hee artislik yapıyom nolcek :d: Mehmet abi bizi diskoya götür :D :D :D :d::d::d::d:
Xilence Kapalı Hesap SkyW@LkeR' Alıntı: hee artislik yapıyom nolcek Genişletmek için tıkla ... Mehmet abi bizi diskoya götür
SkyW@LkeR' Alıntı: hee artislik yapıyom nolcek Genişletmek için tıkla ... Mehmet abi bizi diskoya götür
'Şeref' Emekli Yönetici neyse .. üstteki üye gitmesin giderse çok üzülürüm arkasından bende istifa ederim vallah. ----------Eklendi @ 22:16:40 ---------- Yazıldı @ 22:14:57 ---------- Xilence' Alıntı: Mehmet abi bizi diskoya götür Genişletmek için tıkla ... hadi gidelim
neyse .. üstteki üye gitmesin giderse çok üzülürüm arkasından bende istifa ederim vallah. ----------Eklendi @ 22:16:40 ---------- Yazıldı @ 22:14:57 ---------- Xilence' Alıntı: Mehmet abi bizi diskoya götür Genişletmek için tıkla ... hadi gidelim
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap üstteki üyeyi hiç tanımıyorum ----------Eklendi @ 00:28:37 ---------- Yazıldı @ 00:28:07 ---------- ama tanışabiliriz
üstteki üyeyi hiç tanımıyorum ----------Eklendi @ 00:28:37 ---------- Yazıldı @ 00:28:07 ---------- ama tanışabiliriz
'Şeref' Emekli Yönetici tanıyorum seni yahu sadece muhabbetim yok .. görüyordum arasıra buralarda yani