akdenizx
Üye
msn açılıyor hiçbirsorun yok ama iş face açmaya gelince olmuyor.Anlamıyorumki daha ne yapayım![]()
olayı çözdüm arkadaşlar. Bugün işlerim dolayısıyla yoğunum inşallah en kısa sürede PDF formatında anlatım yapacağım.

msn açılıyor hiçbirsorun yok ama iş face açmaya gelince olmuyor.Anlamıyorumki daha ne yapayım![]()

olayı çözdüm arkadaşlar. Bugün işlerim dolayısıyla yoğunum inşallah en kısa sürede PDF formatında anlatım yapacağım.![]()

Açıkalmalı kurulum'u aşağıdan PDF formatında indiriniz.msn açılıyor hiçbirsorun yok ama iş face açmaya gelince olmuyor.Anlamıyorumki daha ne yapayım![]()

Açıkalmalı kurulum'u aşağıdan PDF formatında indiriniz.
Bu gün tekrardan palringo2yu sildim ve yükledim. Yine çalışıyor. Kendi tecrübelerime dayanaraktan yapmış olduğum bir detay yazısı. Eklemek istedikleriniz varsa bildirin altına ekleyelim. umarım yardımcı olur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Adımları aynen uyguluyorum 11.adıma geldiğimde bahsettiğin doldurulması gereken yerlerin gelmesi gerekirken beni tekrar "dowland palringo" ekranına geri atıyor ve bu süreç aynen böyle devam ediyor.Yinede çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için
bunların dışında şimdilik bir çözüm gözükmüyor.Anlaşılan ben kullanamayacağım bu palringoyuAkdeniz,indirdim PDF'i okudum.Eline sağlık çok güzel bir yazı olmuş.Bunu söylemekten nefret ediyorum ama yine olmadıAdımları aynen uyguluyorum 11.adıma geldiğimde bahsettiğin doldurulması gereken yerlerin gelmesi gerekirken beni tekrar "dowland palringo" ekranına geri atıyor ve bu süreç aynen böyle devam ediyor.Yinede çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için
bunların dışında şimdilik bir çözüm gözükmüyor.Anlaşılan ben kullanamayacağım bu palringoyu

Evet son çare o gibi gözüküyor. Hala araştırıyorum ancak bunlardan başka olabilecek seçenek yok.dostum bence sen bi hard format çek bide öyle dene akdenizx in anlatımıyla... buarada bende senin anlatımın gibi yapmştım akdenizxsorunsuz girebiliyorum face ede msn ede..
![]()

Biliyorum küfür edeceksiniz ama gene olmadıyine hep "palringo download" ekranına dönüyor.Ares bide senin söylediğin hardformat olayına bakayım.Bu formatta yüklediğim temalar oyunlar vs silenecek mi biliyormusun?

evet yüklü oyunlar silinir. temalar silinir.
Temalarınızı - hafıza kartına kopyalayın.
Oyunları eger kies üzerinden satın aldıysanız daha sonra tekrardan yükelebilirsiniz.
En önemlisi telefon defterinizin yedeğini alınız. Kies yardımcı olacaktır. Daha sonra bi hard format denemek artık size kalmış![]()

Tabiki.Dur ben başka biyerde nasıl yapılacağını yazmıştım alıntılayayım.
1-Önce facebook tan kullanıcı adı alıyorsun. Nasıl aldığımı unuttum sanırım hesap ayarlarındaydı.Şimdi denedim bulamadım.
2-Facebook hesap ayarlarında hesap güvenliği/giriş bilgileri açık olsun. Alttaki hesap aktivitelerinin hepsine aktiviteyi sonlandır deyin.
3-Polaringoda facebook hesabı açın girmeye çalışın.Girmeyecektir.Bidaha deneyin yine girmeyecektir.
4-Tekrar pc den face hesabına girin.Girerken polaringodan girildiğini onun sen olup olmadığını falan soracaktır.Hatta arkadaşlarının resimlerini bile soracaktır yada email onayı isteyecektir.Girişi yapın.
5-Facebook hesap ayarlarında hesap güvenliği/giriş bilgileri işlem bitince kapatın ki her faceye girdiğinizde sorup durmasın.
6-Ben bunları yaptım ve polaringodan face chati sorunsuz kullanıyorum.Eğer bu işlemleri yaptınız girmediyse 5-6 saat civarı tekrar deneyin girecektir.Bende gece girmedi sabah denedim oldu.
Uyku sersemi bu kadar anlatabildim.İnşallah anlarsınız![]()