Mobil Oyunların Simgelerini Nasıl Değiştirebilirim..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Mobil Oyunların Simgelerini Nasıl Değiştirebilirim..
Kardeşler ben mobil oyunların simgelerini yani ikonlarını değiştirmek istiyorum.. Bu konu hakkında yardım ve bildiğiniz program veya çözüm verirseniz mutlu olurum.. Telefonum Nokia 6303i Classic..

aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuda bilgisi olan yok mu ??? :hmmm

qawhaposanor

qawhaposanor

Üye
Benim yaptığım bir şey vardı.

1)Oyunu PC'ye At
2)WinRAr varsa Jar Dosyası Olduğu İçin WinRAR Otomatik Görür. WinRAR yoksa yapamazsın
3)Dosyaya Çift Tıkla veya Sağ Tıkla Arşiv Olarak Aç'de
4)Arşivin içinde bir yerlerde isim.bmp dosyası olmalı. Arşiv içinde klasörlere falan bak bulunca ona da çift tıkla.
5)Resim açılacaktır. Fotoğraf görüntüleyici açar. Sonra sağ tıkla paint falan halledersin ya da o dosyayı siler yenisini atarsın içine.

Anlamadıysan Daha Açık Anlatabilirim :ehe

aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
resimi silmeme izin vermiyor dosya atmama da.. Erişim engellendi diyor..

cagajosef

Üye
kardeş bu işi çok kolay yapabilirsin 7z (7zip) adlı bir program var onu pc'ne yükle.. winrar'ın bazı sürümleri sorun çıkartıyor. ondan sonra ikonunu değiştireceğin oyuna sağ tıkla 7z sekmesinden arşivi aç de.. sonrasında içindeki dosyaları görürsün ordaki resimlerden birisi ikon resmidir. kendi koymak istediğin resmin boyutunu küçülterek ve adını o ikon resminin adıyla aynı yaparak o klasöre at. ikon.png uzantılı bir resimse senin resminde aynı uzantıda olsun.. program veya oyunu yeniden yükle ikon değişecektir.

ikinci yol resmin ebatını küçült. örneğin doga.png uzantılı bir resmin var.. bunu 7z ile açtığın dosyanın içine at. normal ikon olan resmi sil. sonra manifest klasörüne gir. orda manifest.mf uzantılı bir dosya olur onu not defteri ile aç yada uzantısını txt yap. açtığında karşına programın bilgileri gelir orda ikon resminin adı vardır. o adı örneğimizde olduğu gibi doga.png olrak değiştir. eğer MF uzantılı dosyayı txt yaparsan son olarak dosyanın uzantısını manifest.MF olarak değiştir. sonra telefonuna yükle hepsi bu kadar. not türkçe karakter kullanma.. inşaallah yardımcı olmuşumdur..

• Beğen
Tepkiler: aLp!!
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim köksal :)

karsiyakali355

karsiyakali355

Üye
Kardeşler ben mobil oyunların simgelerini yani ikonlarını değiştirmek istiyorum.. Bu konu hakkında yardım ve bildiğiniz program veya çözüm verirseniz mutlu olurum.. Telefonum Nokia 6303i Classic..
jar oyuna sağ tıkla win rar ile aç manifest dosyasını aç orada jar ın ismi ile ilgili bilgler var. oradaki dizinlerden icon u bul resmin ismine bak sonra jar dosyasının içinde o isimde bir resim var mı diye baq umarım yardımcı olmuşumdur aklına takılan bi şey varsa pm at

aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Daha önceden çözmüştüm teşekkürler karşıyakalı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt