Birisi şu palringo problemini çözebilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akdenizx

akdenizx

Üye
msn açılıyor hiçbirsorun yok ama iş face açmaya gelince olmuyor.Anlamıyorumki daha ne yapayım :allalla:

olayı çözdüm arkadaşlar. Bugün işlerim dolayısıyla yoğunum inşallah en kısa sürede PDF formatında anlatım yapacağım. :evet:

akdenizx

akdenizx

Üye
msn açılıyor hiçbirsorun yok ama iş face açmaya gelince olmuyor.Anlamıyorumki daha ne yapayım :allalla:
Açıkalmalı kurulum'u aşağıdan PDF formatında indiriniz.
Bu gün tekrardan palringo2yu sildim ve yükledim. Yine çalışıyor. Kendi tecrübelerime dayanaraktan yapmış olduğum bir detay yazısı. Eklemek istedikleriniz varsa bildirin altına ekleyelim. umarım yardımcı olur. :)

• Beğen
Tepkiler: ares_53 ve X-7
X-7

X-7

Üye
    Konu Sahibi
Açıkalmalı kurulum'u aşağıdan PDF formatında indiriniz.
Bu gün tekrardan palringo2yu sildim ve yükledim. Yine çalışıyor. Kendi tecrübelerime dayanaraktan yapmış olduğum bir detay yazısı. Eklemek istedikleriniz varsa bildirin altına ekleyelim. umarım yardımcı olur. :)

Akdeniz,indirdim PDF'i okudum.Eline sağlık çok güzel bir yazı olmuş.Bunu söylemekten nefret ediyorum ama yine olmadı :off: Adımları aynen uyguluyorum 11.adıma geldiğimde bahsettiğin doldurulması gereken yerlerin gelmesi gerekirken beni tekrar "dowland palringo" ekranına geri atıyor ve bu süreç aynen böyle devam ediyor.Yinede çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için :heyo: bunların dışında şimdilik bir çözüm gözükmüyor.Anlaşılan ben kullanamayacağım bu palringoyu

akdenizx

akdenizx

Üye
Akdeniz,indirdim PDF'i okudum.Eline sağlık çok güzel bir yazı olmuş.Bunu söylemekten nefret ediyorum ama yine olmadı :off: Adımları aynen uyguluyorum 11.adıma geldiğimde bahsettiğin doldurulması gereken yerlerin gelmesi gerekirken beni tekrar "dowland palringo" ekranına geri atıyor ve bu süreç aynen böyle devam ediyor.Yinede çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için :heyo: bunların dışında şimdilik bir çözüm gözükmüyor.Anlaşılan ben kullanamayacağım bu palringoyu

11. kısıma gelınce facebook.com'dan palringo ile alakalı uygulama'yı kaldırınız. daha sonra tekrardan acıp kapattıkdan sonra bir daha deneyiniz. ben 3 defa tamamen sildim telefon hafızasını sıfırladım calıstı bende aynen yukarıdaki işlemleri uyguladım. Evet kaydoluncaya kadar ( facebook ekranı glınceye kadar ) kac defa yenıden denedım. Olması gerekli :ehe :off:

ares_53

ares_53

Üye
dostum bence sen bi hard format çek bide öyle dene akdenizx in anlatımıyla... buarada bende senin anlatımın gibi yapmştım akdenizx :oke: sorunsuz girebiliyorum face ede msn ede.. :evet:

akdenizx

akdenizx

Üye
dostum bence sen bi hard format çek bide öyle dene akdenizx in anlatımıyla... buarada bende senin anlatımın gibi yapmştım akdenizx :oke: sorunsuz girebiliyorum face ede msn ede.. :evet:
Evet son çare o gibi gözüküyor. Hala araştırıyorum ancak bunlardan başka olabilecek seçenek yok. :bigstar:

X-7

X-7

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorum küfür edeceksiniz ama gene olmadı :d: yine hep "palringo download" ekranına dönüyor.Ares bide senin söylediğin hardformat olayına bakayım.Bu formatta yüklediğim temalar oyunlar vs silenecek mi biliyormusun?

akdenizx

akdenizx

Üye
Biliyorum küfür edeceksiniz ama gene olmadı :d: yine hep "palringo download" ekranına dönüyor.Ares bide senin söylediğin hardformat olayına bakayım.Bu formatta yüklediğim temalar oyunlar vs silenecek mi biliyormusun?

evet yüklü oyunlar silinir. temalar silinir.
Temalarınızı - hafıza kartına kopyalayın.
Oyunları eger kies üzerinden satın aldıysanız daha sonra tekrardan yükelebilirsiniz.
En önemlisi telefon defterinizin yedeğini alınız. Kies yardımcı olacaktır. Daha sonra bi hard format denemek artık size kalmış :)

X-7

X-7

Üye
    Konu Sahibi
evet yüklü oyunlar silinir. temalar silinir.
Temalarınızı - hafıza kartına kopyalayın.
Oyunları eger kies üzerinden satın aldıysanız daha sonra tekrardan yükelebilirsiniz.
En önemlisi telefon defterinizin yedeğini alınız. Kies yardımcı olacaktır. Daha sonra bi hard format denemek artık size kalmış :)

En kısa sürede dener buraya soncuu yazarım artık :oke:

ares_53

ares_53

Üye
evet rehberin falan yedeğini al kiese...telden herşey silinir.. kısaca aklına ne geliyosa yedeiğini al biyere.. oyunlarda akdenizx in dediği gibi tekrardan yükleyebilirsin.. bi dene öyle ve sonucu gel yaz:evet:

akdenizx

akdenizx

Üye
arkadaşın birisi bir üst konuda başka bir çözüm yöntemi bulmuş. en basit olanı bu galiba bende denedim bu şekilde de giriş yapılabiliyor..
Teşekkürler..

Son sürümünü'de buranın 1. sayfasından eklediğim linkten idnrip sorunsuzca kullanabilirsiniz.

arkadaşlar bir üst konuda arkadaşımızın biri bir yöntem geliştirmiş onunla %100 başarılı şekilde giriş yapılıyor..

Tabiki.Dur ben başka biyerde nasıl yapılacağını yazmıştım alıntılayayım.

1-Önce facebook tan kullanıcı adı alıyorsun. Nasıl aldığımı unuttum sanırım hesap ayarlarındaydı.Şimdi denedim bulamadım.
2-Facebook hesap ayarlarında hesap güvenliği/giriş bilgileri açık olsun. Alttaki hesap aktivitelerinin hepsine aktiviteyi sonlandır deyin.
3-Polaringoda facebook hesabı açın girmeye çalışın.Girmeyecektir.Bidaha deneyin yine girmeyecektir.
4-Tekrar pc den face hesabına girin.Girerken polaringodan girildiğini onun sen olup olmadığını falan soracaktır.Hatta arkadaşlarının resimlerini bile soracaktır yada email onayı isteyecektir.Girişi yapın.
5-Facebook hesap ayarlarında hesap güvenliği/giriş bilgileri işlem bitince kapatın ki her faceye girdiğinizde sorup durmasın.
6-Ben bunları yaptım ve polaringodan face chati sorunsuz kullanıyorum.Eğer bu işlemleri yaptınız girmediyse 5-6 saat civarı tekrar deneyin girecektir.Bende gece girmedi sabah denedim oldu.

Uyku sersemi bu kadar anlatabildim.İnşallah anlarsınız |-)|-)|-)

:bigstar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt