Telefon Tavsiyesi Galaxy Gio v Galaxy Ace v Wawe 2

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Gio v Galaxy Ace v Wawe 2
gio ve ace birbirine çok yakın olduğu için ikisini de aldım.<br />
<br />
Sizce hangisi ve neden?<br />
Şimdiden teşekkür ederim.
Not: bu telefonları almak gibi bir gayem yok. Sadece forumdaki arkadaşların bilgi sahibi olmaları için açtım. Iyi forumlar. :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ace veya gio

cehili

cehili

Üye
Başlığın tam tersi bi durum aralarında en iyiyi sıralar:oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
neden de belirtir misiniz?

OğuzcanAbi

Üye
Wawe 2

cehili

cehili

Üye
Telefonlar özelliklerini şöyle bir karşılaştırma sitesinde karşılaştır çok açık görürsün zaten farkları.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
<font face="Arial"><font color="Black"><b>Telefonlar özelliklerini şöyle bir karşılaştırma sitesinde karşılaştır çok açık görürsün zaten farkları.</b></font></font>
<br />
<br />

kendim için demiyorum. Ben zaten biraz biliyorum. Bu telefonlarla isim de olmaz. Sadece forumdaki arkadaşlar bilgi sahibi olsunlar diye açtım bu konuyu. Bi de kullanmış olanlardan vs. şahsi görüşlerini almak istedim.

eaagent

eaagent

Üye
tbki wave 2

eaagent

eaagent

Üye
ya ne neden ! ? insan bi ozellklerne bakr ya bi donanima ozellklere bak ! fark daglar kdr

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
ya ne neden ! ? insan bi ozellklerne bakr ya bi donanima ozellklere bak ! fark daglar kdr
<br />
<br />

kardeş defalarca söyledim. Biliyorum. Şahsi fikrini soruyorum. Mesela android diye ya da bada diye.
Ya da kamerası hoşuma gitti. Şekli hoşuma gitti gibi.

eaagent

eaagent

Üye
hmm o zaman soyle acklym. bada bazilari gbi umutsuz vaka degil tonla hd oyunu harika uygulamasi var. mesela telefona atmak istedgn dosyanin pc ekranndan resmni cekp telefona gosternce otomatkman telefona aktran kac telefon var? ayrica bada 1 ghz islemcyle isletm sstemini en kusursz seklde brlestren en stabil os. son derece hzli ve stabil animasyonlari olsun hizi olsun hergun ogrendgm yeni ozellkleri olsun kendne asik ediyor adami. hele 2.0 la bambaska olacak wave 2. gercekten hergun bir jest bir suprz yapior bu telefon bana. donanimida cabasi 1 ghz a8 cortex islemci hummngbird cipset ve 512 mb ramle en tepelerde yer alior ,performans ve hizi zirvede.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler.

hhhgggffff

Üye
arakdaşlar bırakın ya bitarafta bada diğer tarafta android hiç bişey değilde android işletim sisteminin marketi yeter bada devri geçti artık

61semih

61semih

Üye
hmm o zaman soyle acklym. bada bazilari gbi umutsuz vaka degil tonla hd oyunu harika uygulamasi var. mesela telefona atmak istedgn dosyanin pc ekranndan resmni cekp telefona gosternce otomatkman telefona aktran kac telefon var? ayrica bada 1 ghz islemcyle isletm sstemini en kusursz seklde brlestren en stabil os. son derece hzli ve stabil animasyonlari olsun hizi olsun hergun ogrendgm yeni ozellkleri olsun kendne asik ediyor adami. hele 2.0 la bambaska olacak wave 2. gercekten hergun bir jest bir suprz yapior bu telefon bana. donanimida cabasi 1 ghz a8 cortex islemci hummngbird cipset ve 512 mb ramle en tepelerde yer alior ,performans ve hizi zirvede.

mesela telefona atmak istedgn dosyanin pc ekranndan resmni cekp telefona gosternce otomatkman telefona aktran kac telefon var derken bu barkod mu yanı tagfelanmı demek ıstedın anlamadı.wave 2 gercekten cok ıyı bır telefon ama dostum devır androıt devrı.wave donanımsal olarak bukadar ıyıyken fıyatının bu donanımdakı telefonlara oranla neden daha dusuk oldugunu sanıyorsun bada yuzunden.ha bada kotumu degıldır stabıl calısıyor dıyorsun,bılmıyorum cunku bada kullanmadım daha once ama bunu neye gore dedıgını merak ettım. aslında ozetle demek ıstedıgım devır androıt devrı.

eaagent

eaagent

Üye
mesela telefona atmak istedgn dosyanin pc ekranndan resmni cekp telefona gosternce otomatkman telefona aktran kac telefon var derken bu barkod mu yanı tagfelanmı demek ıstedın anlamadı.wave 2 gercekten cok ıyı bır telefon ama dostum devır androıt devrı.wave donanımsal olarak bukadar ıyıyken fıyatının bu donanımdakı telefonlara oranla neden daha dusuk oldugunu sanıyorsun bada yuzunden.ha bada kotumu degıldır stabıl calısıyor dıyorsun,bılmıyorum cunku bada kullanmadım daha once ama bunu neye gore dedıgını merak ettım. aslında ozetle demek ıstedıgım devır androıt devrı.
barkod falan değil kardeşim bildiğin atmak istediğin dosyanın simgesini gösteriosun kameradan telefona atıyor . ;) Hani o filmlerde gördüğümüz gibi :D Bi arkadaş bada devri geçti demiş ona yazık zaten bişey bilmio susalm :D
kardeşim kesnlikle devir android devri ama bu telefonlarla wave 2 aynı kulvarda bile değiller wave 2 çok daha üstün özellikle donanım olarak. Ha android olarak galaxy s vb göstersenz tamam diyeceğim her oyunu programı açar ama bunlar öle deil ki bi avuç sistemleri var hd oyun yüzü görmüolar .Wave 2 de ise 1GHZ A8 cortex İşlemci Hummingbird çipset 512 mb ram PowerVr sgx 540 Grafik modülü var boru değil.. Kısaca androidse android ama söz konusu bu telefonlar olunca iş değişio, bu telefonlar android olsada her şekil wave 2 yle karşılaştırılamazlar.

• Beğen
Tepkiler: silver021
61semih

61semih

Üye
wave 2 nın zaten donanımına laf ederlerse onlarla tartısmaya dahı gırmem,badayı fazla bılmıyorum ama uygulama konusunda androıt kadar olmasada wm kadarda az olmasada orta sevıyede uygulama coklugu var dıye bılıyorum.birde merak ettım dogrusu su kameradan gosterıp telefona atılma olayını :D

eaagent

eaagent

Üye
wave 2 nın zaten donanımına laf ederlerse onlarla tartısmaya dahı gırmem,badayı fazla bılmıyorum ama uygulama konusunda androıt kadar olmasada wm kadarda az olmasada orta sevıyede uygulama coklugu var dıye bılıyorum.birde merak ettım dogrusu su kameradan gosterıp telefona atılma olayını :D

Henüz yeni çıkmış bir işletim sistemi için gayet yeterli sayıda uygulaması ve oyunu var. Özellikle symbianda bile bulunmayan sürüyle HD oyuna sahibiz. Ki bu Büyük Güncelleme Bada 2.0 çıkmadan önceki hali, Eylulde Bada 2.0 Harika yenilik özellik düzeltme ve eklenti ile gelecek eminim o zaman uygulama, oyun , ilgi ve destek çok daha artacaktır.

babacan8558

Üye
arkadaslar tabki de wave2 hd video cekio samsung apps de 2000 tane uygulaması var cok hızlı gherşey var ben 15 gün sonra alacam wave2 süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr:evet::evet:

Üst Alt