monte için route 66 ücretli/ücretsiz farketmez nasık kurarız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilarip

Üye
    Konu Sahibi
monte için route 66 ücretli/ücretsiz farketmez nasık kurarız
lütfen yardım edin.

ilarip

Üye
    Konu Sahibi
Samsung monte ye oluyomu

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Bu program Symbian,Windows Mobile,Android sistemler için.Montede bunlardan hangisi var???

Yanıt veriyorum zzzzztttttt! hiçbiri.

Montede navigasyon için profesyonel tek bir çözüm var o da Route 66.Onun dışında ücretsiz başka java tabanlı çözümlerde mevcut.

bremin

Üye
montenin işletim sistemi varmı bilmiyorum açıkçası monteyle ilgili bilgim yok fakat işletim sistemi varsa olur...

----------Eklendi @ 14:11:05 ---------- Yazıldı @ 14:08:58 ----------

montenin işletim sistemi varmı bilmiyorum açıkçası monteyle ilgili bilgim yok fakat işletim sistemi varsa olur...
ki arkadaş yazmış route yi çalıştırıyorsa bu programıda çalıştırır bende i8510 var sygic kurdum ve program çok hızlı hemen sinyali buluyor linki verdim dene

ilarip

Üye
    Konu Sahibi
bana link atarsanız sevinirim :naughty:

mhmn

Üye
MFJF1 versiyonunu telefona yükle sonra sorunsuz route66'yı kullan..

ilarip

Üye
    Konu Sahibi
MFJF1 ne ? ben yeniyim

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye

----------Eklendi @ 14:11:05 ---------- Yazıldı @ 14:08:58 ----------

ki arkadaş yazmış route yi çalıştırıyorsa bu programıda çalıştırır bende i8510 var sygic kurdum ve program çok hızlı hemen sinyali buluyor linki verdim dene

Ben tam anlatamadım sanırım arkadaşlar.Görüyorum ki teknik bilginiz bu konuda yok.Olabilir.Şöyle açıklayayım.

Samsung GT s5620 Monte mobil telefonda yer alan işletim sistemi J2ME'dir.Nasıl ki Nokia ve başka markalar symbian, Apple IOS ,yada Android vs kullanıyorlarsa bu telefondaki işletim sistemide Samsung tarafından kendine özel olarak J2ME dili kullanılarak yapılmıştır.

Sistem java tabanlı olunca uygulamalarda bu çatı altında geliştiriliyor.Sizin önerdiğiniz yazılım Symbian,Windows Mobile,Android sistemler için.Yani J2ME için değil.
Bu yazılımı Monte'de çalıştıramazsınız.Çalıştırmayı bırakın kuramazsınız bile.Programlama dili farklıdır.

Ben sizi çok iyi anladım.Önceki mesajımda da dediğim gibi profesyonel özelliklere sahip olan ve bu telefona kurup kullanabileceğiniz tek bir yazılım var o da Route 66.

Arkadaşımız bir link vermiş onu inceleyin derim.Forumda da zaten bununla ilgili bilgi mevcut.

Sizin telefona gelince.O yazılımı tabiki çalıştırırsınız çünki Samsung i8510 INNOV8 Symbian OS (v9.3 Series 60 rel. 3.2) işletim sistemine sahip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt