lg kp 500/flash yüklenir teknik arızalar yapılır/nakres_38

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nakres_38

nakres_38

Üye
    Konu Sahibi
lg kp 500/flash yüklenir teknik arızalar yapılır/nakres_38
arkadaşlar ben nakres_38 bu forumdan bir çok kişi beni tanır.

bakın lg kp 500 telefonlarda sıkıntısı olanlar beni bulmakta hala zorluk çekiyorlar.

telefonu çökenler
telefon kalibrasyonu bozulanlar
telefonu sürekli donanlar
telefonu sürekli kapananlar
internete girince reset atanlar

aklınıza ne gelirse. :)
msn eklerseniz daha iyi irtibat sağlarız.

bu işi ilk sizde yapmıyorum milyonlara yardım ettim ben. yani güwenebilirsiniz ;/

[email protected]

gazii

Üye
sagol ya ben kendim hallettim vaktim olsa size bedava yollarım ama malesef

memo_40

Üye
arkadaşlar benm kp500 kamerada 3-5 sn çalıştıktan sonra ve müzik listeme yeni şarkı ekle dediğimde telefonu kendiliğinden açıp kapatıyor sorun nedir çözümü varmıdır yardımcı olursanız.

nakres_38

nakres_38

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benm kp500 kamerada 3-5 sn çalıştıktan sonra ve müzik listeme yeni şarkı ekle dediğimde telefonu kendiliğinden açıp kapatıyor sorun nedir çözümü varmıdır yardımcı olursanız.

kardeşim yeterli hafıza var olduğuna eminsen . ve hala aynı şeyi yapıyorsa.. düzeltirim

msn adresimi eklersen akşam konuşuruz..

not:gündüzleri çalışıyorum

tumturk50

Üye
kardeş lg kp502 var bende ama internet sorunu var wap ayarı yapamıyorum bu telefon türkiyede yokmuş hangi telefonla aynı biliyosan lütfen bilgilendir

nakres_38

nakres_38

Üye
    Konu Sahibi
kardeş lg kp502 var bende ama internet sorunu var wap ayarı yapamıyorum bu telefon türkiyede yokmuş hangi telefonla aynı biliyosan lütfen bilgilendir

hangi telefonla aynı derken. kp serisi aYNIdır.. kp 500. 501. 502 gibi. .. şunuda söyliyeyim. müsteri hizmetlerini ara. ana menüdeyken zaten söyler internet ve 3 g ayarları için bilmemne tuşuna bas der mesela 2 .. yani demek istediğim ordan halledebilirsin.. mesaj şeklinde ayarlar telefonuna gelir. sende onu kaydedersin olur biter..

bu anlattıklarım 1 dakkalık iştir ;):nono:

Volkan_97

Volkan_97

Üye
Kp serisinin oyun sensörü var mıı?????:vur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt