Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Sponsorlu Bağlantılar

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

idare eder ne tehlikeli ne de tehlikesiz zaten hallettim :D herşey yavaş yavaş zamanla halledicem sanırım gereken yöntemi buldum sen bitanesin abi çok güzel bir fikir yarattın ama farkında değilsin :D

mesaj yazdığını görünce biraz korktum... gene yorum isteyip tehlikeli planlar geliştirecek diye...
neyse kardeş... benim amacım da bu zaten fikir geliştirilmesini sağlamak... ben bilmesem de olur...
meydanda sen oynayacaksın... ben değil... en güzel fikir senin ürettiğin olacaktır...

selametle...

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

mesajla yorumlandı

hayırlı maxicepler.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
bende istiyorm :D

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

J_JoKeR_R

konuya hoşgeldin...

madem ki talep ettin ... bizde uğraşalım...
ama öngörülerim biraz sert...

kardeş ... bu olaylar ve kişiler hakkında ya iyidir ya kötüdür... anlayışını taşıyanlardansın
olayların ya da kişilerin iyi yanlarını kötü yanlarını yanyana koyup değerlendirme yapman daha doğru olacak...

fazla töleranslı biri değilsin... kusurlar karşısında genellikle ceza verme taraftarısın... hem de istisnasız... birisi kusur ettiğinde kendi kusurlarını da gözden geçir...
bu kadar sertlik neden...? daha önce gördüğün daha doğrusu yaşadığın olumsuzlukları hala canlı tutmandan mı kaynaklanıyor?
kötüden emsal olmaz...
edebi edepsizlerden öğrendim (mevlana) düsturuyla olumsuz olayların tersinden bakarsan olumluların ne olduğunu aynen görürsün... tabii ki bunları kendi ölçülerinle hayatına uygulaman zaman alacaktır.

içten pazarlıklı davranışlar sergiliyorsun.. niyetinin ne olduğunu anlamak baya zor.
bu özellik genellikle çıkar amaçları için kullanılır. senin amacın daha çok kendini emniyete almak.

ağaç yaş iken eğilir... benden geçti gibi laflar mücadele azmini... kişiliğini olumlu oluşturma yeteneğini zayıflatır... şunu düşün... insan her daim değişken bir varlıktır.
değişimini gerçekleştirirken kazanacağın olumlu özelliklerde sebat et... zamanla eklemen değil parçan olur.

kusurların olacak mı? evet olacak... bunları bilirsen davranışlarında dikkat etmeni sağlar.

başkaların fikirlerine yer verme sıkıntın var... bunun için tavsiye de bulunmayacağım herhalde anlamışsındır?

aslında baskın bir karaktersin... bu sende liderlik nosyonu olduğunu gösterir... ama liderlik yalnızca olumsuz yanlarını sergilemekle olmaz... yukarıda bahsettiğim konular üzerinde kendini geliştirirsen iyi değerlendirme yapabilen bir lider olabilirsin...

istatisistik, analitik ve yaratıcı düşünce konusunda da kendini geliştirmeni tavsiye ederim... idari bilimleri okursan bu bahsettiğim branşlar seni daha başarılı kılacaktır.

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler.

• Beğen
Tepkiler: J_JoKeR_R

OğuzcanAbi

Üye
abi bi yorum alabilir miyiz ? buda kendi resmim :D

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
J_JoKeR_R

konuya hoşgeldin...

madem ki talep ettin ... bizde uğraşalım...
ama öngörülerim biraz sert...

kardeş ... bu olaylar ve kişiler hakkında ya iyidir ya kötüdür... anlayışını taşıyanlardansın
olayların ya da kişilerin iyi yanlarını kötü yanlarını yanyana koyup değerlendirme yapman daha doğru olacak...

fazla töleranslı biri değilsin... kusurlar karşısında genellikle ceza verme taraftarısın... hem de istisnasız... birisi kusur ettiğinde kendi kusurlarını da gözden geçir...
bu kadar sertlik neden...? daha önce gördüğün daha doğrusu yaşadığın olumsuzlukları hala canlı tutmandan mı kaynaklanıyor?
kötüden emsal olmaz...
edebi edepsizlerden öğrendim (mevlana) düsturuyla olumsuz olayların tersinden bakarsan olumluların ne olduğunu aynen görürsün... tabii ki bunları kendi ölçülerinle hayatına uygulaman zaman alacaktır.

içten pazarlıklı davranışlar sergiliyorsun.. niyetinin ne olduğunu anlamak baya zor.
bu özellik genellikle çıkar amaçları için kullanılır. senin amacın daha çok kendini emniyete almak.

ağaç yaş iken eğilir... benden geçti gibi laflar mücadele azmini... kişiliğini olumlu oluşturma yeteneğini zayıflatır... şunu düşün... insan her daim değişken bir varlıktır.
değişimini gerçekleştirirken kazanacağın olumlu özelliklerde sebat et... zamanla eklemen değil parçan olur.

kusurların olacak mı? evet olacak... bunları bilirsen davranışlarında dikkat etmeni sağlar.

başkaların fikirlerine yer verme sıkıntın var... bunun için tavsiye de bulunmayacağım herhalde anlamışsındır?

aslında baskın bir karaktersin... bu sende liderlik nosyonu olduğunu gösterir... ama liderlik yalnızca olumsuz yanlarını sergilemekle olmaz... yukarıda bahsettiğim konular üzerinde kendini geliştirirsen iyi değerlendirme yapabilen bir lider olabilirsin...

istatisistik, analitik ve yaratıcı düşünce konusunda da kendini geliştirmeni tavsiye ederim... idari bilimleri okursan bu bahsettiğim branşlar seni daha başarılı kılacaktır.

hayırlı maxicepler.

Çok uğraşmışın bunun için çok saol .

Bide jokeri filminden izledğim kadarıyla , zeki biri olduğu için seviyorum .

Ve tekrar teşekkürler :sarıl::sarıl:

Necmati

Necmati

Üye
Nasılsın Mustafa abi :)

Bende alıyımmı yeni avatarımla ..

serecans

serecans

Üye
benim ki nasi

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
abi bi yorum alabilir miyiz ? buda kendi resmim :D

Oguzc@N

konuya hoşgeldin...

kardeş merak etme bu zamanda geçer ... zaman her halukarda geçer...
her an ömürden gider... bu zamanı değerlendirecek bir şeyler yap...

"amanın sıkıntılıyım, amanın bunalımdayım" diye unutkanlığa atma kendini
sıkıntısı olmayan insan var mı?
başarıya ulaşan bir çok kişi sıkıntılarını kendisine mal edebilenlerdir.

hiç kimse başarı basamaklarını eli cebinde tırmanmamıştır...

bir de kendine evhamdan kaynaklanmış, vesveseli yapay sıkıntılara takılıp durma...

ortada fol yok yumurta yok kendini üzmeye değmez...

boş bir kağıt al ve yazı yaz... ne yazarsan yaz... uzun kısa farketmez...

sonra yazdıklarını bana bir gönderiver... ona göre bir değerlendirme yapalım...

bakalım tavsiyeler ne kadar işe yaramış...

ben avatarınızın yalancısıyım...

hayırlı maxicepler.

----------Eklendi @ 21:40:35 ---------- Yazıldı @ 21:26:14 ----------

Nasılsın Mustafa abi :)

Bende alıyımmı yeni avatarımla ..

Necmati

konuya hoşgeldin...

gelişiyorsun... artık olaylara daha farklı bakabiliyorsun... daha etkin düşünceler geliştirebiliyorsun...
amma
korkularına yenik düşüyorsun... bir kaç adım attıkça "acaba bundan zarar görür üyüm?" diye tedirgin oluyorsun...
iyide kuruntular yaptığının sen de farkındayken... neden kendi kendini boğuyorsun hala...

artık risk yönetimini de yapabilirsin... beklenmedik durumlarda panik yapmazsan düşünebilmeye devam edersin...
olayları zararsız ya da daha az zararla atlatırsın...
beklenen risklerin tedbirlerini zaten alabilirsin...

milli değerlere düşkünlüğünü yıpratanlar var... miili değerlerin değişmezi vatan, millet, tarih içerisinde ortaya çıkardığımız kazanımlardır...
devlet, hükümet ya da farklı dünya görüşünden kaynaklanan sıkıntılardan dolayı... vatan, millet,tarih bağından neden şüphe ediyorsun...

bereket memlekettedir. azdır ya da çoktur, dostunu da düşmanını da tanıdığın bildiğin yerdir.
açıkta sokak ta da kalsan kendini güvendeğe hissedebileceğin başka bir yer bulamazsın...
denemeye de kalkma..

hayırlı maxicepeler

----------Eklendi @ 21:58:06 ---------- Yazıldı @ 21:40:35 ----------

serecans

konuya hoşgeldin

milli değerlere düşkünsün...

ailenin tek çocuğusun galiba... ya da varsa evlenmiş bir kardeşin var...

zeki bir insan olarak tanınıyorsun...
zekanı hinliğine çok kullanıyorsun... yani biraz da yaramazsın...

seni tanımak aslında biraz zor... birgün kızdığına ertesi gün gülebiliyorsun...
anşılması ne zor bir adamsın pek anlamadım...

şu küfür alışkanlığını da bırak... her ettiğin küfür kelimenin yerine usturuplularını kullanarak alışkanlık haline getir.
böylelikle dilini toparlarsın...

sana laf söyleyene itinayla laf sokabiliyorsun... baya hazır cevapsın...
bunu kalp kırmadan yapmaya çalış...
belki sana samimi bir şaka yapmak istemiştir.

ben avatarınızın yalşancısıyım

hayırlı maxicepler.

• Beğen
Tepkiler: J_JoKeR_R, serecans ve OğuzcanAbi
Mazel Tov

Mazel Tov

Üye
Yapın diyerek yüzsüzlük yapmak istemem ama merak ediyorum.
Bakalım neler çıkacak ? :allalla:

OğuzcanAbi

Üye
Teşekkürler abi bu gün yarın yazarım yazıyı sana yollarım :)

Necmati

Necmati

Üye
Teşekkürler abi yine döktürmüşsün :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Yapın diyerek yüzsüzlük yapmak istemem ama merak ediyorum.
Bakalım neler çıkacak ? :allalla:

Mazel Tov

konuya hoşgeldin

kötü alışkanlıklara karşı kendini sıkı bir korumaya çekmişsin...

riskler seni çok tedirgin ödüyorsun... riskleri yönetememek ten, zarar görmekten korkuyorsun...
risk yönetimini hatalarınla öğrenirsin... hata yapmaktan korkarsan risk yönetimini öğrenemezsin...
risklere girersen korktuğun başına gelir... risklere hiç girmezsen başarı elde edemezsin...

rock hard rock tarzı müzik dinliyorsun... kendine dinliyorsun...

dışarı belli etmeden coşkularını içinde yaşıyorsun...

herşeyi oluruna bırakma alışkanlığın var... neşiş yansın kebap mantığı...
iyide hep arada sen ezilirken artık bir tarafa ağırlığını koyda şiş ve kebap senin varlığını anlasın
ona göre akıllı olsunlar...

yalnız üzüldüğüm nokta aile içinde çok fazla tartışma oluyor...
annene ve babana şuna bakarak tavsiye de bulun...
http://www.maxicep.com/aile-evlilik...er-guluvereyim-sana-kisir-dongusu-462923.html
ya annen güler yüz göstersin... ya baban bir çiçekle gelsin kısır döngüyü biri kırsın...
buna ön ayak ol...

hayırlı maxicepler.

----------Eklendi @ 22:43:51 ---------- Yazıldı @ 22:40:32 ----------

Teşekkürler abi bu gün yarın yazarım yazıyı sana yollarım :)

Teşekkürler abi yine döktürmüşsün :)

selametle arkadaşlar...

Mazel Tov

Mazel Tov

Üye
Mazel Tov

konuya hoşgeldin

kötü alışkanlıklara karşı kendini sıkı bir korumaya çekmişsin...

riskler seni çok tedirgin ödüyorsun... riskleri yönetememek ten, zarar görmekten korkuyorsun...
risk yönetimini hatalarınla öğrenirsin... hata yapmaktan korkarsan risk yönetimini öğrenemezsin...
risklere girersen korktuğun başına gelir... risklere hiç girmezsen başarı elde edemezsin...

rock hard rock tarzı müzik dinliyorsun... kendine dinliyorsun...

dışarı belli etmeden coşkularını içinde yaşıyorsun...

herşeyi oluruna bırakma alışkanlığın var... neşiş yansın kebap mantığı...
iyide hep arada sen ezilirken artık bir tarafa ağırlığını koyda şiş ve kebap senin varlığını anlasın
ona göre akıllı olsunlar...

yalnız üzüldüğüm nokta aile içinde çok fazla tartışma oluyor...
annene ve babana şuna bakarak tavsiye de bulun...
http://www.maxicep.com/aile-evlilik...er-guluvereyim-sana-kisir-dongusu-462923.html
ya annen güler yüz göstersin... ya baban bir çiçekle gelsin kısır döngüyü biri kırsın...
buna ön ayak ol...

hayırlı maxicepler.

----------Eklendi @ 22:43:51 ---------- Yazıldı @ 22:40:32 ----------

selametle arkadaşlar...

Aslında resim ile bir alakam olmadığını düşünüyordum. Avatarıma koyduğum resmin bir mevzuda bahsi geçmişti(Bu forum değil). Ondan sonra kanım baya ısındı ve avatar olarak kullanmaya başladım. Demekki hayatı yaşayışım daha doğrusu yaşatılışımla alakalıymış resmi sevmem ve kendimden bir şeyler bulmam. :hmmm
Hakkınızı vermem lazım döktürmüşsünüz.. :alkis

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Aslında resim ile bir alakam olmadığını düşünüyordum. Avatarıma koyduğum resmin bir mevzuda bahsi geçmişti(Bu forum değil). Ondan sonra kanım baya ısındı ve avatar olarak kullanmaya başladım. Demekki hayatı yaşayışım daha doğrusu yaşatılışımla alakalıymış resmi sevmem ve kendimden bir şeyler bulmam. :hmmm
Hakkınızı vermem lazım döktürmüşsünüz.. :alkis

Bu sitenin alengirli işler müdürlüğüne ben bakıyorum zaten...
amaç ise burada tecrübe paylaşımı yapabilmek...
faydasını görmeniz de yegane ödülümüzdür...

selametle...

serecans

serecans

Üye
çok haklısın kardeşim teşekkürler

pelın_

ama bende:(

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
bir de benim avatara yorum alabilirmiyim herhalde çozmesi kolay olacak(h)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bnede yorum alabilirmiyim?

Üst Alt