Radyodaki Şarkıyı Kim Söylüyor?

Sponsorlu Bağlantılar

u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi
Radyodaki Şarkıyı Kim Söylüyor?
Bu Yazı Bilgilendirme Amaçlıdır.Yazının Orjinal kısmı Zaman Gazetesinden Alınmıştır.

SOUNDHOUND VE SHAZAM:
Radyo dinliyorsunuz o anda çalan şarkı çok hoşunuza gitti fakat şarkının adını bilmiyorsunuz.İşte bu durumda yapmanız geren Sound Hound programını çalıştırmak ve çalan müziği bir kaç saniyeliğine uygulamaya tanıtmak .Sound Hound size hem şarkı ismini hemde Youtube deki videosunu bulabiliyor.İsterseniz şarkıyı Satın Almanızda mümkün.Aynı işlemi gören bir başka uygulamada Shazam .Hangisini seçeceğiniz kişisel tercihinize kalmış.Türkçe şarkıları sorunsuz bulabiliyorsunuz.

61semih

61semih

Üye
tamamda usta hangı platform ıcın bu? ucretlımı ucretsızmı ?

----------Eklendi @ 18:10:31 ---------- Yazıldı @ 18:08:18 ----------

SHAZAM wm ıcın sanırm marketplace de baktım ama 7gunluk surumu var sanırım ucretsız

u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben iphone dan denedim internete wifi den bağlanmıştım şarkıyı bulmuştu(Shazam)

61semih

61semih

Üye
evet bendede htc touch2 de var Shazam ıyı calısıyor bazı şarkıları bulamıyor ama bılındık şarkıalrı bılıyor pek ısıme yaramıyor buyuzden bılınmedık şarkıları pek bulamıyor (turkce olanları) ama genelde buluyor ılk ızlenımlerım bunlar

eaagent

eaagent

Üye
wavede bu özellik kendiliğinden var :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
wawe'de bu özelliğin olması güzel bir şey.

allah herkese nasip etsin.

Utku

Utku

Üye
evet bendede htc touch2 de var Shazam ıyı calısıyor bazı şarkıları bulamıyor ama bılındık şarkıalrı bılıyor pek ısıme yaramıyor buyuzden bılınmedık şarkıları pek bulamıyor (turkce olanları) ama genelde buluyor ılk ızlenımlerım bunlar

:D nasıl bir yorum bu

eaagent

eaagent

Üye
:d +1

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bugün ovi den indirdim. Nokia için de var yani...

Üst Alt