samsung star açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

KarsiyakaSk

KarsiyakaSk

Üye
    Konu Sahibi
samsung star açılmıyor
firmware yukledım begenmedım
eskı halıne getırmek için firmware yukledım fakat başarılı holdugu halde tel acma tusuuna basınca download penceresı acılıyor :s
Yardım Lutfennn :bann::bann::bann::bann::vur:vur:vur:vur:off::off::off:

--------------- Ekleme ---------------

s5230w yukledım oldu 5233 olmuyor neden ?
yardım lutfen

Paranoya

Paranoya

Üye
bataryayı çıkar telefonu beklet birazcık daha sonra hafıza kartı ve sim kartı tak :oke:

sessiz_cocuk

Üye
bataryayı çıkar telefonu beklet birazcık daha sonra hafıza kartı ve sim kartı tak :oke:
aynen... daha önce bende de olmuştu 5 dk kadar bataryasız bıraktım telefonu garibim açlıktan nasıl açılacağını bilemedi :D

sam422

Üye
merhaba arkadaşlar ben yeni samsung gt-s5233w aldım daha bir gün olmada alalı ses arttırma şifresini girdim orda olan bir kaç dosyaya bakırken tıkladım telim kapandı ve açtığımda siyah bi ekranda sarı bir yazıda upload data to pc yazısı çıktı ve açılmadı birdaha bana bir yardımcı olursanız sevinirim.

sinanpp

sinanpp

Üye
hahahaha olum kafayı yedim wala yedim başlıcam bu tema işine değşitryom tlfnu düzelsn bi :d::d::d::d::d::d::d::d: abi inş bataryasz kalnca düzelir iphon temasınddda brz dinlennce açılmştı TAVSİYEM TEMA İŞİNE BULAŞMAYIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bangin::bangin::bangin::bangin::bangin::bangin::biggrin::biggrin::biggrin::konus::konus::konus::konus::konus::konus::konus::disko:

• Beğen
Tepkiler: zıkkımın
Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
merhaba arkadaşlar ben yeni samsung gt-s5233w aldım daha bir gün olmada alalı ses arttırma şifresini girdim orda olan bir kaç dosyaya bakırken tıkladım telim kapandı ve açtığımda siyah bi ekranda sarı bir yazıda upload data to pc yazısı çıktı ve açılmadı birdaha bana bir yardımcı olursanız sevinirim.

Firmaware yükleyince açıldığını söylüyorlar.

mustafa980

mustafa980

Üye
ya tam tema yüklicektim sevice bişeyler yazıyor bende yapamayınca çıkarttım teli baktım açılmıyor download diyor ve bazen de açılacak gibi olup altta mavi çizgi dolmuyor mavi çizgi bile yok dediğinizi yaptım yine olmadı nolur telefon hiçbir şekilde açılmıyor

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Telefonun bütün materyallerini çıkar.Batarya,sim kart ve sd kart..20 dk bekle ve geri tak..

mustafa980

mustafa980

Üye
hayır olmadı ana kart yanmış servise götürdüm . telefon yurt dışından geldiği için anakart değişimi yokmuş bana bunu sat birdaha açılmaz dediler bende samsung star 3 aldım bunda 3g, wifi var güzel tel kullanıyom işte

15097

15097

Üye
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaş çözmüştür sanırım 1.5 yılda problemini :zzz: