Hareketli Tema Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esbalat

esbalat

Üye
    Konu Sahibi
Hareketli Tema Lazım
Arkadaşlar galaxy s gibi hareketli tema konusunda yardım edicek varmı nexus teması mesela bir türlü google amca istediğim cevabı bulamadıda :D

ceycey111

ceycey111

Üye
Hareketli tema yok galiba ama gif ile hareketli duvarkağıdı yapabilirsin ama biraz kasıyo :)

esbalat

esbalat

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s deki 10 numara duruyor :S duvar kagıdıda olabilir ama :S galaxy dekileri bulamadım işte

silver021

silver021

Üye
bu dedigin sadece androidlere yapisik bir özellik. yani senin istedigin şey xp kullanan bir bilgisayara vista dreamscne eklemek gibi bir şey. bu şuan için mümkün değil.

esbalat

esbalat

Üye
    Konu Sahibi
bu dedigin sadece androidlere yapisik bir özellik. yani senin istedigin şey xp kullanan bir bilgisayara vista dreamscne eklemek gibi bir şey. bu şuan için mümkün değil.

Galaxy s deki ilk fon varya hareketli sadece istediğim o oda sanırsam dediğn gibi sadece ona has bir özellik + tuş kilidi deişmiyor dimi

silver021

silver021

Üye
Değismez arkadaşım. bilmiorum custom romlarla bu tür özellikler eklenebilir esasen. ancak şu an için bu tür bi custom sürüm bulunmamakta. biraz daha beklemen lazim bu tur köklü değisiklikler için. badaya modifiye yapan arkadaslarin calismalarini beklemekteyiz.

esbalat

esbalat

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim sgL silver

ayhan2000

ayhan2000

Üye
kardes enin dedigin apk uzantılı yani androidlere ozel .wavw nin teme uzantısı ise smt. bada 2.0 gelince belki istedigin olur. beklicez.

dengesis

dengesis

Üye
Android'deki Live Wallpaper canlı duvarkağıdı olarak ifade edilen özellik Open GL tabanlı çalışıyor. Bada OS'da böyle bir GUI yapısı yok en azından şimdilik. Bada 2.0 için buna benzer bir özellikten bahsediliyor ama elimize ulaşmadan gerçek olup olmadığını bilemeyiz. Bütün umutları Bada OS 2.0'a bağlamış durumdayız.

akdenizx

akdenizx

Üye
Android'deki Live Wallpaper canlı duvarkağıdı olarak ifade edilen özellik Open GL tabanlı çalışıyor. Bada OS'da böyle bir GUI yapısı yok en azından şimdilik. Bada 2.0 için buna benzer bir özellikten bahsediliyor ama elimize ulaşmadan gerçek olup olmadığını bilemeyiz. Bütün umutları Bada OS 2.0'a bağlamış durumdayız.

Asılda bada şuanki hali ile de oldukça başarılı. Yada be başarılı buluyorum. Bada v 2.0'da daha ne olacağı kesinleşmedi. Şaun ki v 1.2'ye ek 5 özellik var diyorlar. Ancak hareketli duvar kağıdı yada buna benzer işlemlerde telefonun şarj ömrü ne kadar gider onu merak ediiyorum. Açıkcası biraz daha editlenebilir olsa bada 1.2 çok doyurucu bir sürüm. Nokia ve Samsung2un diğer telefonlarını da kullanma şansı buldum, görsel olarak iyi olan yada janjanlı olan bütün telefonlar şarj konusunda kötü. Neyse , bekleyip görelim. İnşallah fazla bekletmezler :)

dengesis

dengesis

Üye
Bence bekletsinler ki adam akıllı birşey ortaya koyabilsinler. Tabii bu telefonu bugün alıp yarın satan arkadaşların işine gelmeyecektir. Bizim gibi uzun süre kullanan arkadaşlar bence biraz sabır etsinler. "Teknolojinin önündeki en büyük engel zamandır" diye birisi söylemişti ama unuttum işte. Ama kesinlikle böyle zaman gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt