Qualcomm CDMA Technologies MSM

Sponsorlu Bağlantılar

surann

surann

Üye
    Konu Sahibi
Qualcomm CDMA Technologies MSM
telefonum s8530 daha önce pc ye takınca hemen görüyordu ama şimdi takınca telefonu görmüyor telefonda USB yardımcı uygulamarı diyo aygıt yöneticisinde de 3 tane Qualcomm CDMA Technologies MSM var yardım lütfen.

eagle4343

eagle4343

Üye
telefonum s8530 daha önce pc ye takınca hemen görüyordu ama şimdi takınca telefonu görmüyor telefonda USB yardımcı uygulamarı diyo aygıt yöneticisinde de 3 tane Qualcomm CDMA Technologies MSM var yardım lütfen.
kardeşim *#8720# yap usb ap mode enable yazısı cıkması lazım usb cp mode enable cıkarsa tekrar tuşla ap mode a gecer oyle baglan umarım sorunun duzelır // kare işareti:allalla:

• Beğen
Tepkiler: efsane_kral_72, hegomania ve nidforspid
silver021

silver021

Üye
bak ben usb nin cp ve ap moda bolundugunu bilmiordum. peki buda usb portundaki hiz sewiyesini artiriyormudur eagle ?

surann

surann

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş deniyorum..

surann

surann

Üye
    Konu Sahibi
kardeş çalıştı çok saol .:d:

eagle4343

eagle4343

Üye
bak ben usb nin cp ve ap moda bolundugunu bilmiordum. peki buda usb portundaki hiz sewiyesini artiriyormudur eagle ?

kardeşim valla windowsda galiba bu usb 3 modu için bi ayarlama olmadığı için galiba şu an çalışmıyo veya ben ole zannediyorum ama şu an için çalışmıyor benim bildiğim

mandal

Üye
s.a aynı sorun bendede var fakat benim sistem yok yani cihaz açılmıyor sadece bootloader moduna girebiliyorum ve recovery moduna ama hafıza kartını görmiyor böyleliklede rom yükleyemiyorum ne yapmam lazım Qualcomm CDMA Teknolojileri MSM sorununu çözmem için. hboot:0.93.0001 bendeki version.

efsane_kral_72

Üye
[h=1]eagle4343 ALLAH RAZI OLSUN SENDEN KARDEŞİM bendede sorun vardı sayende cözdüm bilgilerin icin cok tşkler herşey gönlünce olsun[/h]

dogtrainer67

Üye
kardeşim *#8720# yap usb ap mode enable yazısı cıkması lazım usb cp mode enable cıkarsa tekrar tuşla ap mode a gecer oyle baglan umarım sorunun duzelır // kare işareti:allalla:

kardeş ben defalarca tuşlamama rağmen ap mode a geçiremedim telefonumu başka bir çözümü varmıdır acaba??
şimdiden teşekkür ederim..

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Tuşlayınca ekranda ne gözüküyor?

Takipçi Satın Al

Üst Alt