Symbian S60v5 Destek Her türlü sorunlarınıza Açığız

Sponsorlu Bağlantılar

kemhir

Üye
arkadsım telefonun ovı steroda ayarlar telefonunun ıster haıza kartını ıster kendı hfızasını ıster depo hafızasına kaydedebılıyorsun

----------Eklendi @ 20:14:45 ---------- Yazıldı @ 20:10:11 ----------

arkasdaslar bende n97 war telefonun dokunmatıgınde sorunla karsılasıyorum telfonun dokunmatıgınde bır yere gırecegınızde telfonun dokunmatıgı kayıyor ve bır yere dokununca bazen farklı yerı algıloıyor cıhazdan dıyecem telefonda bazen oluyor sızce ne yapmalıyım tavsıye edermısınız garantı servısıne gondermeden once lutfem yardımlarınızı beklıyorum e posta ma mesaj da atabılırsınız [email protected] lutfen yardımcı olun

bthn_997

bthn_997

Üye
arkasdaslar bende n97 war telefonun dokunmatıgınde sorunla karsılasıyorum telfonun dokunmatıgınde bır yere gırecegınızde telfonun dokunmatıgı kayıyor ve bır yere dokununca bazen farklı yerı algıloıyor cıhazdan dıyecem telefonda bazen oluyor sızce ne yapmalıyım tavsıye edermısınız garantı servısıne gondermeden once lutfem yardımlarınızı beklıyorum e posta ma mesaj da atabılırsınız [email protected] lutfen yardımcı olun

ekran kalibrasyonu yap :oke:
[/COLOR]

ticksinch

Üye
5800 kullanıyorum. Hack ve sertifika yapmadan winrar dosyalarını telefonda açabileceğim sağlıklı bir winrar programı arıyorum :/ tek sıkıntım bu yönde arkadaşlar. Şimdiden sağolun.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
5800 kullanıyorum. Hack ve sertifika yapmadan winrar dosyalarını telefonda açabileceğim sağlıklı bir winrar programı arıyorum :/ tek sıkıntım bu yönde arkadaşlar. Şimdiden sağolun.

Xplore kullan kardesim.

nadomadof

Üye
nadomadof
meraba elbette güzel bir konu açmışsınız tebrik ederim benim Nokia N97'im var ve ben çok oyun ve uygulama kullanan bir kişiym bu oyunları ve sensörlü oyunları aynı zamanda uygulamaları fazla yani günde 2-2 buçuk saat oynasam telefonun dokunmatiği,:hmmmsensörü falan bozulurmu teşekkürler

bthn_997

bthn_997

Üye
nadomadof
meraba elbette güzel bir konu açmışsınız tebrik ederim benim Nokia N97'im var ve ben çok oyun ve uygulama kullanan bir kişiym bu oyunları ve sensörlü oyunları aynı zamanda uygulamaları fazla yani günde 2-2 buçuk saat oynasam telefonun dokunmatiği,:hmmmsensörü falan bozulurmu teşekkürler

şarj haricinde bişey olmaz :oke:

nakrep

nakrep

Üye
arkadaşlar bende C6-00 var telefonu alalı 5 6 ay oluyo ama telefona update yaptığımdan beri telefona hangi oyunu yüklersem yükleyeim açmıyor ne yapmam gerrekiyo acaba ??:hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
jawa sürümün en son halini bulup indrip kur duzelr

cnbrs56

cnbrs56

Üye
Slm benim telde X plorer açılmıyor. Simgesi var tıklıyorum acılır gibi oluyor sonra menüye dönüyor. Format atınca düzeliyo ama formattan sonra geri yükleme yapıyorum yine başlıyo. Foruma daha önce yazdım ama kimse bisey demedi.

matematikci0202

Üye
slm benim telefonda internette c6 görünüyor
normalde 5800 ama c6 modifiyesi olan cfw
yükledim tekrar yazılım yüklemeden 5800 olarak görünebilir mi saygılar ve hayırlı çalışmalar.......

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
s.a dostum.5800 kullanıyorum müzik dinlerken kulaklığın sol tarafından çok az ses geliyor sağ taraf normal ama.aceba telfndamı sorun wr diye bşka bi tefna taktım yine olmadı sorun kulaklıkta gibi sanki.yapılabilcek birşey varmı yeni kulaklık almaktan başka :) tşkr ettm şmden
A.s kardeşim benimde kulaklık aynısı olmuştu orjinal kulakğıdiyordur heralde benim orjinal kulaklık aynısı oldu.Yeni kulaklık almadan bişey yapamazsın.:oke:
merhaba arkadaş ben yeni 05-03 aldım oyun yülüyorum ama telefonon kendi oyunu gibi tam ekran çıkarmıyor küçük ekran çıkarıyor bunun nedenini öğrenebilirmiyim
Arkadaşım sen hiç forumda aramdın mı?Anlatıyorum:Menü-Ayarlar-Uygulama yöneticisi-Yüklü uygulamlar- Uygulamanın üstüne gel - Şeçenekler-Suite ayarları-Ekran üstü klavye-Açıksa Kapat :oke:
5230 kullanıyorum we orjinal kulaklıqı bktan bana en ii kulaklıqı önerirmisin...cok cıksın sesi yeter :evet: kalite önemli değil :ehe
Arkadaşım sana kulaklık önereyim ama biraz pahalıya kaçar yani o fiyata kulaklık alınmaz :oke: en iyi git Teknolojix gibi biyere kulak içi kulaklık al 10-20 tl arası ben öylr kullanıyorum ve çok ses veriyor markaya bakma sakın piranha olabilir yani iyi markayla arasında bi fark yok :oke:
selam 5800 ekranı sağa çevirmek istiyorum teşekkürler
İmkansızı istiyorsun.:oke:
meraba elbette güzel bir konu açmışsınız tebrik ederim benim Nokia N97'im var ve ben çok oyun ve uygulama kullanan bir kişiym bu oyunları ve sensörlü oyunları aynı zamanda uygulamaları fazla yani günde 2 2 buçuk saat oynasam telefonun dokunmatiği sensörü falan bozulurmu teşekkürler :bilmm
Dokunmatiğe bişey olmazda bataryan şişebilir.:ehe
benim iki sorum olcak ben telefona hard format attım yarın birgün telefon arıza yaptıgında garantiye yollarsam format attıgım anlaşılır telefon garanti dışı kalırmı bide telefon hacklersem garanti dışımı kalır mı telefon
Hard format atsan bişey olmaz.Ama haclersen evet garanti dışı kalır ama sen telefon garantiye göndermeden önce orjinalini atarsan yine garantide kalır.:oke: :ehe

cnbrs56

cnbrs56

Üye
bıde benim sorunuma çözüm bulun yat :(

bthn_997

bthn_997

Üye
s.a dostum.5800 kullanıyorum müzik dinlerken kulaklığın sol tarafından çok az ses geliyor sağ taraf normal ama.aceba telfndamı sorun wr diye bşka bi tefna taktım yine olmadı sorun kulaklıkta gibi sanki.yapılabilcek birşey varmı yeni kulaklık almaktan başka :) tşkr ettm şmden

müzik çalarda ayarlar kısmında denge var ordan ayarlamayı dene :oke

can1990usta

can1990usta

Üye
Slm benim telde X plorer açılmıyor. Simgesi var tıklıyorum acılır gibi oluyor sonra menüye dönüyor. Format atınca düzeliyo ama formattan sonra geri yükleme yapıyorum yine başlıyo. Foruma daha önce yazdım ama kimse bisey demedi.

Lisanssız sürümü kurup aç bikere düzeliyo
Lisanssız dediğim açılışta 3sn bekleten hani unsigned falan demiyorum

ozgur_c

Üye
c5-03 kullanıcısıyım yeni yazılım yükledikten sonra görüşme sırasında çıkan seste gidip gelme oluyor. Orjinal yazılıma nasıl dönebilirim yardım

no name12

Üye
nokia x6 fs player lazım s60v5 için birsürü jar indirdim ama çoğu oyun kuçük gözüküyo

----------Eklendi @ 15:09:57 ---------- Yazıldı @ 15:03:14 ----------

nokia x6 fs player lazım s60v5 için birsürü jar indirdim ama ğoğu oyun kuçük gözüküyo

----------Eklendi @ 15:13:02 ---------- Yazıldı @ 15:09:57 ----------

sitenizdeki fs playeri indirdim ama üçinde sadece contacts ve trusted yazıyo onlarında içi boş

tekfuat

Üye
CQNSTANT!NE kardeş telefonumda C6 v20.0.43 yüklü ve tuş kilidi ( açmak için sürükleyin ) şeklinde bunu c5-03 ün tuş kilidine fw atmadan nasıl çeviririm. yardım edersen sevinirim

Üst Alt