Nokia nereye gidiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
    Konu Sahibi
n9 zaten çıktı

• Beğen
Tepkiler: ElDroid

Uruloki

Uruloki

Üye
E7 ile N9 u karıştırma istersen yani ne kadar iyi takip ettiğin belli nokia yı

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
    Konu Sahibi
karıştırmıyorum şubatta çıktı 2011 in ikinci yarısı piyasaya sürülecek

• Beğen
Uruloki

Uruloki

Üye
link verirmisin peki hiçbir tanıtımı olmayan cihaz ne zaman çıkmış olabilir diye düşünüyorumda sen bence sızma fotoğraflarını filan görmüşsündür

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
    Konu Sahibi

Sızma zaten

----------Eklendi @ 20:07:29 ---------- Yazıldı @ 20:04:28 ----------

kasa çizimleri

beklenen özellikler:
GSM / WCDMA / HSPA
4 inç 960 x 480 piksel kapasitif dokunmatik ekran
Multi-touch
12 megapiksel, otofokus, Xenon flaş kamera
HD video kaydı
Qualcomm Snapdragon QSD8250, 1,2 GHz işlemci
1 GB RAM – 1.5 GB ROM
HDMI portu
Dolby Stereo hoparlör
Bluetooth 3.1
Wi-Fi 802.11 b/g/n
WiMAX Wi 802.11 b/g/n
3,5 mm jak girişi

• Beğen
Uruloki

Uruloki

Üye
bunların hepsi sızma zaten hiçbir tanıtım yok ve ismi bile N9 olması muhtamel mi belli değil(yalnız reklamda n series yazıyor ki bu büyük ihtimal N9 olacak) yani bunlar sızma haber yani çıktı diye birşey yok

N'name

N'name

Üye
evet nokia meego isteyenler müjde süper cihaz çok yakın reklam videosu yakalandı ve süper birşeye benziyor çok ince 12mp kamera var üzerinde ve meego ayrıca fcc deki dosyalarındaki telefon galiba yani 1.6ghz çift çekirdek intel atom 1gb ram broadcom bcm2763 donanıma sahip cihaz işte reklam filminin linki

Bumu gelecekmiş. Süpeeer :aha:

The Maverick

The Maverick

Üye
aşağı doğru gidiyodu en son

pRime.

pRime.

Üye
Nokia bi yere gitmiyor. Adamlar işe gidip geliyor sadece :aha:
Sizi anlamış değilim Nokia'nın android olmadığını biliyorsun. Neden Nokia alıpta android diye kendinizi parçalıyorsunuz anlamadım.
Sen bi telefondan çok fazla şey bekliyorsun. Sınırları zorlasan bile Nokia = Symbian. Memnun değilsen gidersin android alırsın.

+1000

----------Eklendi @ 01:49:45 ---------- Yazıldı @ 01:48:55 ----------

halt etmeyi bırak solda sıfıt kalacağı kesin o menü geçişlerini gördünmü süper ya adam sağa çekiyor galeri geliyor çalışın uygulamalara filan basıyor ağzım açık şu anda

Arayüz symbian arayüzü gibi sanki.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yok zaten symbian Anna ile birlikte gelecek cihaz meego yok yani.
Konuya dönersek Nokia N9 ile çok daha iyi yerlere gidiyor. Nokia düşmanları rahat olsun Nokia'ya bişey olmaz. Nokia'dan başka kafaya takılcak daha önemli şeyler var ;)

hüseyinyalcin

Üye
bnm görüşüm bi geminin amiralı olarak düşünün nokia yi kolay kolay bitirmez kendini

Uruloki

Uruloki

Üye
symbian anna ile gelmiyecek cihaz meego olacak yani arayüzü görünce sıfırdan symbian mı yaptılat sadede ikonlar aynı ki onlarda hazırda olduğu için

pRime.

pRime.

Üye
symbian anna ile gelmiyecek cihaz meego olacak yani arayüzü görünce sıfırdan symbian mı yaptılat sadede ikonlar aynı ki onlarda hazırda olduğu için

Valla meego ile gelirse alıcam gelmezse ya da beklentilerimi karşılamazsa e6 alcam. :D

subsounds

Üye
Nokia'nın stratejisi ortada, Androit ile anlaşarak Chrome OS'i kullanması gerekecekti. Hali hazırda yoğun olarak kullanılan windows (ki halen geçerli bir işletim sistemi). Android'i seçmiş olsaydı piyasada zaten kullanılan bir çok android işletim sistemli cihazlar mevcut. Sadece samsung'a özel birşey değil. Nokia'a tamamen kullanıcıların anlayabileceği bir dilden ve yoldan gitmeye çalışıyor aslında batağa değil; bataklığa kök salıp Windows'la (yılların tecrübesine sahip) bir firmayla güçlerini birleştirerek piyasadaki toylara karşı daha dirençli olmak. Bu yazdıklarıma alınan olacak kırılan veya darılan olcaktır. Sonucu bir iki günde değil yıllar sonra göreceğiz. Bu arada N9 diyen arkadaşlar ithalatı nasıl başlıyor anlamıyorum cihazın henüz üretimi tamamlanmadı a sitesinde b sitesinde ortaya atılan bir laf ortalığı karıştırabiliyor. iyi araştırın arkadaşlar yetmiyorsa destek hattını arayın. aldığınız cevaplar benden çıkıyor :)

dufy85

dufy85

Üye
symbian ı bırakmadıkça yada diğer sistemlerin seviyesine getirmedikçe beli zor doğrulur.

şuan hala lider ama fazla sürmez, çünki bazı markalar telefon demeye bin şahit telefonlar yapıyorlar :hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye
biz ithalata başladı demedik çıktı bile demedik ama facebook meego resmi sayfasında o videoda görülen cihaz meego işletim sistemini kullanıyır diyorsa ve daha birkaç gün önce amerika iletişim dairesine bu cihaz için başvuruluyorsa demek ki çıkacak bir cihaz

dufy85

dufy85

Üye
telefonların kullanım alanları genişledikçe şirketlerde çıkmaza giriyor.

N'name

N'name

Üye
Yok zaten symbian Anna ile birlikte gelecek cihaz meego yok yani.
Konuya dönersek Nokia N9 ile çok daha iyi yerlere gidiyor. Nokia düşmanları rahat olsun Nokia'ya bişey olmaz. Nokia'dan başka kafaya takılcak daha önemli şeyler var ;)

Annamı? Telefon symbian olmayacak :bann:

pRime.

pRime.

Üye
biz ithalata başladı demedik çıktı bile demedik ama facebook meego resmi sayfasında o videoda görülen cihaz meego işletim sistemini kullanıyır diyorsa ve daha birkaç gün önce amerika iletişim dairesine bu cihaz için başvuruluyorsa demek ki çıkacak bir cihaz

Kardeşim bana meego facebook sayfasının linkini atar mısın? Bulamadımda.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
<font face="Arial Black"><font color="Black"><b><br />
<br />
Kardeşim bana meego facebook sayfasının linkini atar mısın? Bulamadımda.</b></font></font>
<br />
<br />
bulamadımda daki "da" bağlaç olduğu için ayrı yazılır. :)
Türkçe'yi düzgün yazalım lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt