Trident T 1000 Oyunları

Sponsorlu Bağlantılar

Arazion

Arazion

Üye
    Konu Sahibi
Trident T 1000 Oyunları
Merhaba.

Trident T 1000 için birkaç oyun buldum ama sensörlü oyun bulamadım. Mesela araba yarışı oynarken telefonu sağa çevirdiğimde araba sağa dönecek şeklinde bir oyun var mı ?

Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: serifoglu27, Silinen Üye 1929612 ve balyoz61

emirhan283455

Üye
buldugun oyunlar nerede ? ve sen t1000 ile internetten bir sey indirebiliyor musn ?

• Beğen
Tepkiler: metilus

securityizmir

Üye
babam almışş hediye olarakk arabanın altına takoz niyetine koydumm sakın almayınn aslaaaaa

etrusk82

Üye
arkadaşlar tirdent t 1000'de gelen arama sürükle cevaplamı ıphohe4deki gibi yoksa yeşil kırmızı tuşmu?lütfen cevap almayı düşünüyorum

peacevirtue

Üye
3 gün önce trident T1000 aldım kullanıyorum bayağı güzel vi-fi çok güzel çalışıyor faceye msn ye bağlanabiliyorsun dokunmatiği bayağa iyi jar uzantılı oyunları açıyor ki sitede var zaten araştırırsanız bulursunuz çaoğu oyun tam ekran deil ama zamanla onlarda eklnir

varol7679

Üye
sürükle cevapla şeklinde ben aldım çok güzel bence kaçmaz al

xxp2

Üye
Merhaba.

Trident T 1000 için birkaç oyun buldum ama sensörlü oyun bulamadım. Mesela araba yarışı oynarken telefonu sağa çevirdiğimde araba sağa dönecek şeklinde bir oyun var mı ?

Teşekkürler

ya arkadaşım bulduğun oyunları yayınlayabilirmisin....

saol

srhtbl

Üye
trident t 1000 için yüklenecek oyun öncelikle jar uzantılı olacak indirdiniz jar uzantılı oyunu hafıza kartının içindeki (received) klasörüne atın ardından telefonun dosya yöneticisinden received dosyasını açın ve indirdiniz oyunu tıklayın çalıştır,ardından kaydetmek için hafıza kartını seçin ve oyuna başlayın ama altını çizerek diyorum indireceniz oyun boyutu 380*420 olmalı şimdi yanımda yok ama kendi pcsimde oyun linkleri kayıtlı gün içinde onuda koyar payşlaşırım ([email protected])
ayrıca telefon gayet hoş

Kavastr97

Kavastr97

Üye
Evet kardeşim arkadaşımda aldı arama geldiğinde cevapla diyor sürükleyince cevaplıyorsun:oke:sürükle aç bende bundan alıcam

by_kemal

Üye
Tuş kilidindeyken sürükleyerek açıyorsun tuşkilindinde degil iken kırmızı yeşil tuşlar çıkıyor.

kabus566

Üye
trident t 1000 için yüklenecek oyun öncelikle jar uzantılı olacak indirdiniz jar uzantılı oyunu hafıza kartının içindeki (received) klasörüne atın ardından telefonun dosya yöneticisinden received dosyasını açın ve indirdiniz oyunu tıklayın çalıştır,ardından kaydetmek için hafıza kartını seçin ve oyuna başlayın ama altını çizerek diyorum indireceniz oyun boyutu 380*420 olmalı şimdi yanımda yok ama kendi pcsimde oyun linkleri kayıtlı gün içinde onuda koyar payşlaşırım ([email protected])
ayrıca telefon gayet hoş
ortak ben atıyorum o klasöre çalıştır yükle gibi komut yok yükleyemiyorum yardımcı olabilir misin acaba

srhtbl

Üye
dostum ozamn senin indirdiklerin jar uzantılı değil

bu linkten kolaylıkla indirebilirsin indireceğin oyun boyutu 320 * 480 olmalı

mhmt_oo8

Üye
güzell
:aha:

cesur28

Üye
eee oyunlar nerde arkadasla

kskern

Üye
arkadaşlar trident t1000 cep telefonlarının dahili hafızası ne kadar ve kaç gb kadar yükseltilebilir hafızası var ? internetten dosya indirimi yapıyo mu ?

nesrin_bg

Üye
merhaba,

dün hediye olarak trident t1000 hediye aldım internet ayarlarını faceye falan ayarlayamadım yardım eder misiniz? lütfennnnnnn çok acil olarak yardım istiyorum

şimdiden teşekkürler

argedont

Üye
arkadaşlar oyun bölümünün linkini atarsanız çok sevinirim

Takipçi Satın Al

Üst Alt