Finalin Adı Beşiktaş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Finalin Adı Beşiktaş


Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş karşılaşmasında Gaziantep Kamil Ocak Stadında Beşiktaş ve Gaziantepspor karşı karşıya geldi.

3. dakikada Beşiktaş'ta Quaresma sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama Sivok topu kale yerine ceza sahası dışına gönderdi.

Karşılaşmanın 5. dakikasında
Sosa sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı, Olcan arka direkte kafayı vurdu ve top kaleci Rüştü'nün bakışları arasında ağlarla buluştu. (1-0)

11. dakikada
Beşiktaş gole çok yaklaştı. Simao sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Sivok altıpas içinde bomboş pozisyonda kafayı vurdu ve kaleci Karcemarskas son anda topu çizgi üzerinden çıkararak mutlak bir golü önledi.

14. dakikada
Gaziantepspor gole çok yaklaştı. Wagner sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Yalçın bomboş pozisyonda kafayı vurdu ve top az farkla üstten auta çıktı.

19. dakikada Gaziantepspor'da bu kez Wagner sol kanattan korner kullandı, kaleye doğru orta şut karışımı bir vuruş yaptı ama top direğe çarparak auta çıktı.

24. dakikada
Gaziantepspor gole çok yaklaştı. Popov sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Olcan arka direkte kafayla gelişine vurdu ama top yan ağlarda kaldı.

Karşılaşmanın 32. dakikasında Savunmada Serdar Kurtuluş'un ceza sahası içinde topa elle dokunması sonucunda hakem Kuddusi Müftüoğlu penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Simao Sabrosa gole çevirdi. Beşiktaş beraberliği sağladı.(1-1)

38. dakikada
Beşiktaş atağında Quaresma ceza sahası içine pasını verdi, Ernst hareketlendi ama kaleci Karcemarskas çıkarak topu kornere gönderdi.

42. dakikada
Gaziantepspor atağında Sosa orta alandan ceza sahası içine uzun oynadı ama top kaleci Rüştü'de kaldı.

İlk yarı karşılıklı birer golle 1-1 sonuçlandı.

Beşiktaş karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başladı.

Karşılaşmanın 49. dakikasında
Quaresma sol çaprazdan ceza sahası içine yerden pasını verdi, Almeida penaltı noktası üzerinde topun gelişine plase vuruşunu yaptı ve top kaleci Karcemarskas'ın altından ağlarla buluştu.(2-1)

61. dakikada
Beşiktaş'ta Almeida sakatlandığı için oyuna devam edemedi. Almeida'nın yerine oyuna Bobo dahil oldu.

63. dakikada
Gaziantepspor atağında Popov sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, arka direkte Hürriyet son anda topa dokundu ama top üstten auta çıktı.

Karşılaşmanın 68. dakikasında
Olcan ceza sahası dışından kaleye yaklaşık 25 metre mesafeden çok sert vurdu ve top 90 diye tabir edilen köşeden ağlarla buluştu.(2-2)

70. dakikada Beşiktaş atağında Quaresma ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Karcemarskas'da kaldı.


74. dakikada Beşiktaş atağında Bobo savunmanın arkasına atılan topla buluştu ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.

80. dakikada
Beşiktaş gole çok yaklaştı. Simao sağ kanattan çizgiye indi, ceza sahası içine yerden pasını verdi, Bobo ön direkte gelişine sert vurdu kaleci Karcemarskas topu saha içine çeldi sonrasında Quaresma dönen topa sert vurdu ve top savunmada Yalçın'a çarparak kornere çıktı.

87. dakikada Beşiktaş atağında İsmail Köybaşı ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.


İki takımda başka gol bulamayınca karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı.
 


Kral 63

Kral 63

Üye
hayırlısı artık:islik
 
Sandrake

Sandrake

Üye
Hayırlısı | Bursalı biri fanatik beşiktaşlı vay be bursada beşiktaş formasıyla geze biliomusun :hmmm
 
MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlısı | Bursalı biri fanatik beşiktaşlı vay be bursada beşiktaş formasıyla geze biliomusun :hmmm

Geziyorum kimsede bişey diyemez.Onların güçleri sadece çocuklarla kadınlara yeter.Bursasporuda severim ama abuk subuk bir nedenden dolayı işler kan davasına döndü.Ayrıca Bursa'da Beşiktaşlı olmak kadar özel ve güzel birşey daha yok:d:
 
sekinardi

sekinardi

Üye
kupanın kimin olduğu açıkça belli artık :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt