s8530 wave 2 ye spoof yapabilen warmı yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

mkarakas058

mkarakas058

Üye
Evet arkadaşlar ben inceliyorum menüde simgeye tıkladığımda açılmıyor bunun bağlantı yolunda bir aksaklık olsa gerek ona bakıyorum bişe bulamadım bada isletiminen anlayan varsa yardım etsın spoof tamam appsdende çalişiyor tek iş menüden açılmıyor çok basıt bir işlemi olsa gerek ??????????????

Posmort3m

Üye
arkadaslar samsung wave 2 aldım yeni telefonu agzım acık karıstırıyorum :) bazı seylerı hallettım ama su spoof meselesıne kafam takıldı badaa nın surumunu nerden ogrenebılecegız telefondan...ki öğrendik mesela 1.2 den yuksek cıktı spoof yapayımmı yapmıyım mı zararı olur mu sizce arkadaslar saolun..

esbalat

esbalat

Üye
falla dediğiniz yöntemle appstroden satıl al şikkı cıkıyor applistten yaotım yardım edicek varmı acaba ? + telefon üzerinden oraya girmiyor harici kartı cıkartıp yapıyorum.

makrovba

Üye
Merhabalar

Aynı sorun bende de var. Spooflama yapıyorum uygulamayı başlatmam için apps girip oradan başlatıyorum. Asıl sorun burda apps çalıştıra bilmem için internet gerekiyor bunu internet olmadan nasıl yapmamız lazım. Bu sorunu çözersek buda yetecek.

Burada anlatılanların çoğunu denedim maalesef hiç biri olmuyor galiba 1.2 bir güvenlik uygulması var ileride o sorunda çözülür inşaalah.

esbalat

esbalat

Üye
Arkadaşlar bakın herşey eksik anlatıldıgı için bu böyle olmuş bende uzun ugraşlar sonunda dun akşama dogru hallettim şimdi her program bir diğerine uymuyor hangi uygulamaları deiştireceğinizi yazan yerleri bulun öyle deiştirin forumda buna ait bilgiler var + spoof yaptıgınız program ile giremezsiniz apps ile deiştirdiğiniz uygulama ile başlat diceksiniz öyle başlıyor tabi bunları anlatmamişlar deneyerek buldum dediğim gibi eksik anlatıyorlar olayı ama şuan içerisinde internetsiz ortamda apps de acılmadıgına göre yine tam anlamı ile sorun cözumlenmiş deil.Kolay geLe

goba_52

Üye
sitede onlıne olan arkas var mı suan

wause59

Üye
beyler nasıl yapıcaz bu dpofu yardım

generalhd

generalhd

Üye
1.http://www.maxicep.com/bada-os/bada...vs-vs-spoof-yapmaa-bedava-yukleme-433174.html
arkadasın paylaştığı adresten wavespoofer 2.5 i indiriyorsun.
2.Spoof yapmak istediğin oyunları indiriyorsun.(http://www.maxicep.com/bada-os-oyun...un-wave-oyunlari-ve-konteynerleri-459076.html)
3.Değiştirmek istediğin bedava uygulamayı indiriyorsun.
4.Telefonu ayarlar/bağlantılar/usb yardımcı uygulamarı/yığın bellek i seçip pc ye bağlıyorsun
5.hafıza kartınında others/bada applications klasörüne gir
6.osphomeext klasörünü komple sil(ne zaman samsung appten birşey indirsen o klasör geri geliyor gerekli mi bilmiyorum ama her defasında sildim)
7.Şimdi dikkat etmen gereken nokta şurası geri kalan işlemler çok basit.samsung appsten bedava indirdiğin uygulamanın ismini others/bada applications içinde arattır mesela dj emulator( ben dj emulator ile hero of spartayı değiştirdim) bakıyoruz t57 ile başlıyor yani t57b1rr78q nolu uygulama dj emulator uygulaması
8.Bu uygulama klasörünün ismini kopyalıyoruz ve değiştirmek istediğimiz (hero of sparta mesela)uygulamanın ismini de aynı yapıyoruz yani bilgisayarda kayıtlı olan klasörün ismini de t57b1rr78q yapıyoruz
9.Wave spoofer 2.5 u açıyoruz üstte original app yazan yere bilgisayarda kayıtlı olan oyunu(yada uygulama herne ise),alttaki container yazan yere de telefondaki(hafıza kartı/others/bada applications)bedava uygulamayı seçiyoruz.tekrar söylüyorum klasör isimleri aynı olmalı.sonra spoof original to container diyoruz.enjoy your wave diyene kadar bekliyoruz.
10.Değiştirme işlemi tamamlandı.Telefonun dilini değiştiriyoruz -ki yenile yapabilsin-şimdi samsung apps e girip mesela djemulator u seçtiğimizde başlat seçeneği gelecek başlatı seçtiğimizde dj emulator değil hero of sparta açılır

Çok saol arkadaşım forumda gereksiz bilgi kirliliği olmuş.Wave2 ve bada 1.2'de bazı arkadaşlar spoofla yükle oyun yüklenemeyeceğini,bazıları ise oyunların yavaşlığından şikayetçi olmuş.Ama dediğin adımları teker teker uygulayınca oyunlar yüklenebiliyor.Ama sadece samsung apps'ye girip oradan başlat demek şartıyla.Umarım bu sorun da kısa zamanda çözülür.:bigstar:

scream man

scream man

Üye
arkadaşlar ben indirdim boş uygulama faka o garip adlı oyun klasörlerinde data trustshare ve share var sadece onlarda boş nasıl yapcam

generalhd

generalhd

Üye
arkadaşlar ben indirdim boş uygulama faka o garip adlı oyun klasörlerinde data trustshare ve share var sadece onlarda boş nasıl yapcam

Yukarıda arkadaşın anlattığı gibi adımları teker teker takip et.Oyun yükleniyor ve çalışıyor.Nerede takıldın?Mesajından bir şey anlamam mümkün değil.Biraz daha ayrıntılı açıkla istersen takıldığın noktayı.

rapid24

Üye
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda birbir deneyerek container ları olmayan untouched oyunları istediginiz oyunla degistirmenin yolunu buldum.

hem de wave spoofer programını kullanmadan bunu yaptım. hemen anlatıma geçelim.

1-öncelikle yıgın bellek moduna alın telefonunuzu!! ve baglayın usbden

2-sonra masaüstünde bulunan telefona yüklemek istediginiz oyunun klasorunu acın yan tarafta dursun.

3-sonra onun yanına da hafıza kartındaki @@app@@ klasorundeki herhangi bi işe yaramaz programın klasorunu acın.

4-simdi tek tek dosyaları kopyalıyacaz.buraya kadar bişi yok zaten herkes biliyor.asıl iş bundan sonra.dikkatle okuyun!!!!

5-ilkonce bin dosyalarını acın iki klasorun de. sonra yuklemek istedigimiz oyunun bin dosyasını diger bin dosyasının oldugu bolume atın.

6-işe yaramaz uygulamanın bin dosyasının ismini ve uzantısını kopyalayın bizim oyunumuzun bin dosyasına bu ismi verin.ise yaramaz bin dosyasını silin.

7-boylelikle bizim oyunumuzun bin dosyası kalıcak ama ismi işe yaramaz uygulamanın ismiyle.burası bitti

8-onemli 2. yer burası. istedigimiz oyunun data klasorundekilerin tamamını secin.sadece oyunun klasor ismiyle aynı olan dosyayı secmeyin.onemli nokta burası. örnek:t59254745f

9-o dosyayı kopyalarsanız calısmaz.oyun işe yamaz oyunun klasor ismiyle aynı olan dosya ile calısıcak.

10-3.önemli nokta inf klasorudur.yine tüm dosyaları secip diger klasore kopyalayın.simdi bu klasorde bir htb dosyası var.yine bin klasorunde yaptıgımız gibi işe yaramaz oyunun htb dosyasının isimve uzantısını birlikte kopyalıyoruz ve işe yaramaz oyunun htb dosyasını siliyoruz.bizim oyunumuzun htb dosyasına kopyaladıgımız ismi veriyoruz.burası da bitti.

11-res klasoru o kadar onemli diil.buraryı yapmasanız da olur.ama tam olsun derseniz 2 tane png resmi var.biri normal oyunu acınca gelen resim digeri splash yani telefonda gozuken uygulama resmi.yine işe yaramaz oyunun bu iki dosyasının isimlerini kopyalıyoruz ve bizim oyunumuzun kendi resimlerine bu isimleri veriyoruz.burası da bitti.

12-share klasoru zaten bos bişi yapılmayacak.

13-son onemli nokta ise signature.xml dosyasına bişi yapmıcaz.eger yeni oyunun signature.xml ile degistirirseniz yine calısmaz oyununuz.bu dosyayı ellemeyin.

14-tabi bu anlattıklarım ile asphalt dahil hangman vs bir suru oyunu yukledim sorunsuzca calısıyor.

15-teli usbden cekin. bi ingilizce yapın dili sonra da turkce oyunlar karsınızda arkadaslar. HAYIRLI OLSUN HEPİMİZE

NOT=ALINTI

refai

Üye
söylenenleri tek tek uyguladım ancak bada applications dosyasında osphomext denilen dosya dışında hiç bişey yok telefonu alalı bi kaç gün oldu eksiklik tam olarak nerede bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirm..

arda ayberk

Üye
arkadaslar meraba ben ahmet samsung wave 2 gt-s8530 kullaniyorum ama ingilizce turkce secim yok nasil dil paketi yuklerim linkini bilen varmi acil yardim lutfen

maryosayko34

Üye
bence hıc ugrasmayın alın vodafone hat atın kontoru alın oyunları programları denedım olmuyor yapan yapmıs ama hıc ugrasmayın sonra yanlıs yapıcaksınız telefonum bozuldu ettı verdıgınız paraya yazık nokıa gıbı degıl bu telefonlar her dakka bırşey yukleyesın veya ıphone

abdullah36m

Üye
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda birbir deneyerek container ları olmayan untouched oyunları istediginiz oyunla degistirmenin yolunu buldum.

hem de wave spoofer programını kullanmadan bunu yaptım. hemen anlatıma geçelim.

1-öncelikle yıgın bellek moduna alın telefonunuzu!! ve baglayın usbden

2-sonra masaüstünde bulunan telefona yüklemek istediginiz oyunun klasorunu acın yan tarafta dursun.

3-sonra onun yanına da hafıza kartındaki @@app@@ klasorundeki herhangi bi işe yaramaz programın klasorunu acın.

4-simdi tek tek dosyaları kopyalıyacaz.buraya kadar bişi yok zaten herkes biliyor.asıl iş bundan sonra.dikkatle okuyun!!!!

5-ilkonce bin dosyalarını acın iki klasorun de. sonra yuklemek istedigimiz oyunun bin dosyasını diger bin dosyasının oldugu bolume atın.

6-işe yaramaz uygulamanın bin dosyasının ismini ve uzantısını kopyalayın bizim oyunumuzun bin dosyasına bu ismi verin.ise yaramaz bin dosyasını silin.

7-boylelikle bizim oyunumuzun bin dosyası kalıcak ama ismi işe yaramaz uygulamanın ismiyle.burası bitti

8-onemli 2. yer burası. istedigimiz oyunun data klasorundekilerin tamamını secin.sadece oyunun klasor ismiyle aynı olan dosyayı secmeyin.onemli nokta burası. örnek:t59254745f

9-o dosyayı kopyalarsanız calısmaz.oyun işe yamaz oyunun klasor ismiyle aynı olan dosya ile calısıcak.

10-3.önemli nokta inf klasorudur.yine tüm dosyaları secip diger klasore kopyalayın.simdi bu klasorde bir htb dosyası var.yine bin klasorunde yaptıgımız gibi işe yaramaz oyunun htb dosyasının isimve uzantısını birlikte kopyalıyoruz ve işe yaramaz oyunun htb dosyasını siliyoruz.bizim oyunumuzun htb dosyasına kopyaladıgımız ismi veriyoruz.burası da bitti.

11-res klasoru o kadar onemli diil.buraryı yapmasanız da olur.ama tam olsun derseniz 2 tane png resmi var.biri normal oyunu acınca gelen resim digeri splash yani telefonda gozuken uygulama resmi.yine işe yaramaz oyunun bu iki dosyasının isimlerini kopyalıyoruz ve bizim oyunumuzun kendi resimlerine bu isimleri veriyoruz.burası da bitti.

12-share klasoru zaten bos bişi yapılmayacak.

13-son onemli nokta ise signature.xml dosyasına bişi yapmıcaz.eger yeni oyunun signature.xml ile degistirirseniz yine calısmaz oyununuz.bu dosyayı ellemeyin.

14-tabi bu anlattıklarım ile asphalt dahil hangman vs bir suru oyunu yukledim sorunsuzca calısıyor.

15-teli usbden cekin. bi ingilizce yapın dili sonra da turkce oyunlar karsınızda arkadaslar. HAYIRLI OLSUN HEPİMİZE

NOT=ALINTI

dedinizin aynısını yaptım 8530 da spoof ta olduğu gibi simge geliyor tıklayınca maleysef açmıyor.

lorolop

Üye
arkadaşlar wave 2 de yapan bi güzelce anlatsın lutfeen

lorolop

Üye
başlat diye bir şık yok bi kere yuklendi diyor o kadar

m-eri

Üye
wave 2 spoof yapılmıyor engelleyen bir güvenlik sistemi var içinde .

hayır arkadaşlar yapılıyor sadece yeni sürümlerde olmuyor
bu siteden en üsteki S8530XXJK2 (November 2010) sürümünü multiLoader la kurun telefonunuza yalnız unutmayın tel. hafızası tamamen siliniyor hafızaya kartına bi şey olmuyor. yeni sürümü yükledikten sonra ayarlar-uygulamalar-yükleme ayarları-hafıza kartını seçin yoksa yüklediğiniz container app leri hafıza kartında bulamazsınız gerisi bildiğiniz spoof basit bi uygulamayla deneyin ondan sonra çok mb li app leri indirin (spoof bitince dili değiştirmeyi unutmayınn :D!!)

recepz

Üye
arkadaslar yeni yontem var cok basit tum surumlerde calisir herkes yapar buyrun

Üst Alt