C5-03 Web bağlantı sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

ak_al

ak_al

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 Web bağlantı sorunu!
Arkadaşlar daha düne kadar telefonumdan her türlü internete girebiliyordum, kablosuz bağlantı olsun, Turkcell üzerinden olsun ama şimdi hiç birine giremiyorum. Sürekli "Bağlantı kurulamıyor" ve "İşlem gerçekleştirilemiyor" diye uyarı alıyorum ve bağlantı yapamıyorum. Bunu düzeltebilmemin bi yolu var mı acaba?

'Patron

'Patron

Üye
O bazen bende deoluyor kardeşim. Telefonunu kapat 3-4 saat kapalı dursun. Düzelir bende ole olduğunda hep boyle yaparım duzelır. :) Burdakı asıl maksat beklemek.ağ ayarlarında bi sorun oluşuyor zamanla geçiyor.

ak_al

ak_al

Üye
    Konu Sahibi
Walla kardeşim, telefonu fabrika ayarlarına bile döndürdüm, nerdeyse versiyon yükleyecektim tekrar neyse bunu deneyeyim bakalım olacak mı? olmazsa yardım aramaya devam ederiz.

'Patron

'Patron

Üye
Napmışsın ole ya :D Bende ilk korkmustum ama sonra kendı kendıne bole duzelmıştı :) dursun dinlensın biraz telin :)

ak_al

ak_al

Üye
    Konu Sahibi
tamam kapatacağım şimdi bakalım sabah ne olacak, teşekkür ederim umarım düzelir o zaman dua da ederim ;)

'Patron

'Patron

Üye
Umarım dostum Olmassa yenı çözumler ararız :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bağlantı sorunu bende olduğunda teli kapatıp açıyodum düzeliyodu o anki şebeke durumundandan da kaynaklanıyordur bi kapat aç...

ak_al

ak_al

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşlar kapatıp açtım hatta geceden beri kapalı ancak sorun aynen devam ediyor. ayarlarında bi sıkıntı oldu sanırım şimdi ne yapabilirim yardım ederseniz çok mutlu olurum:ah

'Patron

'Patron

Üye
ozaman musteri hizmetlerini ara.sana yeni ayar yollasinlar.

ak_al

ak_al

Üye
    Konu Sahibi
bir de onu deneyelim, ama şimdi kablosuz ağlara da bağlanamıyorum onun sebebi ne acaba?

'Patron

'Patron

Üye
Forumda bi cok kiside bu sorun var ya..benim kapatip acinca gecmisti.

Krofessional

Arkadaşlar daha düne kadar telefonumdan her türlü internete girebiliyordum, kablosuz bağlantı olsun, Turkcell üzerinden olsun ama şimdi hiç birine giremiyorum. Sürekli "Bağlantı kurulamıyor" ve "İşlem gerçekleştirilemiyor" diye uyarı alıyorum ve bağlantı yapamıyorum. Bunu düzeltebilmemin bi yolu var mı acaba?

Menü>Ayarlar>Bağlantı>Bağl.Yöneticisi bişi varsa burda sonlandır sonra geri gel>Hedefler>Hepsini sil silinmiyosa teli kapat sim ve hafıza kartını çıkar arama tuşu + kapama tuşu+kilit tuşu+ses açama basılı tut nokia yazısı geçene kadar sonra açılcak kapat sim ve hafzayı takıp aç oldu ;)

ak_al

ak_al

Üye
    Konu Sahibi
Menü>Ayarlar>Bağlantı>Bağl.Yöneticisi bişi varsa burda sonlandır sonra geri gel>Hedefler>Hepsini sil silinmiyosa teli kapat sim ve hafıza kartını çıkar arama tuşu + kapama tuşu+kilit tuşu+ses açama basılı tut nokia yazısı geçene kadar sonra açılcak kapat sim ve hafzayı takıp aç oldu ;)

şimdi bunu da deniyorum turkcell ayarları bi türlü gönderemedi.

Oldu be kardeşim, sağolasın yaa dünden beri yapmadığım kalmadı :) çok teşekkür ediyorum

Krofessional

Takipçi Satın Al

Üst Alt