Eski Sevgiliden Arkadaş Olur Mu??????

Sponsorlu Bağlantılar

Eski Sevgiliden Arkadaş Olur Mu?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi

hoss

hoss

Üye
olmazda , neden bu kadar cok konu acıyorsun bu kadar kısa zamanda ?

greenmile

greenmile

Üye
oluyor.

Perfect!

Üye
olmaz...

Nazy

Nazy

Üye
eski sevgiliden hiç bir cacık olmaz, sadece dert olur

• Beğen
Tepkiler: brksnr ve Dafny
zaza

zaza

Üye
çok zor yani benim tarafımdan zor ben sadece aşık olduğum kızlarla çıkarım

Sidretül Münteha

Üye
Olur... Belki arada bazen sorunlar çıkar ama olur şu şekilde olur eğer tatlı bir şekilde ayrılık olursa yanı bırbırımızın selamını alıcaz vs yanı kısının elınde bunlar ben hıc bı ınsanla kötü olmak ıstemem sevgılıde olsun arkadasta olsunn..
kötü olmaya kaldıramıyorum bu benlık bısey degıl bazı ınsanlarda öyle bı duygu var kı sankı hıc bısey olmamıss gibi siliyorlar gaddarlassıyor hiç bi zaman böle olamadımm keske yay burcu olmasaydım cokda duygusalım sevdıgım ınsanları kaybetmeye tahammul edemıyorummmmmm ! ( ama anlamıyorlar ! )

mangdaşire

mangdaşire

Üye
olabilir belki.ama hani uzaktan.sadece selam vermek şeklinde.

zaza

zaza

Üye
Vesselάm;3353983' Alıntı:
Olur... Belki arada bazen sorunlar çıkar ama olur şu şekilde olur eğer tatlı bir şekilde ayrılık olursa yanı bırbırımızın selamını alıcaz vs yanı kısının elınde bunlar ben hıc bı ınsanla kötü olmak ıstemem sevgılıde olsun arkadasta olsunn..
kötü olmaya kaldıramıyorum bu benlık bısey degıl bazı ınsanlarda öyle bı duygu var kı sankı hıc bısey olmamıss gibi siliyorlar gaddarlassıyor hiç bi zaman böle olamadımm keske yay burcu olmasaydım cokda duygusalım sevdıgım ınsanları kaybetmeye tahammul edemıyorummmmmm ! ( ama anlamıyorlar ! )
geçmişi ne silebilirsin ne de inkar edebilirsin senin dediğinin bir kısmı doğru ama aşıklardan hala biri seviyorsa ne olacak :hmmm

Sidretül Münteha

Üye

geçmişi ne silebilirsin ne de inkar edebilirsin senin dediğinin bir kısmı doğru ama aşıklardan hala biri seviyorsa ne olacak :hmmm

Bu kötü durummm anlıyorum durumuu :(

zaza

zaza

Üye
Vesselάm;3354071' Alıntı:

Bu kötü durummm anlıyorum durumuu :(

yani çünkü hala seviyorsun ayrı kalmak acıtıyor nasıl selam vericeksin eğer karşıda ki bir gülücük atsa aklına ilk gelen hala seviyormu acaba diye düşünmek olur.

Sidretül Münteha

Üye
Olsun ben yıne selam vermesını ısterdım....

zaza

zaza

Üye
Vesselάm;3354079' Alıntı:
Olsun ben yıne selam vermesını ısterdım....

o zaman fazla suratına karşı gülme :D

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Vereceğim Cevap Ankette Yok ,Eski Sevgiliden Arkadaş Olamaz , Ben Olsam Olmam , Çünkü Tekrar Aşık Olabilme İhtimali Var Benim için

Sidretül Münteha

Üye
Tamam işte bizde aşuık oluruz...

zaza

zaza

Üye
Vesselάm;3360196' Alıntı:
Tamam işte bizde aşuık oluruz...

ya başka birine aşıksan o zaman ne olacak :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Olur

maxirabit

maxirabit

Üye
Olursa eldeki ekmektende olunur eyer o dönemde başka sevgilin yoksa kıza yaklaşırsın ama eyer sevgilinde varsa kızdan da olursun belki sevgilindende en iyisi ya olsun ya olmasın,tek bir tane olsun tabi her hareketini ne yapıcağını bil(karşındakinin) ozaman ne ayrılık olur ne de ex olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt