca daha az atıyo diye biliyorum

catlax66

catlax66

Üye
    Konu Sahibi
modun getirisi tel hafızasında olan önbelleği karta taşımak mi acep

catlax66

catlax66

Üye
    Konu Sahibi
son sürümü düzenleye bilsem ona gececem ama oda olmuyo ya. Türkçe yüklüyorum hack yapıp paketliyorum rofs2 yi ama sistem açılmıyo. Birisi cfwde olduğu gibi c00 ve diğer dosyayı rosf2ye boşaltabilse büyük bi adım atmış olacağız kanaatındeyim

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
son sürümü düzenleye bilsem ona gececem ama oda olmuyo ya. Türkçe yüklüyorum hack yapıp paketliyorum rofs2 yi ama sistem açılmıyo. Birisi cfwde olduğu gibi c00 ve diğer dosyayı rosf2ye boşaltabilse büyük bi adım atmış olacağız kanaatındeyim

hacı orjinal 5800 yazılımı mı istiyorsun sen yoksa c6 yazılımımı

catlax66

catlax66

Üye
    Konu Sahibi
hacı orjinal 5800 yazılımı mı istiyorsun sen yoksa c6 yazılımımı

c6 yazılım zaten dediğim gibi hacı cor falan boş rofs da hersey. Bizde bu orjinal son sürümü rofs e boşaltsak daha başarılı oluruz. C6 nın bilindik sıkıntısı t9 çok dandik ve giderilemedi sıkıntısı opera internetten bezdiriyo tercihlerde e sounddaki mp3ler görünmüyo benim sıkıntım şuan bunlar sanırım. Orjinale dönmek istemiyo değilim herseyi rofs e atmayı başarmamız lazım

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
c6 yazılım zaten dediğim gibi hacı cor falan boş rofs da hersey. Bizde bu orjinal son sürümü rofs e boşaltsak daha başarılı oluruz. C6 nın bilindik sıkıntısı t9 çok dandik ve giderilemedi sıkıntısı opera internetten bezdiriyo tercihlerde e sounddaki mp3ler görünmüyo benim sıkıntım şuan bunlar sanırım. Orjinale dönmek istemiyo değilim herseyi rofs e atmayı başarmamız lazım

doğru diyorsun kardeşim ben bile c6 fw yaptım 23 günmü verdim aam opera t9 kelimelerin %65 i yok kendin kodluyon ve e sound tan okuma modunu atsan müzikler tercihlerde görünmüyo atmasan oyun falan kurduğunda zırt bırt sesler çıkıyo müzik çalarda + resimelrde oyle ben şu an inan iki 5800 aldım kırmızı ve mavi mavi de orjinal 5800 fw si var tabi v52,101 yüklü türkçe ve sorunsuz yükledim kırmızı dada yaptığım fw var hala kararsızım gidip geliyorum 3 gündür :allalla::allalla::allalla:

catlax66

catlax66

Üye
    Konu Sahibi
valla benimde bi kendi yapım cfw var müzikler 5800daki gibi aynı klasör kısıtlaması koymadım çünkü bluetoottan bi mp3 alıp kaydediyorsun müzikçalarda çıkmıyo unutursan o okutturdugun klasöre atmazsan. O yüzden sade bi cfw yi aldım baştan kendim modladim herseyde orjinallik ön planda olsun istedim ikonlar bluetooth ismi orası burasi orjinale yakın sanki orjinal fw ye c6 ev ekranı tuş takımı ve müzikçaları entegre edilmiş gibi desek doğrudur. Simdi 52.101 le uğraşıyorum iste bi olsa rahatlayacam

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
V52 101 İ NİDİRDİM NAVİ FİRM DE N AMA HANGİ DOYA YI DÜZENLEEYCEĞİZ BİLMİYORUM ROFST 2 NİN BOYUTU 15,25 MB DİYO COO UZANTILI OLAN DOSYASI VAR O DA 98,75 MB DİYO HANGİSİ DÜZENLEYCEĞİZ ANALAMADIM :allalla::allalla::allalla:

catlax66

catlax66

Üye
    Konu Sahibi
V52 101 İ NİDİRDİM NAVİ FİRM DE N AMA HANGİ DOYA YI DÜZENLEEYCEĞİZ BİLMİYORUM ROFST 2 NİN BOYUTU 15,25 MB DİYO COO UZANTILI OLAN DOSYASI VAR O DA 98,75 MB DİYO HANGİSİ DÜZENLEYCEĞİZ ANALAMADIM :allalla::allalla::allalla:

Bak şimdi aynı dili konuşuyoruz kardeş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt