Bu forumda yaygın oldu e m e g e saygısızlık ve çalıp çırpmak kimseye güvenilmez oldu bu forum da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
Bu forumda yaygın oldu e m e g e saygısızlık ve çalıp çırpmak kimseye güvenilmez oldu bu forum da
BİRİNDEN YANA YAKILA ÖĞRENDİĞİ BİLGİLERİ VE YANA YAKILA ÜST ÜSTE SORARAK ÖĞRENDİĞİ ŞEYLERİ SANKİ BİREBİR BİLİYORMUŞ GİBİ MİLLETE DAĞITANLAR EMEK HIRISZLARINA HEPSİNE :bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann: OLSUN

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sakin ol kardeşim ne oldu ne üstü ne diyosun :allalla:

r@sim

r@sim

Üye
konuyu biraz açsanda millet anlasa

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Aynen adam dün foruma girmiş fw paylaşıyor nedense Rofs2 dosyasının ismini değiştirip istediği fwyi atabileceğini biliyor üstelik başlığıda hem v52.0.007 hemde v52.0.101 şeklinde yazabiliyor...

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
aynen adam dün foruma girmiş fw paylaşıyor nedense rofs2 dosyasının ismini değiştirip istediği fwyi atabileceğini biliyor üstelik başlığıda hem v52.0.007 hemde v52.0.101 şeklinde yazabiliyor...

hüsam kardeşim anlattı ne demek istediğimi

Ali Emre Çirik

Üye
o kişi benimde emeğe saygısızlık yapmadım ki tşk. etim.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
Ettin ama nasıl ettin boşversene salla gitsin biz sana forumda konu aç diye link at diye herkez e böyle sağlam bilgiyi ucuza sat diye mi öğrettik

Ali Emre Çirik

Üye
kusura bakma dostum kırdıysam ama hala anlamadım tamam orda salaklık yaptım fakat emeğe saygısızlık ?

omer9035

Üye
benim de dikkatimi çeken birşey var daha önceden bu forumda insanlar soru sorarken veya sorunlarını dilegetirirken gayet efendi bir şekilde emek veren kişiye saygısızlık yapmadan bunu yapıyordu şimdilerde ise yeni üye olan veya bu bölümü yeni keşfetmiş bazı kişiler gayet kaba insanı sinir eden bir uslupla bedava insanlara cfw yapan kişilere büyük saygısızlıkta bulunuyorlar sırf bu yüzden kaç kişi ceza aldı ben de gu konudan çok rahatsız olduğumu belirtmek istedim LÜtFeN BİraZ sAyGı

r@sim

r@sim

Üye
malesef arkadaşlar emeğe saygı kalmadı günde 50 ile 70 arası şunu nasıl yaparız şu nasıl olacak gibi özelden mesajlar geliyor bizde iyi niyetimizle cevap veriyoruz ardından pat bakıyorum o soru soran bir cfw paylaşmış payalştığı cfw başkası tarafındada paylaşılmış sadece isim değiştirerek yapıyorlar malesef tadı tuzu kalmadı bu işlerin

not tabi burda gerçekten cfw yapan arkadaşlardan bahs etmiyorum

• Beğen
Tepkiler: hxüxsxaxm

Ali Emre Çirik

Üye
dostum o konuyu açalı 2 hafta oldu şimdi nie patladın ?

----------Eklendi @ 22:43:34 ---------- Yazıldı @ 22:42:36 ----------

1 ben orda Gladyatörün Fwsi die belirtdim

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
dostum o konuyu açalı 2 hafta oldu şimdi nie patladın ?

[sıze=1]----------eklendi @ 22:43:34 ---------- yazıldı @ 22:42:36 ----------[/sıze]

1 ben orda gladyatörün fwsi die belirtdim

pardon ali emre senin konu dan çalıntı var ve link alıntısı var sözümüz saan deil sen alınma üstüne

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Ben Ali Emreden bahsetmiyordum.... :s

Ali Emre Çirik

Üye
:D linki wer bi bakam.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
Aman buraya kopyalama da

----------Eklendi @ 22:47:03 ---------- Yazıldı @ 22:46:24 ----------

:d linki wer bi bakam.

olmaz o kişi kendini biliyor özelden vereyim linki o san öğrettiklerimi kim çalmış goerr

Ali Emre Çirik

Üye
:D bekliom

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
malesef arkadaşlar emeğe saygı kalmadı günde 50 ile 70 arası şunu nasıl yaparız şu nasıl olacak gibi özelden mesajlar geliyor bizde iyi niyetimizle cevap veriyoruz ardından pat bakıyorum o soru soran bir cfw paylaşmış payalştığı cfw başkası tarafındada paylaşılmış sadece isim değiştirerek yapıyorlar malesef tadı tuzu kalmadı bu işlerin

Aynen öyle kardeşim nedense dün foruma katılan biri Fwyi paylaşıyor v52.0.007 yazılımının Rofs2 dosyasının ismini değiştirip v52.0.101 yapıp v52.0.101 yazılımına uyacağını iki günde öğreniyor ve Paylaşım yapıyor... Haydi öğrendin öğretene konunun başında teşekkür et...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
şikayeti olan varsa moderatör veya adminlere söylesin :oke:

• Beğen
Tepkiler: dangerousyaso
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt