Windows 7'de Oyun Oynayamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7'de Oyun Oynayamıyorum
Ya arkadaşlar benim bilgisayarımda Windows 7 Home Basic var ancak bir çok oyunu oynayamıyorum. Hep "çalışmayı durdurdu" türünde hatalar alıyorum. Uyumluluk modundan xp sp 2 veya 3ü seçsem de nafile. Ne yazıkki sonuç yok. Varmıdır bu işletim sisteminde oyunları çalıştırmanın bir çözümü yada programı ? Yardımlarınızı rica ediyorum teşekkürler.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Ya arkadaşlar benim bilgisayarımda Windows 7 Home Basic var ancak bir çok oyunu oynayamıyorum. Hep "çalışmayı durdurdu" türünde hatalar alıyorum. Uyumluluk modundan xp sp 2 veya 3ü seçsem de nafile. Ne yazıkki sonuç yok. Varmıdır bu işletim sisteminde oyunları çalıştırmanın bir çözümü yada programı ? Yardımlarınızı rica ediyorum teşekkürler.

Windows 7'de birçok oyunu oynayamazsınız. Çünkü barındırdığı DirectX sürümü 10 veya 11'dir. Bunun uyumluluk modu ile bir ilgisi yoktur. Bunun için oynadığınız oyun eğer DirectX 9.0c'nin son sürümünü istiyor ise buna bağlı olarak oyunlar da çalışmaz ve DirectX 9.0c'nin bu dosyaları, İşletim Sisteminiz de barındırılmadığı için DirectX 9.0c'yi mutlaka kurmalısınız ki oyunlar sağlıklı çalışabilsin. Ayrıca Ekran kartınız da güncel olmalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt