Sen sıfırının o fiyattan olduğuna ne bakıyorsun.Ona bakarsan şu an Galaxy S'lerin sıfırıda 1300 lira civarında.HD ile Galaxy S'i bir yan yana getir bakalım.Galaxy S'e bile gerek yok.Wave serisi bile bence bu cihazdan daha güzel.Bende bir zamanlar bunu almayı düşünmüştüm ama wave ile yanyana getirince telefonun büyük olmasından başka bir özelliği görünmüyor.HD'nin işlemcisi,rami,gpu'su,ekran çözünürlüğü ve ekran kalitesi hepsi wave'den düşük ki bunlar doğal.Çünkü HD 2009,wave 2010 menşeili telefon.1 yıl bile telefon teklolojisini alır götürür,bilen bilir.arkadaş az bile fiyat söylemiş? bu cihazın sıfırı 1.450 tl innov 8'den 1000 kat daha süper
Kardeş anladık sende NOKİA'cısın.Avatarında da var.Yazsana oradan symbian'daki donmaları bazen tema yükleyince olan kilitlenmeleri.Hem artık benim bişey söylememe gerek yok çünkü symbian'da bitti.Nokia gelen tepkiler üzerine aylar önce artık windows phone 7 işletim sistemli telefonlar üreteceğini duyurdu.Symbian çok başarılı bir işletim sistemi olsa hiç symbian'ı öksüz bırakır mıydı?Bu yüzden eğer telefon alacaksak ilk tercihlerimiz iOS ya da Android'li telefonlar olmalıdır.Sonra da BADA gelir.Çünkü artık bunlar gelecek vaadediyor.Bilginize.bende var şu an cihaz süper bişey aslında en güzel şeyi ise: HD video kaydetmesi,mükemmel fotoğraf kalitesi veee nokia'nın işletim sistemi olan SYMBİAN işletim sistemine sahip olması böylelikle cihaza istemiş olduğun bütün programları,temaları kurabiliyorsun![]()
Şu anda bir nokia kullanıcısının ilk defa nokia'ya bu kadar hakaret ettiğine şahit oluyorum.Benim bildiğim nokia,Türkiye'ye bu kadar ezik davranmazdı.Misal kullandığınız N8 Avrupa'ya ne zaman,Türkiye'ye ne zaman geldi?Fiyat konusuna da gelince şu anda Samsung HD üretmiyor.O 1400-1500'e satılan HD'ler hep elde kalmış olanlar.Zamanında alan distirübütörler zarar etmemek için o fiyattan satıyorlar.Tabi haliyle de kimse almıyor.Çünkü vatantaşın cebinde o kadar para olsa HD almak aklının ucundan bile geçmez direkt Galaxy S'e yönelir.Bu arada madem kamera sizn için önemli 100 liralık bir telefon yanına 500tl'ye süper bir dijital fotoğraf makinesi alırdınız sizin için daha karlı olurlu.Onun dışında ben 1000 küsür liraya cep telefonu alacaksam benim için her yönder dört dörtlük olmalıdır sadece kamerası için 1000 lira verilmez bir telefona.vallaha benim işletim sistemiyle işim olmuyor sadece yüklersem bir tek tema yüklerim ben n8'i sırf kamerası için aldım ben diğerleri gibi işletim sistemi manyağı değilim i8910'da hem kamerası hemde nokia'nın işletim sistemine sahip olduğu için aldım ve 2 cihazdan da son derece çok memnunum fiyat konusuna gelince wave'nin sıfırı 800-900 lira ama omnia hd'nin fiyatı 1400-1500 lira neden acaba?? nokia o yeni cihazı çıkartacakta,piyasaya sürecekte,türkiye'ye gelecekteee... ölme eşeğim ölme nerden baksan bir kaç yılı bulur+ erken gelse bile fiyatı 1000 liradan aşağı olmaz? hatta yukarısı bile olur nokia e7 bile türkiye'ye 1 yıl içinde geldi y.dışından gelme garantisiz ürünleri bile 1000 liranın çok üstünde satıyorlar
bu nokiacılar hiç anlamıyolar donanımdan falan çoğu kez şaht oldum . düz mantık düşünüyolar al bitanede burda; fiyatı1300 müşte 900 müş. Acaba daha 1 senelik işletim sistemi olan badayı kullandığından olablrmi?vallaha benim işletim sistemiyle işim olmuyor sadece yüklersem bir tek tema yüklerim ben n8'i sırf kamerası için aldım ben diğerleri gibi işletim sistemi manyağı değilim i8910'da hem kamerası hemde nokia'nın işletim sistemine sahip olduğu için aldım ve 2 cihazdan da son derece çok memnunum fiyat konusuna gelince wave'nin sıfırı 800-900 lira ama omnia hd'nin fiyatı 1400-1500 lira neden acaba?? nokia o yeni cihazı çıkartacakta,piyasaya sürecekte,türkiye'ye gelecekteee... ölme eşeğim ölme nerden baksan bir kaç yılı bulur+ erken gelse bile fiyatı 1000 liradan aşağı olmaz? hatta yukarısı bile olur nokia e7 bile türkiye'ye 1 yıl içinde geldi y.dışından gelme garantisiz ürünleri bile 1000 liranın çok üstünde satıyorlar
İyi ama symbian artık bitiyor.Yarın 10 sene sonra tamamen ortadan kalktığında 8-10 sene önceki işletim sistemini mi kullanmaya çalışacaksın?İstesende yapamazsın çünkü o zamanların telefonları sen istesende desteklemez ya da ben N8'İ sonsuza dek kullanırım dersen de orasını bilemem.Bizler standart işletim sistemli telefonlardan Androide bada'ya geçtik.Siz ki onlara göre daha üstün ve işlevsel symbian kullanıcılarısınız.Geçişte herhangi bir problem yaşayacağınızı sanmıyorum.Kaldı ki biz yaşamadıysak.Korkmayın.vallaha ben android yada windows tabanlı cihaz kullanamam ben yıllardır symbiana alıştım o öylede gider sen kendi cihazından memnunsun bende kendi cihazlarımdan böyle kalkıpta yok wave daha iyiymiş,yok galaxsy s daha süpermiş polemiğine girmeye hiç gerek yok sen kendi fikirlerini belirttin ben kendi fikirlerimi?