Nokia nereye gidiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
    Konu Sahibi
Nokia nereye gidiyor?
Hep aynı arayüz.Hep aynı sistem .Hep aynı hatalar nokia nereye gidiyor sizce?

• Beğen
Tepkiler: ElDroid

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bataga dogru gidiyor.windows degilde google ile anlaşma yapsaydı daha çok satardı.benim tahminin nokia artık telefon çıkartmayacak.yavaş yavaş bilgisayar pazarına giriyor.geçen yıl nokia booklet netbook çıkarmıştı.herhalde artık bilgisayar pazarına geçiyor.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
artik telefon piyasası samsunga ait

Ocean258

Ocean258

Üye
Kolay kolay batmaz bence.. markalaştıkları ıcın telefonları reklam yada reklamsız gıdıyor.. buyuk bı kullanıcı potansıyellerı var aslında. ama dıger markalarda bırbırınden guzel ozellıkler katmaya basladılar telefonlara. nokıa bıraz agırdan alıo ama toparlarlar sanırım.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokia symbianı bırakıp androide geçmedigii sürece telefon piyasası lideri samsung olacaktır

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bence düzelirler. Sonuçta çok yüksek sayıda alıcısı var ve bunları kaybetmek istemezler.
Zaten birkaç sene içinde düzelmezlerse geri dönemezler diye düşünüyorum,

vic353

vic353

Üye
ya yüksek sınıf telefonda pazar payı iyice düştü nokianın. ama alt segmentte nokia açık ara lider neden sürekli x2 x3 x1 c3 c5 gibi telefonlar çıkardı sanıyorsunuz nokia bir tane n8 satıyorsa 10 tane x2 x3 x5 c5 c3 türü telefon satıyor.

ThE_kOnT

ThE_kOnT

Üye
Hep aynı arayüz.Hep aynı sistem .Hep aynı hatalar nokia nereye gidiyor sizce?

|-)

Arkadaşım Nokia'nın Nereye gitmesini İstiyorsun ki sen ?

Zaten hep Şaşıyorum İnsanlar bişeyi Buldukça Daha Fazlasını istiyor :vur
Örneğin
Yetmiyormu 5800 kullanmak yada yetmiyor mu 5800 ı C6 gibi Kullanmak ?
Bir Telefondan Daha Ne Bekleyebilirsin Ki Söyler Misin Bana ?

Kingmortall

Kingmortall

Üye

|-)

Arkadaşım Nokia'nın Nereye gitmesini İstiyorsun ki sen ?

Zaten hep Şaşıyorum İnsanlar bişeyi Buldukça Daha Fazlasını istiyor :vur
Örneğin
Yetmiyormu 5800 kullanmak yada yetmiyor mu 5800 ı C6 gibi Kullanmak ?
Bir Telefondan Daha Ne Bekleyebilirsin Ki Söyler Misin Bana ?

android bekliyoruz hep symbian hep aynı hikaye hep aynı kullanıcı ara yüzü samsung aştı kendini android üretiyo

ThE_kOnT

ThE_kOnT

Üye
android bekliyoruz hep symbian hep aynı hikaye hep aynı kullanıcı ara yüzü samsung aştı kendini android üretiyo

Andoid bekliyorsan O zaman git Android Al Nokia Neden Kullanıyorsun ki ? :allalla: Üstüne Alınma Genel Olarak yazıyorum..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ya yüksek sınıf telefonda pazar payı iyice düştü nokianın. ama alt segmentte nokia açık ara lider neden sürekli x2 x3 x1 c3 c5 gibi telefonlar çıkardı sanıyorsunuz nokia bir tane n8 satıyorsa 10 tane x2 x3 x5 c5 c3 türü telefon satıyor.

haklısın. Forumda telefon deyince artık insanlar üst segment anlar oldu. Çok iyi bir yere değindin.

61semih

61semih

Üye
ust segment ıle baglarını koparmaya dogru gıdıyor

jayjay16

jayjay16

Üye
nokia meego yla devam etseydi gerçekten güzel işler yapabilirdi.n900 deki işletim sistemi müthiş bi şey.harika bir performans,harika bi arayüz.ben nokia nın bu işletim sistemiyle piyasayı tekrar ele geçireceğine inanıyodum ta ki microsoft üyesi nokia nın şu andaki ceo su başa gelene kadar.hemen microsoftla antlaşma yaptı ve meego dan desteği çekti.nokia tarihinin hatasını yapmış oldu bence.büyük bi dönüm şansını kaybetti.ama sadece bununla değil tabi.artık telefonlar uygulama destekli.mesela iphone.adamlar 2007 çıkardı ilk telefonu.iphone özellik olarak parasına değer bi telefon değil.ama uygulama bolluğu bakımından bütün işletim sistemlerini her türlü geçer.nokia bunu yapamadı işte.ovi de toplasan kaç tane ilgi çekici adam gibi uygulama var ? nokia kullanıcıları hala eski,bilinçsiz kullanıcı sanıyo ama çok yanılıyo... bi an önce çağa ayak uydurması lazım yoksa nokia bakımından kötü günler kapıda..

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
    Konu Sahibi
ovi kapatılcakmış zaten başka bir uygulama marketi devreye girecek.sene 2011 nokia daha symbian için uğraşıyor.boş işler.zaten nokia başka işletim sistemine geçene kadar nokia almayacağım.bide bu n900 neden türkiyeye gelmediyse .s .diğer işe yaramaz telefonlar geliyor ama işletim sistemi linux olan telefon gelmiyor eğer nokia böyle devam ederse kullanıcıları azalıcak.artık milletin gözü açıldı.böyle şeylere kanmaz.

• Beğen
Tepkiler: ElDroid
Utku

Utku

Üye
nokia batmaz android kullanmaz....(bunu kaydedin :D)

61semih

61semih

Üye
Utku™;3456291' Alıntı:
nokia batmaz android kullanmaz....(bunu kaydedin :D)

nokıa tabıkı batmaz sanbyan batar :) tabıkı ust segmentte orta ve alt segmentte adı yetıyor zaten.ama ben orta segmen bır telefon alsam bıle nokıa almam sanbyan ın yavaslıgından dolayı.nerede o 3310 lar heygidii :)

Uruloki

Uruloki

Üye
evet nokia meego isteyenler müjde süper cihaz çok yakın reklam videosu yakalandı ve süper birşeye benziyor çok ince 12mp kamera var üzerinde ve meego ayrıca fcc deki dosyalarındaki telefon galiba yani 1.6ghz çift çekirdek intel atom 1gb ram broadcom bcm2763 donanıma sahip cihaz işte reklam filminin linki

Starsley

Süper bir telefon olucak.. Eğer çıkarsa.. s2 halt yer.. :)

Uruloki

Uruloki

Üye
halt etmeyi bırak solda sıfıt kalacağı kesin o menü geçişlerini gördünmü süper ya adam sağa çekiyor galeri geliyor çalışın uygulamalara filan basıyor ağzım açık şu anda

pasha14

pasha14

Üye
Nokia bi yere gitmiyor. Adamlar işe gidip geliyor sadece :aha:
Sizi anlamış değilim Nokia'nın android olmadığını biliyorsun. Neden Nokia alıpta android diye kendinizi parçalıyorsunuz anlamadım.
Sen bi telefondan çok fazla şey bekliyorsun. Sınırları zorlasan bile Nokia = Symbian. Memnun değilsen gidersin android alırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt