opda sertifika olayini ucretli yapmis alternatif sertifika veren site? {cozuldu}

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
opda sertifika olayini ucretli yapmis alternatif sertifika veren site? {cozuldu}
selam arkadaslar opdada 2 adet sertifikam vardi ikisinide opda silmis ve sadece s3 telefonlara veriyormus artik. ben yeniden imei verip sertifika istedim. onaylanmis fakat 3 € veya 3€ bagis yapin oyle verelim diyor :d: alternatif ucretsiz ve guvenilir bir sertifika nereden alabilirim acaba?

electroizm

Üye
imei numarasını verip bekleyeceğine yükleyeceğin hep programı signed yapmakla uğraşacagina değmez bence en iyisi tlf hackle sonra istediğin programı sorunsuz bir şekilde kur 3euro bi para değil ama şimdi kredi kartı numara hiç girme derim

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 627977
one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
kredi karti olayi bencede sakat zaten ama hack olayida cok guvenilir bir durum degil acikcasi :oke:

• Beğen
THR

THR

Üye
Site adını değiştirmiş artık buradan giriliyor.

Eski sertifikandaki imei hatırlıyorsan tekrar yaz gönder listeye geri ekleniyor.

• Beğen
one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
Site adını değiştirmiş artık buradan giriliyor.

Eski sertifikandaki imei hatırlıyorsan tekrar yaz gönder listeye geri ekleniyor.

listeye ekleniyor biliyorum ama indirmeyi denedinmi? kredi karti odeme sitesine yonlendiriyor.

• Beğen
mangdaşire

mangdaşire

Üye
siteyi çince yap indir.olmazsa 3-5 gün sonra tekrar indirmeye çalış.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
ya siteyi çince yap, yada 3-5 gün bekle, ücretsiz olacaktır :oke:

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
tuh yaw sertifikayi alamadim diye silmistim bastan yukleyim ozaman oyle deneyim :d:

evet arkadaslar imei yi tekrar girdigimde direkt tanidi ve siteyi cince yapinda dosyalari verdi :biggrin: ilgilenen arkadaslara tesekkurler :sukur::d:

THR

THR

Üye
listeye ekleniyor biliyorum ama indirmeyi denedinmi? kredi karti odeme sitesine yonlendiriyor.

Pardon denememiştim. İngilizcede ödeme yap diyor ama çincede indirdi. Umarım çinceye de ödeme getirmezler.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ya ugrasmayin su OPDAyla ya :D bakin GT racing forumda verildi signed cikti :D :heyo:

spartuas

spartuas

Üye
bağış istiyor ancak ingiliz sitesi istyor. Çin sitesine geçiş yapın istemedi bağış felan hemen indirdim.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
gt racing çıktı sertifika indirmeyin ha
yeni oyunlar geldiğinde yine tırmalarsınız ama görürüm o zaman ben sizi:ehe

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
onlarnda cikar dostm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...