tragedie
Emekli Yönetici
Windows Live Messenger (6.50) S^3
Eğer cihazınız ya da PC'niz üzerinde ister Windows Live Messenger, arkadaşlarınızla konuşmak için dinamik bir yol sağlar. Sohbet ederken, ayrıca telefonunuzdan resim veya ses kliplerini paylaşabilirsiniz. Kolayca ve yeni kişiler oluşturun cihazınız ve bilgisayarınız arasında senkronize onları. Zaten bir Hotmail veya Messenger kullanıcı iseniz, mevcut arkadaşlarının tüm oturum an içeri görünecektir
Karakter portresi:
Ayrıca çok oynayabilir yakışıklı tanımı kafa resmi itibaren cep fotoğraftan kurabilir bireysellik, kapsamlı senkronize PC messenger kişiselleştirme kafa resmi, tiyatro, gösteri her zaman ve her yerde stil yaprakları
Dosya transferi:
mobil desteği her tür belge iletimi, hisse kapsamlı mobil kaynaklar. optimize fotoğraf iletim, iletim kayıt fonksiyonu ve iyi arkadaşının iletişim ilgi, paylaşım görkemli çeyrek var sağlar.
Arkadaş grupları + Arama:
Kapsamlı mesajlaşma fonksiyonu PC senkronize, arama iyi bir arkadaş, internet ve cep telefonu sorunsuz uygun yeni bir deneyim yanı sıra gruplandırma iyi arkadaş destekleyen iletişim etkili rahat hale gelir sağlar
MSN portal mobil
Posta kutusu, uzay, bilgi, kitap şehir, oyun ... ... Online geçmek için bir spot yaşıyor, ve ihtişam yürekten "one-stop" çalışma tarzı hizmet getiriyor rahatsızlık sahiptir moda nemli kişidir.
Desteklenen Telefon:
5320 XpressMusic, 5700 XpressMusic, 5800 XpressMusic, N97, N8
7 dil destekli - ingilizce japan taiwan chinese
Karakter portresi:
Ayrıca çok oynayabilir yakışıklı tanımı kafa resmi itibaren cep fotoğraftan kurabilir bireysellik, kapsamlı senkronize PC messenger kişiselleştirme kafa resmi, tiyatro, gösteri her zaman ve her yerde stil yaprakları
Dosya transferi:
mobil desteği her tür belge iletimi, hisse kapsamlı mobil kaynaklar. optimize fotoğraf iletim, iletim kayıt fonksiyonu ve iyi arkadaşının iletişim ilgi, paylaşım görkemli çeyrek var sağlar.
Arkadaş grupları + Arama:
Kapsamlı mesajlaşma fonksiyonu PC senkronize, arama iyi bir arkadaş, internet ve cep telefonu sorunsuz uygun yeni bir deneyim yanı sıra gruplandırma iyi arkadaş destekleyen iletişim etkili rahat hale gelir sağlar
MSN portal mobil
Posta kutusu, uzay, bilgi, kitap şehir, oyun ... ... Online geçmek için bir spot yaşıyor, ve ihtişam yürekten "one-stop" çalışma tarzı hizmet getiriyor rahatsızlık sahiptir moda nemli kişidir.
Desteklenen Telefon:
5320 XpressMusic, 5700 XpressMusic, 5800 XpressMusic, N97, N8
7 dil destekli - ingilizce japan taiwan chinese
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.