evet nokia meego isteyenler müjde süper cihaz çok yakın reklam videosu yakalandı ve süper birşeye benziyor çok ince 12mp kamera var üzerinde ve meego ayrıca fcc deki dosyalarındaki telefon galiba yani 1.6ghz çift çekirdek intel atom 1gb ram broadcom bcm2763 donanıma sahip cihaz işte reklam filminin linki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nokia bi yere gitmiyor. Adamlar işe gidip geliyor sadece
Sizi anlamış değilim Nokia'nın android olmadığını biliyorsun. Neden Nokia alıpta android diye kendinizi parçalıyorsunuz anlamadım.
Sen bi telefondan çok fazla şey bekliyorsun. Sınırları zorlasan bile Nokia = Symbian. Memnun değilsen gidersin android alırsın.
halt etmeyi bırak solda sıfıt kalacağı kesin o menü geçişlerini gördünmü süper ya adam sağa çekiyor galeri geliyor çalışın uygulamalara filan basıyor ağzım açık şu anda
symbian anna ile gelmiyecek cihaz meego olacak yani arayüzü görünce sıfırdan symbian mı yaptılat sadede ikonlar aynı ki onlarda hazırda olduğu için

Yok zaten symbian Anna ile birlikte gelecek cihaz meego yok yani.
Konuya dönersek Nokia N9 ile çok daha iyi yerlere gidiyor. Nokia düşmanları rahat olsun Nokia'ya bişey olmaz. Nokia'dan başka kafaya takılcak daha önemli şeyler var![]()

biz ithalata başladı demedik çıktı bile demedik ama facebook meego resmi sayfasında o videoda görülen cihaz meego işletim sistemini kullanıyır diyorsa ve daha birkaç gün önce amerika iletişim dairesine bu cihaz için başvuruluyorsa demek ki çıkacak bir cihaz
<br /><font face="Arial Black"><font color="Black"><b><br />
<br />
Kardeşim bana meego facebook sayfasının linkini atar mısın? Bulamadımda.</b></font></font>