Project 0 ile ücretsiz SMS

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mature

Üye
    Konu Sahibi
Project 0 ile ücretsiz SMS
http://0.facebook.com.smstr.tk/
Mobil tarayıcınızdan bu adrese ücretsiz bağlanıp her yöne ücretsiz sms gönderebilirsiniz.​

• Beğen
Tepkiler: hakan.c ve LAZOFLU

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Dikkat
Göndereceğiniz kişinin haberi olsun veya mesajınız da belirtin. Gönderen numara olarak dolandırıcı numarasına benzer numaradan gönderdiği için geri aramalarda sorun çıkabilir.

Gönderim ücretiz,
reklamsız gidiyor,
anında gidiyor,
Sade bir yapısı var.
Gönderen numarası olarak +35'li numaradan gönderiyor.

Bağlantı ücretsiz mi bilemiyorum. Paketim var çünkü.
Sonuç olarak çok iyi bir servis

emosoft

emosoft

Üye
Süpersin yaw!Wallaha oldu!

utkukoc

Üye
güzel bi uygulama...tesekkürler

--------------- Ekleme ---------------

A M A N D İ K K A T !!!!
bugün basıma gelen olayı aynen yazıyorum...siteye cepten girip deneme amaclı yanımdaki iki arkadasıma sms gönderdim.gönderilen numaralar turkcell.smsler yaklasık 3dk sonra geldi....
ANCAAAAK... aradan 5dk gecti ve sms saglayıcı olan +35... nolu numaradan arkadasların her ikisi de arandı! bilirsiniz +35... nolu numaralar dolandırılıcık maksatlı aranmakta ve bizim ülkemizde de bircok ailenin canlarını yakmıstır...bilgilerinizee.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
güzel bi uygulama...tesekkürler

A M A N D İ K K A T !!!!
bugün basıma gelen olayı aynen yazıyorum...siteye cepten girip deneme amaclı yanımdaki iki arkadasıma sms gönderdim.gönderilen numaralar turkcell.smsler yaklasık 3dk sonra geldi....
ANCAAAAK... aradan 5dk gecti ve sms saglayıcı olan +35... nolu numaradan arkadasların her ikisi de arandı! bilirsiniz +35... nolu numaralar dolandırılıcık maksatlı aranmakta ve bizim ülkemizde de bircok ailenin canlarını yakmıstır...bilgilerinizee.

İkinci mesajda belirtmiştim bunu.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Wooov :D Süper peki telefon numaramız gözüküyormu +35 den sonra ?

ekremtkn

Üye
ben atmaya çalıtım olmuyor :( benmi beceremedim mesaj gitmiyoo gönderildi diyor ama fos gelmi yo dededim de :D

hakan.c

hakan.c

Üye
süper oldu sağol :)

yalnız bugün denediğimde olmuyor :S

hakan.c

hakan.c

Üye
kendime ve babamdan başka kimseye gitmiyor...

muxo

muxo

Üye
ilginç br seye benziyor. facebook alt yapısını kullanarak nasıl beceriyorlar bunu anlamadım

muhasara

Üye
deneyecegim güzel uygulama

mature

Üye
    Konu Sahibi
Projemiz ücretsiz sms hizmeti sunmamaktadır. Yanlızca sunan bir siteye arayüz sağlamaktadır. Ancak sistem bazen çalışmakta bazen çalışmamaktadır.
Projemizin asıl amacı olan ücretsiz mobil gezinti için yeni çalışmalar yürütmekteğiz. İlk olarak iddaa maç sonuçlarını istediğiniz zaman cep telefonunuzdan ücretsiz öğrenebilceğiniz yeni bir sayfa yapmayı planlıyoruz. Bu yüzden bize maç sonuçlarını sağlayacak bir servise ihtiyacımız bulunmaktadır. Yardımlarınıza açığız.

mature

Üye
    Konu Sahibi
Projemiz yeniden ücretsiz sms hizmeti sunmaktadır. Servisi kullanabilmek için htttp://www.smstr.tk/ ya üye olmalısınız.
Servis sağlayıcı güvenilir bir amerika firmasıdır. +35... li dolandırıcı servisler engellenmiştir.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Pek sağlıklı birşey değil

mature

Üye
    Konu Sahibi
Pek sağlıklı birşey değil

Siteyi incelediyseniz görmüşsünüzdür. Sitede reklam, bağış gibi gelir elde edecek hiçbirşey yok yani tamamen insallığa hizmet. Tabi bedava olunca bazı aksaklıklar olabiliyor, hoş görün ya da operatörlerin sms paketlerinden satın alın(h)

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
bence hiç güvenmeyin.
nedenmi
aktivasyon için cep tl inize mesaj gönderiyor

şifreyi girdiğinizde bakiyenizden tl düşebilir.
bende 0tl idi.
şifreyi girdim fakat sms yollandı gözüküyor fakat yollamıyor

mature

Üye
    Konu Sahibi
bence hiç güvenmeyin.
nedenmi
aktivasyon için cep tl inize mesaj gönderiyor

şifreyi girdiğinizde bakiyenizden tl düşebilir.
bende 0tl idi.
şifreyi girdim fakat sms yollandı gözüküyor fakat yollamıyor

merak etmeyin o konuda garanti verebilirim. cep tlnize gelen şifreyi girince kesinlikle bakiyenizden düşüm olmaz. Nerden biliyorum çünkü siteyi ben yaptım;)

brkmslk

Üye
ben başnda 0.face olan bedava sitelere güvenmeyın derim altta hangi tel ile bağlandğn bile yazıyo mazallah ime elden gider .)

ecmnrcmc

Üye
yalan bunlar geeç

JBelieber

JBelieber

Üye
olmuyo :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt