5800'ın içine sıvı girdi. YARDIM!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cabbar3000

Üye
    Konu Sahibi
5800'ın içine sıvı girdi. YARDIM!
Öncelikle başlığı yanlış yerde açmış olabilirim, acemiliğimdendir, mazur görünüz.

Arkadaşlar başlıkta söylediğim gibi 5800 XM telefonumun içine ufak bir miktar su girdi. Başta çalışıyordu ancak açıp kapattığım zaman PIN kodunu giremedim. Yani ekran iflas etti. Menü tuşu, arama tuşu falan çalışıyor. Görüntü de geliyor, ancak bastığım zaman işlemiyor.

Daha geçen ay ekran çatladığı için servise verdim. Tekrar o kadar para vermek istemiyorum. Bildiğiniz pratik bir yöntem varsa bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
telefonun içinde ki nemi pirinç dolu bir kavanoza koyarak çekmeniz mümkün yüz de yüz bir çözüm olmasa da yüzde elli oranı var

gm375

Üye
cihazın dokunmatik ekranı sıvı temasından dolayı of durumda
bataryayı çıkartmanı tavsiye ederim aksi taktirde diğer parçalar zarar görecektir
bu arada teknik bilgi istersen ben teknik servisim geçmiş olsun diyorum

bthn_997

bthn_997

Üye
keşke temas anına telefonu pirince koysaydın :hmmm

accman

accman

Üye
evet prinç etkili bi yöntem denediniz mi?

SilentOne

SilentOne

Üye
kardeşim keşke su girdiqi an princin içine koysaydın

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
benden de pirinç :D

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
pirinç ama geç kalmış adam servis yolu gözükür :d:

Cabbar3000

Üye
    Konu Sahibi
cihazın dokunmatik ekranı sıvı temasından dolayı of durumda
bataryayı çıkartmanı tavsiye ederim aksi taktirde diğer parçalar zarar görecektir
bu arada teknik bilgi istersen ben teknik servisim geçmiş olsun diyorum

Bataryayı vs. çıkarttım aslında içini de açtım, kurutma makinesi ile kuruttum (başkasının tavsiyesiydi). Ama ekrana basılmıyor hala. Ekran çalışıyor, gösteriyor. Ama bahsettiğim gibi dokunmatik fonksiyonları artık çalışmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt