Tebrikler binbaşım nice rütbelere :)
J_JoKeR_R Üye Mehmet' Alıntı: tebrik ederim nice rütbelere Genişletmek için tıkla ... teşekkürler mehmet abi ----------Eklendi @ 23:24:19 ---------- Yazıldı @ 23:24:00 ---------- jejep' Alıntı: Tebrikler binbaşım nice rütbelere Genişletmek için tıkla ... teşekkürler recep abi
Mehmet' Alıntı: tebrik ederim nice rütbelere Genişletmek için tıkla ... teşekkürler mehmet abi ----------Eklendi @ 23:24:19 ---------- Yazıldı @ 23:24:00 ---------- jejep' Alıntı: Tebrikler binbaşım nice rütbelere Genişletmek için tıkla ... teşekkürler recep abi
J_JoKeR_R Üye Cezzbedici2' Alıntı: ben yaptım tamam sanada yaparım ama yarın yaparım artık Genişletmek için tıkla ... şimdiden teşekkürler isim teğişikliği talep etti ne zaman değişir acaba
Cezzbedici2' Alıntı: ben yaptım tamam sanada yaparım ama yarın yaparım artık Genişletmek için tıkla ... şimdiden teşekkürler isim teğişikliği talep etti ne zaman değişir acaba
Cezzbedici3 Üye isim deĞişikliĞi konuSunda yetkiLi adminler kimLerki bilmiyoRum yani onLardan biRi çevrimiÇiyse hemeN değişTirirLer herHaLde
isim deĞişikliĞi konuSunda yetkiLi adminler kimLerki bilmiyoRum yani onLardan biRi çevrimiÇiyse hemeN değişTirirLer herHaLde
J_JoKeR_R Üye CoDeYs' Alıntı: o may gad başlıgı yanliş yazmışım kimse fark etmedimi yahu Genişletmek için tıkla ... bir ignliiz üvnseritsinede ypalaın arşaıtramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş. öenlmi oaln brincii ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyş. ardakai hfraliren srısaı krıaşk oslada ouknyuorumş. çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bri btün oalark oykuorumuşz. şöyle bişey wardı o yüzden kimse farketmemiş . ----------Eklendi @ 23:40:54 ---------- Yazıldı @ 23:40:20 ---------- zaza' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ----------Eklendi @ 23:41:21 ---------- Yazıldı @ 23:40:54 ---------- Cezzbedici2' Alıntı: isim deĞişikliĞi konuSunda yetkiLi adminler kimLerki bilmiyoRum yani onLardan biRi çevrimiÇiyse hemeN değişTirirLer herHaLde Genişletmek için tıkla ... bakacaz
CoDeYs' Alıntı: o may gad başlıgı yanliş yazmışım kimse fark etmedimi yahu Genişletmek için tıkla ... bir ignliiz üvnseritsinede ypalaın arşaıtramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş. öenlmi oaln brincii ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyş. ardakai hfraliren srısaı krıaşk oslada ouknyuorumş. çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bri btün oalark oykuorumuşz. şöyle bişey wardı o yüzden kimse farketmemiş . ----------Eklendi @ 23:40:54 ---------- Yazıldı @ 23:40:20 ---------- zaza' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ----------Eklendi @ 23:41:21 ---------- Yazıldı @ 23:40:54 ---------- Cezzbedici2' Alıntı: isim deĞişikliĞi konuSunda yetkiLi adminler kimLerki bilmiyoRum yani onLardan biRi çevrimiÇiyse hemeN değişTirirLer herHaLde Genişletmek için tıkla ... bakacaz
J_JoKeR_R Üye CoDeYs' Alıntı: güzel örnek şimdi yetki geldi düzeltmem için . Genişletmek için tıkla ...