admin konuyu silebilir misin?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
:d::d::d::d::d::d::d: yok artıkkk

askim24

askim24

Üye
Arkadaşlar sistemi kuran olur mu?????????????

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar kurulum nasıl oluyor anlatacak biri var mı?

Lacrymosa

Üye
Yazıyı yazan Türkçe konuşmasını bilmeyen birisi. Sanki çok normal bir durummuş gibi soruyor. Külliyen kolpa.

SilentOne

SilentOne

Üye
yalan yha yapan olsaydı şuan zaten forum sistem modifikasyon bölümünde olurdu

Lacrymosa

Üye
Ne kadar çok rağbet görmüş konu. :) Adam android yükledim bir şey olur mu diye sormuş aklınca. Yani ben android yükledim dememiş. Bir şey olur mu demiş. :D Yapay saflık diyoruz buna. Nasıl yüklediğini soranlara arkadaşımdan aldım demiş. Sanki elma alıyor. :D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
yaw nasıl arayüz oluyoki verdiği linklerdeki dosyaların boyutuna bakın 185 mb lık arayüz olurmu fw olcağınıda pek düşünmüyorum sonuçta forumda paylaşılan fwlerin boyutu 100 mb civarı bu ne bilmiyorum netim yavaş olduğu için indiremiyorum

sado_27

sado_27

Üye
ya arkadaslar ben ındırdım dosyaları ben ınternet sabıt ucret oldugu ıcın hemen ındırdım yalan dolan ınanmayın ayrıca kotalı olan arkadaslara yazık bos verın zaten olsa burda yayınlanır sayıye surmez burda yayınlanması merak etmeyı kolay gelsınn :D

nsoftg

nsoftg

Üye
aslında olabilmesi muhtemel ama bu arkadaşın yaptığına bende inanmıyorum.. ama yüklenebilir çünkü linux çekirdeğinin uyum sağlayamadığı donanım yok....

ultrayer6

ultrayer6

Üye
la yürü git adam malın teki, nokia n95'e de android yükleneceğini iddia ediyo MAL

Del Rey

Del Rey

Üye
Ya bu Android'i kaldırabilecek Nokia telefonlar belli:

N8, 57, X7, C7, C6-01, N900 ve belki biraz kasarsan C5-03. 5800 Çıldırır.

EDIT - Bu arada Symbian Android'den daha iyi diyenler var. Android stabil değil demişler. Öncelikle, Android ile Symbian'ın donanımları aynı bile olsa Symbian resetler kendini Android siz kapatmadan resetlemez asla.
Android tamamen açık kaynak kodlu bir sistem. Linux ve Ubuntu gibi (Ubuntuyu kullanıyorum, Windows'tan da hoş :) Keşke MacOS X Olsa :)) birçok geliştiricisi bulunur. Türkiyede bile geliştiricisi vardır. Symbian her ne kadar açıldıysa bile Türkiye ve birkaç ülkeye hala yasaklıdır kaynak kodu.
Symbian kararsız, Android kararlıdır.
Android google'ın tüm nimetlerinden faydalanır ki Google 7 kere tüm Nokia hisselerini satın alabilecek güçtedir. Android arayüzü daha gelişmiştir. Symbian gibi değildir.
Android telefonların donanımları olarak daha fazlasına ihtiyaç duyarlar, ve telefon yapımcıları da çok fazlasını varirler. Nokia en fazla 600 MHz işlemciye ve 256 MB RAM'e çıkabilmişken, Android telefonlar 1 GHz işlemci ve 512 MB RAM'e çıktılar. Yani, Android telefonunuzda Ubuntu, Windows XP gibi işletim sistemlerini kolaylıkla çalıştırabilir, en yüksek kalitede mobil oyunları kasmadan oynatabilir, neredeyse uçsuz bucaksız Android Market'ten alışveriş yapabilirsiniz. Ovi'de ise hiçbirşey yok.

-efşan

-efşan

Üye
ya bi gidin bi kere 5800 daki işlemci androidlilerin çeyreği kadar tema tarzında bişeydir mutlaka...
:oke:
Aynen myphone, n-desk, sbp mobile shell telefonu tamamen değiştirebilen programlar zaten görünüm olarak

zatenosman

Üye
Aynen myphone, n-desk, sbp mobile shell telefonu tamamen değiştirebilen programlar zaten görünüm olarak

evet görünüm olarak değiştiriyo ama çok da iyi deyil onlar android işi doğru olsada arkadaslar zaten söylemiş bizm telefonda işlemci mi var bu aynı pc lerdeki onboard ekran kartıyla crysis oynamak gibi bişey :)

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen

-efşan

-efşan

Üye
evet görünüm olarak değiştiriyo ama çok da iyi deyil onlar android işi doğru olsada arkadaslar zaten söylemiş bizm telefonda işlemci mi var bu aynı pc lerdeki onboard ekran kartıyla crysis oynamak gibi bişey

kilisli822

kilisli822

Üye
Nokia buna zaten izin vermiyor. Sistem androidi kaldırsa bile 5800 S60v5 bunun üzerine farklı sistem kurmak çok zor belkide imkansız.

SilentOne

SilentOne

Üye
tel patlamazda ram e nolur bilemem

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
konuyu kapatmak ve silmek istiyorum yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt