Amaru Shady
Üye
<br /><font face="Arial"><font color="Black"><b>Telefonlar özelliklerini şöyle bir karşılaştırma sitesinde karşılaştır çok açık görürsün zaten farkları.</b></font></font>
<br />ya ne neden ! ? insan bi ozellklerne bakr ya bi donanima ozellklere bak ! fark daglar kdr
ya ne neden ! ? insan bi ozellklerne bakr ya bi donanima ozellklere bak ! fark daglar kdr

hmm o zaman soyle acklym. bada bazilari gbi umutsuz vaka degil tonla hd oyunu harika uygulamasi var. mesela telefona atmak istedgn dosyanin pc ekranndan resmni cekp telefona gosternce otomatkman telefona aktran kac telefon var? ayrica bada 1 ghz islemcyle isletm sstemini en kusursz seklde brlestren en stabil os. son derece hzli ve stabil animasyonlari olsun hizi olsun hergun ogrendgm yeni ozellkleri olsun kendne asik ediyor adami. hele 2.0 la bambaska olacak wave 2. gercekten hergun bir jest bir suprz yapior bu telefon bana. donanimida cabasi 1 ghz a8 cortex islemci hummngbird cipset ve 512 mb ramle en tepelerde yer alior ,performans ve hizi zirvede.
barkod falan değil kardeşim bildiğin atmak istediğin dosyanın simgesini gösteriosun kameradan telefona atıyor .mesela telefona atmak istedgn dosyanin pc ekranndan resmni cekp telefona gosternce otomatkman telefona aktran kac telefon var derken bu barkod mu yanı tagfelanmı demek ıstedın anlamadı.wave 2 gercekten cok ıyı bır telefon ama dostum devır androıt devrı.wave donanımsal olarak bukadar ıyıyken fıyatının bu donanımdakı telefonlara oranla neden daha dusuk oldugunu sanıyorsun bada yuzunden.ha bada kotumu degıldır stabıl calısıyor dıyorsun,bılmıyorum cunku bada kullanmadım daha once ama bunu neye gore dedıgını merak ettım. aslında ozetle demek ıstedıgım devır androıt devrı.
Bi arkadaş bada devri geçti demiş ona yazık zaten bişey bilmio susalm
wave 2 nın zaten donanımına laf ederlerse onlarla tartısmaya dahı gırmem,badayı fazla bılmıyorum ama uygulama konusunda androıt kadar olmasada wm kadarda az olmasada orta sevıyede uygulama coklugu var dıye bılıyorum.birde merak ettım dogrusu su kameradan gosterıp telefona atılma olayını![]()