abi müsait olduğun bir zaman yorum almak istiyorum![]()
ya bende istıyorum yorum
bnmki ne olablirki telefonununu seven birisiavatarima n8i koydm dha ne deneblirki
Abi benim avatarıda yorumlarmısın![]()
celatx
konuya hoşgeldin kardeş...
gecikme için kusura bakma; çok büyük bir bağlantı sorunum vardı... hala da devam ediyor aslında
fırsattan istifade şu yorumu tamamlayayım
günlerce üzerimde yük gibi kalmıştı...
telefon telefondur... ama sen sen misin?
ticaret erbabısın... hakkında da iyi yorumlar yapılmayan bir ticaret erbabı hem de...
insanlara biraz daha yakın olsan... biraz da kendini müşteriye göre ayarlasan daha iyi olmaz mı?
bu ticaret işini illa ki kendinden öncekiler gibi yapmak zorunda değilsin kendine göre de tecrübelerine göre şekilver.
"ben bir canlı olarak herşeyden önce kendimi geliştirmek zorundayım"
japon atasözü
canlı ve aktif olabilecek birisin ama yerinde duruyorsujn... ya da engelleniyorsun
kardeş enerjin içinmde patlayacak... aradabir enerjini harca...
insanlara ya da olaylara olumsuz yaklaşma konusunda müthiş bir uzmanlığın var...
ertısı eksisiyle değerlendirsen ve oan göre davranış şekli oluştursan...
üç kişilik bir ailen var bu bariz... ama sen de dahil olursan dört olur gibi....
uçma meraklısı birisin... uçağa binmek çok hoşuna gider senin...
gerçi sen çok belirgin birisin... arkadan iş yapmıyorsun... genellikle olumsuz olan davranışlarını da saklamıyorsun
gayet negatif de olsa samimisin... bu da seni genellikle kötü tanıtıyor.
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırı maxicepler.
4 kişi ailemiz ve uçma ve aerogami hastasıyım nası anladın ya
abi sağolda ben 14 yaşındayım satıcı falan değilim ve olumsuz , negatif değil aksine espirili komik bir insanım4 kişi ailemiz ve uçma ve aerogami hastasıyım nası anladın ya
![]()
way be bi avatardan bunlari solemek..helal olsun kardesim dogrudur bunlari solemek her yigidin harci degil iyi aksamlar
Benimde olurmu acaba
tşk sagol haklısın hepsındedepelın_
konuya hoşgeldin.
çok farklı bakış açısına sahipsin.. herkes birşey söylerken değişik fikir senden çıkar..
galiba biraz da uçarısın... sakin de olsan heyecanlı da olsan için hep kıpır kıpır
etrafındakileri kendi istediğin gibi olmamasından sıkıntılı mısın? onları öyle kabul edip biraz da kendini onların yerine koyarsan çok daha hoş olurdu.
risklerle ve zorluklarla fazla uğraşmayı sevmiyorsun... "bırak öyle kalsın"cı veya "koy'ver gitsin"ci bir anlayışın var biraz da...
sadelikten hoşlanıyorsun... galiba her kadının şu makyaj merakı sizde fazla yok...
hayırlı maxicepler.

Tuncay.erol
konuya hoşgeldin...
biraz kafam karıştı... tezatlıklar var...
ben daha sonra tekrar değerlendireyim bu avatarı...
tamam geldim...
sıkıntılı ve dertisin
özellikle insanlardan çok mustarip olmuşsun...
o kadar sıcak kanlı olmana rağmen bu hep suiistimal edilmiş...
"koyver gitsin" anlayışı sana iyice yerleşmiş...
şakacı kişiliğinin sebebi de bu sıkıntıları bastırmak için midir?
kolay heyecanlanmıyorsun genelde sakin yapılısın
yaptığın işte özenlisin... temiz çalışıyorsun...
birde kişiliğini çok yıpratmaya çalışmışlar...
sen kendini korumayı başarmışsın...
yakın çevrenin sana karışması da seni baya baya rahatsız ediyor...
hayırlı maxicepler

zaza
konuya hoşgeldin...
dolambaçlı yollara girmişsin
bir çok durumda başladığın yerde buluyorsun kendini...
bu zamana kadar bu şekilde düşünüyorsan ve bu süşünce tarzında devam edersen gene başladığın yerde bulursun kendini.
(bu düşünce tarzı sana ait olandır, şöyledir diyemem)
düşünce tarzını değiştirirsen daha farklı sonuçlara ulaşırsın... hani bu da kolay değildir. değişim insanı korkutur.
şu anki durumda her ne kadar başladığın noktada da buluyorsan kendini, neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorsun.
değişim gerçekleşirse tanımadığın bilmediğin şeylerle karşılaşma korkusu insanı tedirgin eder hep.
kan dökmekten daha farklı çözümler de az değildir ama zaman ister...
bu aralar seni biraz hırçın gördüm...
"keşke"lerle de boğuşmayı bırak... artık olan olmuş... bundan sonrasına bak...
sana tavsiyem hamama git, buhar sahuna ne varsa gir, güzel bir kese attır...
eve gel abdest alıp iki rekat namaz kıl ve istihareye yat.
niyet ederken "2 rekatlık istihare namazını kılmaya" diye niyet et.
namaz da mümkünse ilk rekatta kafirun ikinci rekatta ihlas suresini oku.
namazdan sonra üç ihlas bir fatiha oku ve bir çıkış yolu göstermesi için Allah'a dua et...
ve öylece yatıp uyu... eğer ki ilkinden pek bir sonuç alamazsan bir hafta boyunca uygulamanı tavsiye ederim...
eğer bu bir hafta içerisinde sonuç alamazsan... o zaman başka reçete deneyecez.
hayırlı maxicepler
her neyse kendine zaten bir program hazırlamıştım önümde şuan 8 hafta 6 günlük zaman var 1 haftam boşa gitti zaten toparlanmak lazım ama nasıl
beni sürekli uyutuyorlar
kalkmama izin vermiyorlar acilen evden kaçmam lazım
dayıyorlar ilacı sürekli uyuyorum
2 gündür dünyayla irtibatım kesildi sadece yemek aralarında kalkıyorum şuan uyuyorlar biraz kendimi zorlayıp evden çıkmaya bakıcam sonrada hamama giderim belki bu ilacların etkisini azaltır 
aklıma çok süper bir plan getirdin onu deniyicem 
Ben de isterem![]()
Kahve falına gitmeye gerel yokVesselάm;3416863' Alıntı:Tuncay senı az tanımama rağmen valla senın herseyını anlatmıs![]()

tşk sagol haklısın hepsındede![]()
şu yataktan kalkabilirsem değişime başlıyıcam ilacların etkisinden kurtulmanın yolunu bana söylersen bu değişime başlayabilirim ama sanki hamama gitmekte bir çözümher neyse kendine zaten bir program hazırlamıştım önümde şuan 8 hafta 6 günlük zaman var 1 haftam boşa gitti zaten toparlanmak lazım ama nasıl
beni sürekli uyutuyorlar
kalkmama izin vermiyorlar acilen evden kaçmam lazım
dayıyorlar ilacı sürekli uyuyorum
2 gündür dünyayla irtibatım kesildi sadece yemek aralarında kalkıyorum şuan uyuyorlar biraz kendimi zorlayıp evden çıkmaya bakıcam sonrada hamama giderim belki bu ilacların etkisini azaltır
bu arada sağol mustafa abiaklıma çok süper bir plan getirdin onu deniyicem
Kahve falına gitmeye gerel yok![]()
tehlikeli değildir inşallah...
herşey yavaş yavaş zamanla halledicem sanırım gereken yöntemi buldum sen bitanesin abi çok güzel bir fikir yarattın ama farkında değilsin