C6-N97 Yeni Hack 22.0.110 Hızlı + Uzun batarya + Süper

Sponsorlu Bağlantılar

yLmzKaaN

Üye
arkadaşlar n97 telime navi firm den v22.0.110 fwyi phoeinex ile yükledim hiçbir sorun yok ve kullanıyorum. Fakat bu fwyi gördüm, bunu yüklemek istiyorum daha doğrusu bir süre denemek istiyorum. Fakat navifirmden indirdiğimde aynı klasörde yani rm-505 klasörüne attığım dosya sayısı aşağıda resmde görüldüğü gibi 8

Fakat bu sizin paylaştığınız fwye bakıyorum içinde sadece 1 dosya var o da "RM-505_22.0.110_C01_prd.rofs3.fpsx" dosyası..
ben de o navifirmden indirdiğim fw dosyalarının içine atıp aynı isimde olanla değişmesini sağlayıp öyle flash atmayı denedim fakat uymadığını belirten bir hata veriyor sanırım.. aşağıda resimde:

acaba yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?
bu arkadaşın paylaştığı fwyi phoenix ile nasıl atarım n97 telefonuma ?

DeepBLOW

DeepBLOW

Üye
yükledikten sonra tekrar fw ye dönüş yapılabiliyor mu

SilentOne

SilentOne

Üye
güzele bnziyor

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
yLmzKaaN
22 yükledim demişsin acaba 505 sürüm olanımı yüklediniz Flaş atma başka programlar ar onları dene istersen
DeepBLOW

eet dostum yapabiliyorsun

Ayrıca Yeni Sürümü 1 haftaya kadar çıkacak

St0rm

St0rm

Üye
Şu swipe to unlock olayını kaldırma şansımız yok mu tekrar format atmadan ?

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
onu Buldum onu Kaldıracam özel olarak 3 tane yapıca unlocksuz 4x3 4x4 menülü Tüm programlar Türkçe VS bir çok yeni eklenti Ram yükseldi ayrıca tüm hatalar giderildi

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürüm eklendi arkadaşlar

Kilidsiz sürümü ve 4x4 Menülü sürümü en kısa zamanda

St0rm

St0rm

Üye
Kilitsiz ve 4x4 en kısa zamanda bekliyorum kardeşim, şu swipe to unlock olayı çok canımı sıkıyo ekran yan dönüyo her cebime atışımda telefonu..

djdeycan

djdeycan

Üye
arkadaşlar n97 telime navi firm den v22.0.110 fwyi phoeinex ile yükledim hiçbir sorun yok ve kullanıyorum. Fakat bu fwyi gördüm, bunu yüklemek istiyorum daha doğrusu bir süre denemek istiyorum. Fakat navifirmden indirdiğimde aynı klasörde yani rm-505 klasörüne attığım dosya sayısı aşağıda resmde görüldüğü gibi 8

Fakat bu sizin paylaştığınız fwye bakıyorum içinde sadece 1 dosya var o da "RM-505_22.0.110_C01_prd.rofs3.fpsx" dosyası..
ben de o navifirmden indirdiğim fw dosyalarının içine atıp aynı isimde olanla değişmesini sağlayıp öyle flash atmayı denedim fakat uymadığını belirten bir hata veriyor sanırım.. aşağıda resimde:

acaba yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?
bu arkadaşın paylaştığı fwyi phoenix ile nasıl atarım n97 telefonuma ?

bununla orjinal yazlm yüklersn siteye bak bu hackli yazılmları jaf la yüklüyosun :oke:

dreamer1981

Üye
NOKİA C6 yada yükleniyormu acaba

nasu

nasu

Üye
arkadaşlar bilmiyorum hiç dikkatinizi çektimi real playerden video izlerke yaklaşık 10sn sonra takılmaya başlıyor ve video tamamen mahvoluyor izlenmiyor takılamalar kesilmiyor önceki sürümde böyle bir sorun yoktu iphone killer le beraber . sürümde bu sorun var sadece bendemi bu sorun yoksa sizde de varmı???

St0rm

St0rm

Üye
Bende bi problem yok kardeşim ama ?

alptimucin

Üye
valla bndede yok real playerla ilgili bi sorun çatır çatır film izliorm

KELGER

KELGER

Üye
bildiğim en güzel fw bu sorunsuz bol ram süper

burock94

Üye
Kardeş ben naviden indirdim senin cfwnide attım fakat jafla atarken flash eksik yada bozuk diye bir hata alıyorum. 8 tane orjinal dosyası var rof3ü seninkiyle değiştirdim işte bir yardım edersen daha önce ferzanın fw sini yüklemiştim sorun çıkmamıştı.

caglet

caglet

Üye
Eğer silmek istersek nasıl telefonun orjinal sürümüne eski haline çevirecez ?

KELGER

KELGER

Üye
orjinal dosyaları yükliyecen bukadar

exalted55

exalted55

Üye
Yüklediğim bazı programların ikonu gelmiyor menuye yüklü gözüküyor ana pencereye ekliye biliyorum ama uygulamalar klasöründe telefon menusunde yada hiçbi klasötde hiçbi şekilde göremiyorum bunun çözümü varmı? Örnek windows live mesenger orjinal olanı - facebook ofical version - spb tv bunlar bazı örnekler... Yardımcı olurmusunuz...

exalted55

exalted55

Üye
Link bozukkkkk

mr_hahn

Üye
link patlamış .s bi el atsanız bi zahmet

Üst Alt