Samsung i8320 -Vodafone H1 Update sonrası çalışmama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

muse00

Üye
    Konu Sahibi
Samsung i8320 -Vodafone H1 Update sonrası çalışmama sorunu
telefonu guncellerken dondu kaldı kabloyu cekıncede olan oldu telefon gırıste sadece Telefon resmı x bılgısayar resmı war bılgısayr gormuyor suanda telefonu garantısı yok yapma yolu yokmu arkdaslar acaba bunu :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

yokmu arkadaslar nokıa dakı gıbı bır program usb gormuyor lakın duzeltılemez mı ?

fz6murat

Üye
üstadım banada yardımcı olabilirmisiniz aynı sorun bendede var

delitek

Üye
kardeş bende teli uçurdum bu sabah form daysan cvb arkadaşım..aynı sorun ekranda telefon x pc

urbank

Üye
aarkadaşlar bağlantı kesildiyse sorun yok tekrar download modunda açın ve başka frimware yukleyin bendede oldu düzeldi sorun yok.pda yüklerken olmuştu phonede olurmu bilmiyorum.

Renton55

Üye
Eğer phone actived failed uyarısı alıyorsanız telefonun yazılımı uçmuş demektir. Bunu da tekrar odin ya da başka bir programla download modunu açarak çözemezsiniz. Yapmanız gereken 2 ayrı yol var
1- Bu işi gerçekten iyi bilen bir telefoncuda JTAG yaptırmak ( ortalama maliyet 100 TL)
2- Android işletim sistemi kurmak ( Birçok özellik devre dışı kalıyor 3g,kamera vs. )

elect

Üye
Eğer phone actived failed uyarısı alıyorsanız telefonun yazılımı uçmuş demektir. Bunu da tekrar odin ya da başka bir programla download modunu açarak çözemezsiniz. Yapmanız gereken 2 ayrı yol var
1- Bu işi gerçekten iyi bilen bir telefoncuda JTAG yaptırmak ( ortalama maliyet 100 TL)
2- Android işletim sistemi kurmak ( Birçok özellik devre dışı kalıyor 3g,kamera vs. )
selamlar az önce I8320MOIJG14_H2_MOD-900MHz lik romu söylediğiniz gibi sadece pda ya yüklarken bağlantı kesildi hatası verdi (tel pc) işareti kesik olarak gözüküyor öyle kaldı ne yaptıysam yükleme moduna geçti lütfen yardım edin şimdiden emekleriniz için teşekkürler.

Üst Alt