TTNet'e Dev gibi bir rakip SüperOnline !

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
TTNet'e Dev gibi bir rakip SüperOnline !
TTNet'in alt yapısı iyi diyorlar doğrudur kaç senelik kuruluş fakat SUPERONLİNE'de şu anda büyük ölçüde gelişiyor nede olsa TURKCELL'in bir servisi. TTNETe boş yere para ödemeyin damla damla akan internet için verin 49 Tl SUPERONLİNE ye 100 Mbitle sınırsız bağlanın. Şu anda heryerde yok büyük şehirlerde var ama olmayan yerleree gelince kaçırmayın derim ! adamlar fiber kaplo döşüyorlar kocaman 4 çıkışlı bir modem veriyorlar. TTnet ise ufacık uyduruk bir modem vermişti. Ve ttnet bi ara arızalandı adamlar geldi kaploları değiştirdiler hani şu ufak oyuncak arabalardaki motorlara bağlanan kaplolar var ya ? işte onlardan bağladılar bize :D TTnetin hizmet anlayışıda bu :) Aklınız varsa SUPERONLINE'ye geçin derim paranıza zamanınıza yazık etmeyin :)
 


ganster86

Üye
yanlıs yazmıssınız.
100mbps le sınırsız 199 lira
10mbps ile sınırsız 49 lira
20mbps ile sınırsız 69 lira.
1000mbps ile sınırsız 999 lira.
 
omerynd

omerynd

Üye
adil kullanımı da unutmayalım lütfen...
 
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi kardeşim tarifemin adı isterse 1 Mbit olsun hız testinde 70 ten aşağı inmiyor upload hızıda 9 Mbit civabı her haliyle
 

ganster86

Üye
Vallahi kardeşim tarifemin adı isterse 1 Mbit olsun hız testinde 70 ten aşağı inmiyor upload hızıda 9 Mbit civabı her haliyle TTNet'e 100 Koyar..
evet ttnet gibi dolandırıcı kuruma bin basar. ben istanbul beşiktasta oturuyorum superonline ile 100mpbs sınırsız kullanıyorum inan testlerde 99 mbps den asağı düşmüyor.ttnet böyle hizmet veremez.
 
MetQ7

MetQ7

Üye
Fiyatlarıda fena değilmiş.Sanırım ttnet bu sefer sert kayaya çarptı:ehe
 
emre2574

emre2574

Üye
superonline kullanıyorum super hızlı.ttnet guya 4mps ıdı kaplumbaga gıbı gırıyordu.fıber optık kablo muthıs
 
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Bıktım artık ttnetten süper hızlı süperonline geçeceğim nasipse.:evet:
 
InfiniteDreams

InfiniteDreams

Üye
Bu iş çok pahalı bir iş, kar elde etmeden alt yapı olayını hızlandırmazlar,yani iller umutlanabilir ama ilçeler için daha çooooooook erken.|-)
 

veev

Üye
Süper online'ın Müşteri Hizmetleri de çok iyi modem de bir sorun olmuştu 5 saat sonra bir ekip geldi modemi değiştirdi gitti :D
 
safakk34

safakk34

Üye
bende acilen süperonline istiyorum bulunduğum ilçeye bıktım ttnet'e hava parası ödemekten...
 

berblood

Üye
Arkadaşlar hızlı koşan atın b*ku seyrek düşermiş :) Türk telekom yıllardır bu sektörde ve işinin ehli. Tutturdunuz bir fiber.. Bunun sonrasını düşünün. sSuperonline bile bazı konularda Türk Telekomdan destek istiyor. Türk Telekom personeli olarak söyliyim. Şu anda alt yapılar değişiyor. Santral binalarındaki o 35 yıllık dijital santraller kaldırılıyor ve yeni nesil cihazlar koyuluyr. Bizzat bunun alt yapı projesınde görev alıyorum. Bu şu demek oluyor Önceden adsl hattı santrallere santrallerden evlerınıze geliyordu. Aradaki mesafe sızın adsl hızınızı kesıyordu. Şimdi tamamen farklı. İlçelerin ve semtlerin belirli lokasyonlarına outdoor dolabı koyulacak. ADsl sınyalı bu dolaplara fiber ile gelecek ve dolaplardan da direk evlerinize gelecek . Kesindi yada hız düşümü yok. Ayrıca Türk Telekomun alt yapısına laf atıyorsunuz da unutmayın kı adsl sınyalı telefon hatlarınız uzerınden evınıze ulaşıyor. Şu anda istanbuldakı orta seviyede bir bina aşağı yukarı 20 yıllık bir bina. Hiç sanmıyorum ki içinizde 5 yada 10 senede bir bina telefon kutusundan evinize gelen telefon kablolarınızı yenılememişsinizdir :) 20 yıllık bir telefon kablosunda korkunc oksıtlenmeler olabılır ve bunlar adsl sınyalınızde sorun çıkartır ;)
 

hac456

Üye
haklısın türk telekom dev bir değişim içinde ancak o değişim uzun sürüyor ve insanlar şimdiye kadar size mahkümdü şimdi öğle değil siz ev telefonunu zorunlu tutuyorsunuz superoonline da ise kunuştugun kadar wödüyorsun 1 ay hiç konuşmazsan sadece internet parası ödüyorsun sizde ise ev telefonuna ayrı para internete ayrı para aylık 60-70 liraya buluyor sınırsız interlette onlarda sadece 45-50 lira ayrıca alt yapı konusunda sizden daha iyi 5 yıl tttnet kullandım şehrin önemli bir merkezinde oolmama rağmen yılda en az 20 deha sorun çıkıyor ve sorunun çözülmesi çögu zaman normal kullanıcılar için sorun oluyor ben yazılım geliştirici oldugum için bu cihazlardan anlıyorum sizin en büyük sorununuz her evde farklı modem olması süperonlineda modem standart oldugu için sistemlerii o medemlerle tam uyumlu sizde ise nekadar isterseniz isteğin onlardaki uyumu sağlaayamazsınız. sizin tivibu onların 1-2 yıl içerinde çıkaracağı ıptv hizmetine rakip bile olamaz siz hd yayını zar zor sağlarken onlar için kesinlikle sorun değil hd anlık yayın için 20 mbps anlık internet lazıım onlarda 1000 mbps var sizde 10 mbps zor zar keçiyo şu anda alt yapı çalışması ile ne olur bilmem ama 1-2 daha sizin eziyetiniz surecek o kesin alt yapınız hem sizin için eziyet hemde kullanıcılar için
 
MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
superonline iyi geliyor. benim yaşadığım şehir manisa ve ben ilçesi olan turgutluda yaşıyorum ve turgutluya superonline alt yapısını kurdu yakında satmaya başlar bakalım superonline inş adil kota yoktur :)
 
ag400xl

ag400xl

Üye
dua edelim super online her yere gelsin illerinde olanlar super online kullansınlarki firma büyüsün
 
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
TTnet şirketi batar inşallah. alayı kazık bu ttnetin.
 
finike_ru

finike_ru

Üye
yanlıs yazmıssınız.
100mbps le sınırsız 199 lira
10mbps ile sınırsız 49 lira
20mbps ile sınırsız 69 lira.
1000mbps ile sınırsız 999 lira.


999 tl mi üfff bir milyarmı yanı ???:ah
 
Türe

Türe

Üye
30 liraya sınırsız net kullanıyorum Superonline . 10 numero :ok2:
 
amon1234

amon1234

Üye
Superonline fiber neti Eskişehir de var mı ?
 


Üst Alt