Symbian S60v5 Destek Her türlü sorunlarınıza Açığız

Sponsorlu Bağlantılar

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
şarkılardan değil ve kulaklıkla belli oluyor başka 5800larda denedim aynı sorundan eser yok ! :(

demek istediğin kulaklığın çızırtılı ses veriyor ama bu sadece senin telde oluyor eğer böylese equlizer i ayarla olmaz ise hard forat at geçer sen kesin equlizer le oynamışsındır en yükseğe getirme :oke:

hendeklee

Üye
onun için eğer ovi store'a üyeysen üye girişini yap (telefondan). Daha sonra seçeneklerden hesap'a tıkla Ayarlara gir Karşına 3 seçenek gelicek 3. olan yükleme tercihlerine gir ve karşına gelene iki seçeneği hafıza kartı yap...

Kolay gelsin. Bu arada bunun CFW ile alakası yoktur...:oke:
Cok saolasın kardes

St0rm

St0rm

Üye
N97'de HelloOX2 sertifikalı bi şekilde kurdum. Programı açıyorum ama installing root certifica bölümünde takılıyor. Çözümü nedir ?

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
N97'de HelloOX2 sertifikalı bi şekilde kurdum. Programı açıyorum ama installing root certifica bölümünde takılıyor. Çözümü nedir ?

HelloOX2 benim bildiim sertifikalanıp yüklenmiyo o sadece hacli tellere yükleniyo :oke:

St0rm

St0rm

Üye
N97 nasıl hacklicez helloox2 olmadan onu anlat madem

Terzi38

Terzi38

Üye
N97 ve 5800 a hollox yuklenmez kardes eski versiyon olması lazım 5800 da v41 di sanırım sen s60v5 sistem modifikasyon bölümünden fw yükle. Ayrıca hallox hacklemek icin yuklenır Hackli telefona niye bidaha hollox yukleyecen

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
N97 nasıl hacklicez helloox2 olmadan onu anlat madem

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...profesyonel-modifiye-08-09-2010-a-398456.html

Burdan dosyalarını indir ondan sonra jaf ile telefona kur :oke: ordaki dosyalar sadece rof2 dosyası var yani sen c0r ve uda dosyasınıda ayrı bi yerden indircen phnr olabilir :oke: Nasıl kurulcağını bilmiyosan :http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...atimi-resimli-ve-ayrintili-0-hata-390090.html
Richard arkadaşımın alatımını yaptığı konudan nasıl yapıldığını öğrenebilirsin :oke: bir teşekkür yeter :oke::bigstar:Güle güle kullan :oke::bigstar:

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Telefonum açılırken boot sesi kesiliyor ve sistem hatası diyor.Tamama basınca tekrar açılsa bile bu sorunu kaldırmak istiyorum
Otomatik açılan bir programları sildim sanırım onları bulamıyor olabilir.Ovinin o su yoktur telefonumda orjinal hackli fw kullanıyorum.Eğer durum böyleyse nasıl bunları otomatik başlangıç listesinden çıkarabilirim?

16pasha55

Üye
ben faceebok da arkadaşlarımla sohbet edebiliyordum. pc de çevrimdışı yapmayı öğrendim ama geri açtım.yani çevrim dışı deilim tekrar telefonda sohbet edemiyorum .sohbeti nasıl açabilirim.telefonum:5800 xm....

mgzino

Üye
NOKİA C5 E garmin kurulurmu...

bob_marley01

Üye
real player son izlenenler nasıl siliniyor deleter diye bi program varmıs da python uyg. çıktı

yesnoyes

Üye
s.a dostum.5800 kullanıyorum müzik dinlerken kulaklığın sol tarafından çok az ses geliyor sağ taraf normal ama.aceba telfndamı sorun wr diye bşka bi tefna taktım yine olmadı sorun kulaklıkta gibi sanki.yapılabilcek birşey varmı yeni kulaklık almaktan başka :) tşkr ettm şmden

samiaydin77

Üye
merhaba arkadaş ben yeni 05-03 aldım oyun yülüyorum ama telefonon kendi oyunu gibi tam ekran çıkarmıyor küçük ekran çıkarıyor bunun nedenini öğrenebilirmiyim

r_kerim

Üye
5230 kullanıyorum we orjinal kulaklıqı bktan bana en ii kulaklıqı önerirmisin...cok cıksın sesi yeter :evet: kalite önemli değil :ehe

matematikci0202

Üye
slm benim telefonda internette c6 görünüyor normalde 5800 ama c6 modifiyesi olan cfw yükledim tekrar yazılım yüklemeden 5800 olarak görünebilir mi saygılar ve hayırlı çalışmalar.......

ultrayer6

ultrayer6

Üye
selam 5800 ekranı sağa çevirmek istiyorum teşekkürler

Buraxlive

Buraxlive

Üye
kardeşim tel arasıra nete baglanıyor şuan cepnet var kontör gitmiyor ama haftaya bitince kontör gidecek. Telefonada bi anda bi dünya program yükledim hangisi baglıyor bilmiyorum acil yarcıdmını bekliyorum :)

nadomadof

Üye
meraba elbette güzel bir konu açmışsınız tebrik ederim benim Nokia N97'im var ve ben çok oyun ve uygulama kullanan bir kişiym bu oyunları ve sensörlü oyunları aynı zamanda uygulamaları fazla yani günde 2 2 buçuk saat oynasam telefonun dokunmatiği sensörü falan bozulurmu teşekkürler :bilmm

nova740

Üye
benim iki sorum olcak ben telefona hard format attım yarın birgün telefon arıza yaptıgında garantiye yollarsam format attıgım anlaşılır telefon garanti dışı kalırmı bide telefon hacklersem garanti dışımı kalır mı telefon

Üst Alt