Nokia C6 hakkında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sinful01

sinful01

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6 hakkında yardım
Merhaba arkadaşlar

telefon almayı düşnüyorum aklımda nokia c6 var.Kullanan arkadaşlar varsa yada cihaz hakkında bilgi sahibi olanlar c6 hakkında görüşlerini paylaşabilirlerse sevinirim.herhangi bir problemi var mı ve bu paraya değer mi?

şimdiden teşekkürler

OğuzcanAbi

Üye
o telefon bence 5800-2 wersiyonu
sana bi önerim war telefon olarak bu aralar samsung al alacaksan
mesela omnia 2
veya i9000 galaxy s:oke:
şimdiden hayırlı olsun

sinful01

sinful01

Üye
    Konu Sahibi
omnia 2 de çok problem yaşayan arkadaşlarım oldu o yüzden pek güvenmiyorum cihaza

i9000 galaxy s güzel fakat fiyat olarak beni aşar

700 - 750 tl arasında güzel bir cihaz tavsiye edebilen arkadaşlar olursa sevinirim

şimdiden teşekkürler

JayJayyy

Üye
samsung omnia

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
nokia c6:oke:
daha yeni bi cihaz olduğu için kullanımı yaygın değil hâliyle

-alikan-

-alikan-

Üye
Dostum ben aldım 2 hafta oldu. Telefon tek kelime ile harika tam bir N97 ile X6 karışımı olmuş. N97 kadar hantal ve kaba değil özellik desen eksik yanı yok karşılaştırma yapabilirsin. Fiziksel klavyesi çok fonksiyonlu ve kullanışlı wifi olayı süper. Ekran çözünürlüğü renk kalitesi ve özellikle video ve kamera çekiminde söze gerek yok. Üstelik başka marka nedir ya Nokia kalitesi ve kullanabilirliği var. Ovi ye girip yüzlerce program uygulama ve yazılımı ücretsiz indiriyorsun. Ovi Maps'in GPS ve Navigasyonu harika. Bulunduğun konumu belirleme araç sürme ve yaya olarak yürümede sesli yönlendirme gideceğin yeri tarif etme vs vs anlatmakla bitmez kardeş. Ve en önemlisi o paralara bu kalitede birşey bulamazsın. Ben ilk çıktığında hepsiburada.com dan 700 TL ye aldım şimdi fiyat 800 lere yaklaşmış. Bence uygun fiyatlı yakaladımı C6'yı kaçırmamak lazım.

bilalergin

Üye
Ben nokia c6 ile facebook da video seyredemiyorum bi yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır...:!

ray999

Üye
Selam arkadaslar ben nokia c6 kullaniyorum telefon gayet guzel ve kullanisli tek sorunu facebookta yasıyorum bı turlu hala gıremedim ı i harfi sorunu yuzunden yada tam olarak bilmiyorum facebook sorununu cozebilecek biri varsa lütfen yazsin

AkStaR

Üye
arkadaşım bende c6 kullanıyorum gerçekten tek kelimeyle harika. asla pişman olmayacağın bir telefon. ayrıca şu ana kadar hiçbir sorun hiçbir takılma yaşamadım. ayrıca ovi dende fingerprint programını indir ücretsiz. telefonu parmakizinle açıyorsun :D muhteşem bir telefon ya ne diyebilirimki almak istersen al pişman olmazsın

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Nimbuzz ile hem msn ve face de chat yap.hem msn uzerınden seslı knus my nokia c6

musti1995

Üye
sakın c6 alma ben aldım yüzlerce sorun yaşıyorum.oyunlarda kasıyor. bi kere normal kulaklıktan çok az ses geliyorum ben duymuyorum otobüsteyken kulaklıktan ses 120db+ kulaklık alman lazım.ram ı yetmiyor.güncelleme yaptım yüzlerce hata geldi.bu telefonda hız işlemci ram diye bişey yok.kamerasıyla fotoğraf çekmek için elinin odun gibi kasılması lazım en hafif kıpırdatmada bulanık olluyor.bütün c6 ların arka kapagında 1 milimetrelik bi titreme oluyor.

serverimbenim

Üye
Selam arkadaslar ben nokia c6 kullaniyorum telefon gayet guzel ve kullanisli tek sorunu facebookta yasıyorum bı turlu hala gıremedim ı i harfi sorunu yuzunden yada tam olarak bilmiyorum facebook sorununu cozebilecek biri varsa lütfen yazsin

Dostum bende bu telefonu kullanıyorum gayet memnunum.
dediğin sorun bende de oldu çözümü;

Telefon dilini ingilizce yap daha sonra telefon yeniden başlatılacaktır. Ondan sonra açılınca tekrar türkçe yap. Artık Facebook'a girebilirsin.

feyloz

Üye
c6 şarj problemi var. symbianda flash player desteği olmadığı için pcden izlermiş gibi facede video izleyemiosun. ama nokia kalitesi de başka oluyo. özellikle grafik belleği ;)

_smlcnshn

Üye
c6 şarj problemi var. symbianda flash player desteği olmadığı için pcden izlermiş gibi facede video izleyemiosun. ama nokia kalitesi de başka oluyo. özellikle grafik belleği ;)

Şarj problemi var demişsin ne gibi mesela?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt