ios 4.3 unlock

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sibiano

Üye
    Konu Sahibi
ios 4.3 unlock
selam arkadaşlar.
yurtdışından gelen 3gs Iphonumun sürümünü bugün 4.3 e yükselttim. ama bu sefer şebekeyi kabul etmiyor. Unlock etmem gerekiyor herhalde nasıl yapabilirim? Bu sürüm için mümkün değilse firmware i 4.3 ün altındakilere nasıl indirebilirim. Lürtfen yardım edin. kullanamıyorum şu an telefonu

atakax

atakax

Üye
4.3 için unlock çıkmasına var biraz daha yurtdışı cihazlar unlock çıkmadan güncellenmez ama şurada bir arkadasımız 4.2.1 e geri dönmüş

http://www.maxicep.com/iphone-destek-yardim/ios-4-3-ten-4-2-1-shsh-kaydi-olmadan-donmek-469392.html

--------------- Ekleme ---------------

4.3 için unlock çıkmasına var biraz daha yurtdışı cihazlar unlock çıkmadan güncellenmez ama şurada bir arkadasımız 4.2.1 e geri dönmüş

http://www.maxicep.com/iphone-destek-yardim/ios-4-3-ten-4-2-1-shsh-kaydi-olmadan-donmek-469392.html

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Arkadaşım öncelikle önceki sürümlere dönmen için shsh kaydın olması gerekli shsh kaydın yoksa önceki sürümlere dönemezsin ama senin işin shsh kaydı ilede bitmiyor cihazı 4.3'e yükselttiğin için baseband'ın yani cihazın baz istasyonları ile iletişim kurmasını sağlayan modem yazılımınıda yükseltmiş oldun senin için kötü haber burada baseband yani modem yazılımı düşürülemez özet olarak senin shsh kaydın olduğunu varsayalım 4.2.1 yada daha eski bir sürüme dönsen bile baseband'ın düşmeyeceği için unlock yapamazsın yani cihazın telefon özelliğini kullanamazsın önünde iki seçenek var 1. seçeneğin Unlock çıkmasını beklemek bunun içinde sana kimse net tarih veremez 1 haftayada çıkabilir 1 ayada hackerler şuan üzerinde yoğun olarak çalışmaktalar 2. seçeneğin ise cihazını ipad baseband'ına yükseltmekki bunu kesinlikle tavsiye etmem nedenine gelince eğer ipad baseband'ına yükseltirsen cihazının gps ve konum servisleri çalışmayacak sürekli olarak custom fw kullanmak zorunda kalacaksın cihazında şarj ve ısı sorunları olabilecek ve ve en kötüsü ipad baseband'ından geri dönüşünde olmayacak cihazın çöp olana kadar bu şekilde kalacak benden bu kadar gerisi sana kalmış.

kurth

Üye
öncelikle geçmiş olsun arkadaşlarımında dediği gibi shsh kaydınız yoksa beklemekten ve ipodunuzun keyfini çıkarmaktan başka şansınız yok.

atakax

atakax

Üye
ilk 1 ay apple geri dönüşlere izin verir tıpkı 3g lerde olduğu gibi shsh kaydı olmadanda olur yüklersinz normal yolla 1015 hatası verdiğinde greenp0ison ile jailbreak yaparsınız karsınızda 4.2.1

sibiano

Üye
    Konu Sahibi
Cevap icin cok tesekkurler. İtunes bilgisayardan giris yaptigimda sim yok gibi bir hata veriyor. US de kullanilan hatlardan birini.taksam ban 4.2.1 geri donusu icin yonlendirme yapacak.mi yoksa baska bir sekilde.mi yapmam gerekiyor. Kusura bakmayin sizin kadar iyi degilim bu konularda.sadece bi kullaniciyim iste... Yardim edebilirseniz cok.sevinirim...

demir63

demir63

Üye
ıphone 4g unlock 40 usd...
önemlidir sim kartınızda pin kodu olmasın.....
1. geveysim aparatına sim kartınızı takınız.(kucuk bir parca kesmeniz lazım...)
telefonuzu acin ve ekrana geveysim menusu gelene kadar bekleyiniz.
2. ekrana gelen geveysim menusune evet kabul et deyınız.
15 saniye bekledikten sonra 1xx arayıp baglanmadan kapatınız.
3.10 saniye bekleyıp uçak modunu açınız.
uçak modunda sim hatası verene kadar bekleyınız. hata çıkınca tamam dıyıp.
uçak modunu kapatınız tekrar hata verecektır tamam deyınız
ve şebeke 15 sanıye sonra gelecektır.
HAYIRLI OLSUN..

istanbul
By Demir

atakax

atakax

Üye
ıphone 4g unlock 40 usd...
önemlidir sim kartınızda pin kodu olmasın.....
1. geveysim aparatına sim kartınızı takınız.(kucuk bir parca kesmeniz lazım...)
telefonuzu acin ve ekrana geveysim menusu gelene kadar bekleyiniz.
2. ekrana gelen geveysim menusune evet kabul et deyınız.
15 saniye bekledikten sonra 1xx arayıp baglanmadan kapatınız.
3.10 saniye bekleyıp uçak modunu açınız.
uçak modunda sim hatası verene kadar bekleyınız. hata çıkınca tamam dıyıp.
uçak modunu kapatınız tekrar hata verecektır tamam deyınız
ve şebeke 15 sanıye sonra gelecektır.
HAYIRLI OLSUN..

istanbul
By Demir

4.3.1 unlock çıktı zaten siteyede ekledik hatta bizat ben ekledim gerek kalmadı artık geveysim e

----------Eklendi @ 23:58:25 ---------- Yazıldı @ 23:56:31 ----------

http://www.maxicep.com/iphone-deste...1-07-05-12-01-05-13-04-06-15-00-a-482625.html

----------Eklendi 18.04.2011 @ 00:08:49 ---------- Yazıldı 17.04.2011 @ 23:58:25 ----------

tamamen şans eseri bunları yazdıktan sonra şu haberi okudum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt