C7 kullanıcıları memnun musunuz?...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstündağ

Üstündağ

Üye
    Konu Sahibi
C7 kullanıcıları memnun musunuz?...
C7 kullanıcıları, başlıkta da okuduğunuz gıbı
c7'nızden memnun musunuz?.....
Yazacağınız bilgiler benim gibi c7 almayı düşünenlere çok yardımcı olacaktır.

bytllhsrkn

bytllhsrkn

Üye
hayır alma 900tllik telefonun yakın çekimi berbat yakın çekim

slant1111

slant1111

Üye
yakn cekm berbt..otofokus olmaması cok kötü..arkadaslara hava atması mükemmel :) wireless mouse fln baglyorm cıldryolar :)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
catdog136

catdog136

Üye
tek sorunu kamerada yakın çekim.. Onunda yolu çok basit 8mp kamerayla uzaktan çekim yap sonra istediğin kadar yakınlaş.. Görüntüde zerre bozulma olmuyor :) bunu dışında güzel bir telefon.. Benim gibi net ve uygulama için istiyorsan gonul rahatlığıyla alabilirsin..

emre2574

emre2574

Üye
tek sorunu kamerası o da kamerayla cok ugrasıyorsan kotu.ben az kullanıyorum kamerayı.ben telefonumdan memnunum.suan tek sorunum uygulama ve oyun onlarda ılerki zamanlarda cıkacaktır.sonucta ısletım sıstemı 2010da cıktı

Starsley

Ben tavsiye ederim arkadaşım.. Hakkını veriyor..

ByPotter

ByPotter

Üye
telefonu güncelledikten sonra oviye giremedim halada giremiyorum.. Tel bazen 3gdeyken çekiyo gibi gözüküyo ama çekmiyo yani birini arayamiyosun ve kimse seni arayamiyor. Bide oyunların bulunduğu klasöru 20snye acabiliyo... HD video özelliği mause ve klavye ile bağlanabilme usb on the go ve internetten video açma özelliği ise bence artisi...

emre2574

emre2574

Üye
telefonu güncelledikten sonra oviye giremedim halada giremiyorum.. Tel bazen 3gdeyken çekiyo gibi gözüküyo ama çekmiyo yani birini arayamiyosun ve kimse seni arayamiyor. Bide oyunların bulunduğu klasöru 20snye acabiliyo... HD video özelliği mause ve klavye ile bağlanabilme usb on the go ve internetten video açma özelliği ise bence artisi...
kardes senın telefondan kaynaklıdrı bu bence.cunku ben guncelledım ovıde sorun yok.dedıkelrınden sadece bende oyunlarla ılgılı olan sorun var 30tane falan oyun var ondan dolayı gec acıyor

ByPotter

ByPotter

Üye
kardes senın telefondan kaynaklıdrı bu bence.cunku ben guncelledım ovıde sorun yok.dedıkelrınden sadece bende oyunlarla ılgılı olan sorun var 30tane falan oyun var ondan dolayı gec acıyor

Dostum peki oviyi nasıl düzeltebilirm?

catdog136

catdog136

Üye
ben dediğiniz hiçbir sorunu yaşamıyorum.. Ovideki sıkıntı nedir?

sendere53

Üye
dostum hiç düşünme bile tek kelimeyle mükemmel bi telefon ben ullanıyorum ve gayet memnunum =) ;)

uribaju

uribaju

Üye
böyle telefon nokiada zor bulunur :oke:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
gerek işlemci, gerek özellikler açısından alınmaz bir telefon. N8 alırım ben olsam.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
işlemcisi felan aynı hangi kafadasın sen

• Beğen
Tepkiler: uribaju
catdog136

catdog136

Üye
gerek işlemci, gerek özellikler açısından alınmaz bir telefon. N8 alırım ben olsam.

c7 sahibi değilsin anlaşılan N8 ve C7 kardeş telefonlardır. İçindekiler aynıdır.. Sadece N8de ek özellikler var, hdmi çıkışı autofocus vb. var.. Yani demek istediğim C7 içinde ne varsa aynıları N8de de mevcuttur..

• Beğen
Tepkiler: uribaju

Starsley

Bilmeyenler konuşmayı çok seviyor, anlaşılan...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
babama aldık babam memnun ama benim kullanmayacağım bir telefon hiç sarmıyor forever n8:yuru

Utku

Utku

Üye
oyunların geç açılma sebebi bende s60v5 e uygun oyunların olmasıydı sildin çözüldü sorun:allalla:

pasha14

pasha14

Üye
Ben telefonumdan gayet memnunum yakın çekim daha önce hiç denemedim ama , telefonun video ve fotoğraf çekimine değecek bir lafım yok. Şarjı iyi gidiyor ben 2 gün çok rahat kullanıyorum. Telefon çok zarif tasarımı çok güzel ele oturuyor. :) Ben tavsiye ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt